Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Να βάλουν ρεφενέ να παίρνουν από κει το μισθό τους τότε..

δεν το 'πιασα αυτό καθόλου :think:

για μένα το θέμα είναι απλό, οι τύποι βγήκαν εκτός ελέγχου και σκότωσαν στο ξύλο έναν κρατούμενο, θα τιμωρηθούν για το περιστατικό αυτό και μόνο, αν υπάρχουν κρίματα συναδέλφων τους θα πρέπει να τα φορτωθούν εκείνοι που τα έκαναν, αν πρέπει να γίνει αφορμή αυτό για μια πιο εκτεταμένη έρευνα στην συμπεριφορά των σωφρωνιστικών, στις συνθήκες εργασίας τους κλπ. καλώς να γίνει και μακάρι να γίνει

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Η γνωμη σου λοιπον δεν είναι αντικειμενικη.
Ο μπατσος καλα να παθει αλλα ο Αλβανος είναι θυμα. Και μετα μιλας για ρατσισμο...

κθλου ακόμα και να διαστρεβλώσεις τα λόγια μου, ακόμα κι αν πεις λόγια που δεν ειπα, ακόμα και αν προσπαθήσεις να βρεις χιλιάδες τρόπους να δικαιολογήσεις τους δολοφόνους εκατέρωθεν, δυστυχώς λυπάμαι που στο λέω αλλά θα εξακολουθώ να έχω δίκιο στο γεγονός ότι δεν μπορούν να αποφασίζουν οι σωφρονιστικοί υπαλληλοι για το αν θα ζήσει η οχι ενας φυλακισμένος εγκληματιας. Κατα τα λοιπά τραγούδα κατα τις ρήσεις της χα και μιλα για αντικειμενικότητα.

Επισκέπτης
κθλου ακόμα και να διαστρεβλώσεις τα λόγια μου, ακόμα κι αν πεις λόγια που δεν ειπα, ακόμα και αν προσπαθήσεις να βρεις χιλιάδες τρόπους να δικαιολογήσεις τους δολοφόνους εκατέρωθεν, δυστυχώς λυπάμαι που στο λέω αλλά θα εξακολουθώ να έχω δίκιο στο γεγονός ότι δεν μπορούν να αποφασίζουν οι σωφρονιστικοί υπαλληλοι για το αν θα ζήσει η οχι ενας φυλακισμένος εγκληματιας. Κατα τα λοιπά τραγούδα κατα τις ρήσεις της χα και μιλα για αντικειμενικότητα.
Τι σχεση εχει ρε βουρλο η ΧΑ με αυτό που συζητάμε;;;;
Ενταξει καταλαβαινω ότι θες να κανεις κωλοτουμπα αλλα δεν περναει σε μενα. Ουτε μια λεξη για τον ανθρωπο που πεθανε κανοντας την δουλεια του αλλα λαλιστατη για το ρεμαλι που τον σκοτωσε και τον τσακισαν...
Η ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο

Επισκέπτης
Μαλακία που τον βάρεσαν τόσο πολύ για να ψοφήσει.
Δυστυχώς δεν υπάρχει γνώση και εμπειρία.

Έπρεπε ή να του ρίξουν μία σφαίρα στα μούτρα
(και να του βάλουν το μαχαίρι που είχε σκοτώσει τον άλλο στο χέρι)
λέγοντας ότι πήγαινε να φάει και δεύτερο

ή να του κοπαναγαν μία γερή στο σβέρκο
(και να του έχουν βάλουν το μαχαίρι που είχε σκοτώσει τον άλλο στο χέρι)
λέγοντας ότι πήγαινε να φάει και δεύτερο .

Και κάποια στιγμή , πρέπει κάποιος που ξέρει από όπλα,
να εισηγηθεί την χορήγηση ΛΕΙΟΚΑΝΩΝ όπλων σε μπάτσους
και δεσμοφύλακες φυλακών.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ετσι ειναι φιλε. Αυτό θα σκέφτηκε και ο αλβανός όταν σκοτωσε τον σωφρονιστικό υπαλληλο  :jerking:

ο αλβανός φλίπαρε και σκότωσε τον σωφρωνιστικό για τους δικούς του λόγους

οι σωφρωνιστικοί φλίπαραν και σκότωσαν τον κρατούμενο για τους δικούς τους λόγους

αν υπήρχε επαρκές προσωπικό, διαρκής έλεγχος στην άσκηση των καθηκόντων τους, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, καλύτερα μέτρα ασφαλείας κλπ πιθανόν να μην είχε συμβεί τίποτα από τα παραπάνω, αλλά αυτή είναι μια συζήτηση να'χαμε να λέγαμε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τι σχεση εχει ρε βουρλο η ΧΑ με αυτό που συζητάμε;;;;
Ενταξει καταλαβαινω ότι θες να κανεις κωλοτουμπα αλλα δεν περναει σε μενα. Ουτε μια λεξη για τον ανθρωπο που πεθανε κανοντας την δουλεια του αλλα λαλιστατη για το ρεμαλι που τον σκοτωσε και τον τσακισαν...
Η ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο

Τον έχω πει εγκληματία δολοφόνο πολλάκις, αλλά φυσικά.. δεν σου φτάνει. Εμ ειναι που είσαι αντικειμενικός στις απόψεις σου. Ξεφτίλα η άποψη μου που δεν επικροτεί φόνους σε κανένα επίπεδο και δίκαιη η δική σου που μονομερώς δικαιολογεί τον φόνο αν προκειται για δικούς μας κατά βούληση.  Και ο ήλιος βγαίνει απο την Δύση.

Επισκέπτης
καλύτερα μέτρα ασφαλείας κλπ

Από μία κοντόκαννη θέλουν οι φύλακες , φίλε και τέλος.
Κοστίζει 300€ λιανική.
Κανείς δεν κάνει μαγκιές όταν ο άλλος έχει κοντόκαννη.

serbu_moss.jpg

Επισκέπτης
Τον έχω πει εγκληματία δολοφόνο πολλάκις, αλλά φυσικά.. δεν σου φτάνει. Εμ ειναι που είσαι αντικειμενικός στις απόψεις σου. Ξεφτίλα η άποψη μου που δεν επικροτεί φόνους σε κανένα επίπεδο και δίκαιη η δική σου που μονομερώς δικαιολογεί τον φόνο αν προκειται για δικούς μας κατά βούληση.  Και ο ήλιος βγαίνει απο την Δύση.
αμα τον ειπες εγκληματια δολοφονο ενταξει...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Από μία κοντόκαννη θέλουν οι φύλακες , φίλε και τέλος.
Κοστίζει 300€ λιανική.
Κανείς δεν κάνει μαγκιές όταν ο άλλος έχει κοντόκαννη.
Διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα πουθενα στον κοσμο δεν εχουν κοντοκαννες η περιστροφα οι δεσμοφυλακες που ερχονται σε επαφη με τους κρατουμενους. Πιστευω οτι γινεται για λογους ασφαλειας ετσι ωστε να μην βρεθει κρατουμενος με καραμπινα. Το γκλοπ και να το παρει δεν τρεχει και τιποτα. Αυτοι που ειναι στις σκοπιες εχουν οπλα.

Επισκέπτης
Διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα πουθενα στον κοσμο δεν εχουν κοντοκαννες η περιστροφα οι δεσμοφυλακες που ερχονται σε επαφη με τους κρατουμενους. Πιστευω οτι γινεται για λογους ασφαλειας ετσι ωστε να μην βρεθει κρατουμενος με καραμπινα. Το γκλοπ και να το παρει δεν τρεχει και τιποτα. Αυτοι που ειναι στις σκοπιες εχουν οπλα.

Είναι σε εύλογη απόσταση κάποιος ένοπλος με καραμπίνα.
Σε πολλά μέρη.
Δεν την πέφτει κανείς εύκολα σε κάποιον οπλισμένο με κοντόκαννη.

Επισκέπτης
Ο μπατσος καλα να παθει αλλα ο Αλβανος είναι θυμα. Και μετα μιλας για ρατσισμο...

Ναι ο Αλβανος ειναι θυμα. Θυμα πρωτα του καπιταλισμου που τον αναγκασε να αφησει οικογενειοα, φιλους, πατριδα και να μεταναστευσει για ενα "καλυτερο μελλον". Δευτερο ειναι θυμα μιας δικαιοσυνης που δικαζει με ρατσιστικα κριτιρια. Μιας δικαιοσυνης που τους πλουσιους και τους εχοντες "ακρες" τους αθωωνει ή τους ριχνει στα μαλακα και τους αποκληρους της ζωης τους χωνει οσο πιο βαθια μπορει για να μην χαλανε τη μοστρα της καθως πρεπει κοινωνιας. Ειναι επισης θυμα καποιων καριολιδων που την ειδαν μαγκια και εβγαλαν σ΄εναν δεμενο ανθρωπο, οτι και να ηταν αυτος, το χειροτερο εαυτο τους. Με αποτελεσμα να τον σκοτωσουν.
Ο σοφρωνιστικος ηταν ενας δημοσιος υπαλληλος που πιθανων καπου να ηταν ας πουμε "μπλεγμενος", κατι διαβασα οτι ειχε παρει φραγκα απο τον Αλβανο και οτι δεν ηταν και το καλυτερο παιδι της υπηρεσιας (βασανιστη τον εβγαλαν σε μια ανακοινωση οι κρατουμενοι). Οχι πως του αξιζε το τελος που ειχε, αλλα αμα μπλεκεις με τα πιτουρα καποια στιγμη θα σε φανε οι κοτες. Ε, αυτον τον εφαγε καποιος κρατουμενος.

Επι προσωπικου, να πω οτι εγω "γαμισει" κοσμο και μ΄εχουν "γαμισει" καποιοι που αποδειχτηκαν πιο μαγκες απο μενα, αλλα ποτε δεν επεσα τοσο χαμηλα να δερνω εναν συνοδεια αλλων 10-15. Το θεωρω ανηθικο, αναδρο. Μη βλεπεις τη φαση με πολιτικα κριτηρια. Η πραξη τους δεν δικαιολογητε ουτε με τη δολοφονια του συναδεδφου τους.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Είναι σε εύλογη απόσταση κάποιος ένοπλος με καραμπίνα.
Δεν ξερω, επικινδυνο μου φαινεται. Κοντοκαννη καραμπινα απο αποσταση και indoors? Ισως αν εχει πλαστικες σφαιρες, μην φανε και καναν ασχετο... Νομιζω οτι ενα τεηζερ θα ηταν καλυτερο για την περιπτωση

Επισκέπτης
Επι προσωπικου, να πω οτι εγω "γαμισει" κοσμο και μ΄εχουν "γαμισει" καποιοι που αποδειχτηκαν πιο μαγκες απο μενα, αλλα ποτε δεν επεσα τοσο χαμηλα να δερνω εναν συνοδεια αλλων 10-15. Το θεωρω ανηθικο, αναδρο. Με βλεπεις τη φαση με πολιτικα κριτηρια. Η πραξη τους δεν δικαιολογητε ουτε με τη δολοφονια του συναδεφου τους.

Οι ξεσκισμένων πουτάνων γιοί (που γαμιούνται οικογενειακώς) αναρχικοί των Εξαρχείων,
σε μία "ροκ συναυλία" έδερναν κάπου 500 άτομα , 2 μπάτσους που βρίσκονταν στη συναυλία.
Με επίσης πολιτικά κριτήρια.

Οι μπάτσοι δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο ο πουτάνας αλβανίδας γιός (σκατά στον τάφο του).
Δεν εξέπνευσαν δηλαδή σύντομα, αλλά ήταν φυτά στην εντατική για 2-3 χρόνια.

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ;;
ΕΚΕΙ ΟΧΙ 10-15 ΑΛΛΑ 500 ΧΤΥΠΑΓΑΝ 2.

Επισκέπτης
Δεν ξερω, επικινδυνο μου φαινεται. Κοντοκαννη καραμπινα απο αποσταση και indoors? Ισως αν εχει πλαστικες σφαιρες, μην φανε και καναν ασχετο... Νομιζω οτι ενα τεηζερ θα ηταν καλυτερο για την περιπτωση
τι κουβεντιάζεις και εσυ ρε φιλαρακι. Με την υπαρχουσα διαδικασια πρόσληψης και εκπαιδευσης θα είναι σαν να οπλιζεις τους κρατουμενους...

Επισκέπτης

Στα 10 μέτρα , με χοντρά σκάγια , είναι φαρμάκι.
ΑΠλά και μόνο να υπάρχει , δεν κάνει κανείς μαγκιά.

Επισκέπτης
Οι ξεσκισμένων πουτάνων γιοί (που γαμιούνται οικογενειακώς) αναρχικοί των Εξαρχείων,
σε μία "ροκ συναυλία" έδερναν κάπου 500 άτομα , 2 μπάτσους που βρίσκονταν στη συναυλία.
Με επίσης πολιτικά κριτήρια.

Οι μπάτσοι δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο ο πουτάνας αλβανίδας γιός (σκατά στον τάφο του).
Δεν εξέπνευσαν δηλαδή σύντομα, αλλά ήταν φυτά στην εντατική για 2-3 χρόνια.

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ;;
ΕΚΕΙ ΟΧΙ 10-15 ΑΛΛΑ 500 ΧΤΥΠΑΓΑΝ 2.

Τη γνωμη μου για τους αυτοαποκαλουμενους αναρχικους την ξερεις, οπως επισης και για τους μπατσους, οποτε οι ερωτησεις σου ειναι ακυρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom