Νέα

Ηχογραφείτε τα πηδήματά σας σε μπουρδέλα/στούντιο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rufus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Για πείτε ρε συναγωνιστές. Εγώ έχω ηχογραφήσει μερικές φορές  :zfuck:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με το θέμα recording έχω μια πώρωση. Θέλω απόλυτη πιστότητα ήχου. Κάποιες φορες πήγα στο μπουρδέλο μα το σωστό εξοπλισμό, αυτόν ακριβώς που θα εξασφάλιζε μια εγγραφη υψηλής πιστότητας αλλα είχα πρόβλημα.

Λες και είναι πρόβλημα να βάλω στο δωμάτιο ένα λαμπάτο ενισχυτή, τον προενισχυτή, μικρόφωνο, μικτή, και ένα παλαιό nakamichi κασετόφωνο με 3 κεφαλές.

Αίσχος

OP
OP
R

Rufus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Έχω κι εγώ κόλλημα με το άθλημα. Αλλά θέλω καλύτερη ποιότητα ήχου. Έχετε καμιά καλή συσκευή ηχογράφησης να προτείνεται?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θελω να κλασω.

Μιας και μιλαμε για ηχογραφησεις.

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.musicofsound.co.nz/zimages/NagraSN01.jpg[/img[/URL]]

[QUOTE="Rufus, post: 2854733"]
Έχω κι εγώ κόλλημα με το άθλημα. Αλλά θέλω καλύτερη ποιότητα ήχου. Έχετε καμιά καλή συσκευή ηχογράφησης να προτείνεται?
[/quote]

Επισκέπτης
καλα μπορει να το εχετε παρει λιγο στην πλακα αλλα εγω εχω τραβηξει πολλες φορες σε βιντεο γαμισια με πουτανες..
οχι οτι το εχω βιτσιο αλλα αμα μπω σε κανα μπουρδελο που ειναι τιγκα τα δωματια για να περασει η ωρα βαζω το κινητο στα ρουχα και τραβαω το γαμησι... πιο πολυ στην πλακα, γιατι συνηθως τα σβηνω μετα αλλα εχω κρατησει καποια καλα γαμησια και εχω και βιντεο με μερικεσ που φυγανε μετα απο την ελλαδα και εχει φαση να βλεπω τα γαμισια μαζι τους....

συνεχιστε τωρα το σπαμμαρισμα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
τυπε να βαλειs καμερα που εχει και ηχο να κανουμε και ματι τη ηχο μονο και μαλακιεs αντε ξεκολα!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχα ΡΕ μεγαλε δινεις οδηγιες εσυ που στον παιξανε λαιβ στο λεωφορειο και δεν τραβηξες ουτε μια φωτο>>>>!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom