Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και οι οφθαλμοι μαλακα μου και οι οφθαλμοι ......

παραλειψα να γραψω μια λεξουλα και το εκανες σημαια ..... τοοοοσο μαλακας εισαι  :jerking: :birdman:

ποια παραλειψη ρε ηλιθιε αιμομικτη προιον αιμομιξιας  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μήτσο και συ κακός άνθρωπος είσαι μαν δεν πιστεύω να νομίζεις το αντίθετο :)
Γινομαι απιστευτα κακος σε απιστευτο βαθμο οταν εχω απεναντι μου κακους ανθρωπους

Επισης γινομαι και χαλι οταν εχω ανθρωπους που πραγματικα αξιζουν και δεν με εχουν πειραξει

Βασικα συμπεριφερομαι οπως μου συμπεριφερονται και στην πραγματικη ζωη και αυτο ειναι για μενα ΝΟΜΟΣ απαραβατος

Επισης οι γνωμες και οι αποψεις για μενα ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες οπου ολοι εχουν κι απο μια  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
άρα δεν είσαι καλός αυτό μου αρκεί ;)
Εσυ φανταζομαι γυρνας και το αλλο μαγουλο να φας μπουφλα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνα με την απαντηση σου αυτο δειχνεις

Αν ειναι ετσι μπορω να σε φανταστω με μια φατσα παραφουσκωμενη απο τις μπουφλες και με μαυρισμενα ματια  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εσυ φανταζομαι γυρνας και το αλλο μαγουλο να φας μπουφλα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνα με την απαντηση σου αυτο δειχνεις

Αν ειναι ετσι μπορω να φανταστω μια φατσα παραφουσκωμενη απο τις μπουφλες και με μαυρισμενα ματια  :grin:

"απίστευτα κακός σε απίστευτο βαθμό" πάντως δεν γίνομαι, αυτό σημαίνει ότι το'χεις μέσα σου μήτσο δεν ξέρω αν με πιάνεις ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
"απίστευτα κακός σε απίστευτο βαθμό" πάντως δεν γίνομαι, αυτό σημαίνει ότι το'χεις μέσα σου μήτσο δεν ξέρω αν με πιάνεις ;)
Φυσικα και το εχω μεσα μου διοτι ετσι με εκαναν τα βιωμματα μου ....... Λογικο μου φαινεται

Οχι δεν σε ΠΙΑΝΩ ουτε και θελω να πιασω οποιονδηποτε οπουδηποτε ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
απίστευτα καλοί πάντως ηταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που σκότωσαν. Να τα λέμε αυτά  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φυσικα και το εχω μεσα μου διοτι ετσι με εκαναν τα βιωμματα μου ....... Λογικο μου φαινεται

Οχι δεν σε ΠΙΑΝΩ ουτε και θελω να πιασω οποιονδηποτε  ;)

τι σε εκανε να βιαζεις τη γρια? ή της κανεις γλυκο ερωτα απο αγαπη. ντροπη σου λεχριτη αμεα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τι σε εκανε να βιαζεις τη γρια? ή της κανεις γλυκο ερωτα απο αγαπη. ντροπη σου λεχριτη αμεα
Μπερδευτηκες τυπε

Την δικη σου γρια βιαζω ρε οιδιποδειο συμπλεγμα .... μην απορεις πως βγηκες ελληνοταταρορωσσοποντιος  ;)

Παντως οτι κανω το κανω με αγαπη να ξερεις  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπερδευτηκες τυπε

Την δικη σου γρια βιαζω ρε οιδιποδειο συμπλεγμα .... μην απορεις πως βγηκες ελληνοταταρορωσσοποντιος  ;)

Παντως οτι κανω το κανω με αγαπη να ξερεις  :grin:

δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις. ερχονται αγιες μερες. θα σου στειλω την προνοια να σε μπουζουριασει να ησυχασει η γρια μανα σου. ανωμαλε. και μη μου ξανακλαψεις σε πμ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.890
Πόντοι
2.606
απίστευτα καλοί πάντως ηταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που σκότωσαν. Να τα λέμε αυτά  :grin:
καμια κουβεντα και για αυτον που σκοτωθηκε θα κανεις η αυτος δεν ειχε μανα  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις. ερχονται αγιες μερες. θα σου στειλω την προνοια να σε μπουζουριασει να ησυχασει η γρια μανα σου. ανωμαλε.
Τι κανω τυπε μου ?  :dunno:

Απλα αναφερω την ιδιοτητα σου με την ακριβη ονομασια της  :sunglasses:
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να νιωθεις προσβεβλημενος με την ιδιοτητα σου  :sunglasses:

Στειλε την προνοια μπας και την καταφερω να μου δωσει κανα επιδομα να ξυνω καλυτερα τις αρχιδαρες μου  :dancing:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τι κανω τυπε μου ?  :dunno:

Απλα αναφερω την ιδιοτητα σου με την ακριβη ονομασια της  :sunglasses:
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να νιωθεις προσβεβλημενος με την ιδιοτητα σου  :sunglasses:

Στειλε την προνοια μπας και την καταφερω να μου δωσει κανα επιδομα να ξυνω καλυτερα τις αρχιδαρες μου  :dancing:

μαν όσο καιρό δεν έγραφες εδώ μέσα σου έλειψε το σάιτ καθόλου ή έμπαινες με κλώνο την αλήθεια πες :2on1:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αυτή είναι η δική σου κωλοτρυπίδα όμως μήτσο ;)
Η εμμονη σου να μιλας για κωλοτρυπιδες δεν θα σου βγει σε καλο να ξερεις  ;)

Εγω δεν μιλησα για κωλοτρυπιδα εδω !!!!!!!  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom