Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η εμμονη σου να μιλας για κωλοτρυπιδες δεν θα σου βγει σε καλο να ξερεις  ;)

Εγω δεν μιλησα για κωλοτρυπιδα εδω !!!!!!!  :sunglasses:

ναι αλλά είπες την γνώμη σου άρα κωλοτρυπίδα :think:

Επισης οι γνωμες και οι αποψεις για μενα ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες οπου ολοι εχουν κι απο μια  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μαν όσο καιρό δεν έγραφες εδώ μέσα σου έλειψε το σάιτ καθόλου ή έμπαινες με κλώνο την αλήθεια πες :2on1:
Δεν εχω λογο και οφελος να κανω κλωνο ουτε λαμβανω στα σοβαρα οτι γραφετε γιατι μου φαινονται ακρως ηλιθια τα περισσοτερα ......

Αλλος γραφει για να λαβει μια επιβεβαιωση που δεν εχει, αλλος για να πεταξει την μαλακια του, αλλος για να βγαλει τα απωθημενα του κι αλλος για να προκαλεσει και να γελασει με τις μαλακιες που γραφονται κατα καιρους απο ολους κι εμου του ιδιου συμπεριλαμβανομενου σε διαφορετικα χρονικα επιπεδα.....

Απλα μαλακιζομαι γενικα στο νετ για να ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΜΟΥ και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ναι αλλά είπες την γνώμη σου άρα κωλοτρυπίδα :think:
ε κοινη λογικη ειναι αυτο ρε τυπε ......

Οσο ηλιθιες φαινονται οι αποψεις σας σε μενα αλλο τοσο ηλιθιες θα φαινονται σε μερικους και οι δικες μου

Αν ταιριαζαμε ολοι θα ειχαμε ψοφισει απο την βαρεμαρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καμια κουβεντα και για αυτον που σκοτωθηκε θα κανεις η αυτος δεν ειχε μανα  ;)
Αυτος ηρθε ουρανοκατεβατος τυπε κατα το ερι ευαγγελιον  :grin:
Γιαυτο δεν αξιζει μνειας.....  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καμια κουβεντα και για αυτον που σκοτωθηκε θα κανεις η αυτος δεν ειχε μανα  ;)

Δεν ξέρω. Λέω να βάλω σε μια ζυγαριά τις μάνες να βρώ το ειδικό βάρος τις καθεμιάς ανάλογα της μόρφωσης, της καταγωγής, της φυλής, της εθνικότητας, της ομορφιάς κτλ Και αφού το περάσω από ρατσιστικά φίλτρα θα απαντήσω.

Επισκέπτης
Γινομαι απιστευτα κακος σε απιστευτο βαθμο οταν εχω απεναντι μου κακους ανθρωπους

Επισης γινομαι και χαλι οταν εχω ανθρωπους που πραγματικα αξιζουν και δεν με εχουν πειραξει

Βασικα συμπεριφερομαι οπως μου συμπεριφερονται και στην πραγματικη ζωη και αυτο ειναι για μενα ΝΟΜΟΣ απαραβατος

Επισης οι γνωμες και οι αποψεις για μενα ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες οπου ολοι εχουν κι απο μια  ;)

The return of Μητσος axaxouxas :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Δεν ξέρω. Λέω να βάλω σε μια ζυγαριά τις μάνες να βρώ το ειδικό βάρος τις καθεμιάς ανάλογα της μόρφωσης, της καταγωγής, της φυλής, της εθνικότητας, της ομορφιάς κτλ Και αφού το περάσω από ρατσιστικά φίλτρα θα απαντήσω.
πες μας ότι τον σκοτωσαν γιατι είναι Αλβανος...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ε κοινη λογικη ειναι αυτο ρε τυπε ......

Οσο ηλιθιες φαινονται οι αποψεις σας σε μενα αλλο τοσο ηλιθιες θα φαινονται σε μερικους και οι δικες μου

Αν ταιριαζαμε ολοι θα ειχαμε ψοφισει απο την βαρεμαρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ενδιαφέρουσα κωλοτρυπίδα έχεις μ'αρέσει ;)

Επισκέπτης
Πες μας οτι σκοτώνουν όλους ανεξαρτήτως αν έχουν σκοτωσει δικό τους η οχι για να απονείμουν το δίκιο της μανας..
εγω τα λεω ξεκάθαρα... Εσεις κανετε πιρουέτες.
Ναι εισαι σωστος. Αυτό που λεω δεν αθωωνει τους σωφρονιστικούς απλα τονιζει για άλλη μια φορα την υποκρισια στο σαιτ μας.
Φυσικα και πρεπει να φυλακιστουν αλλα κατανοω τον λογο που εκαναν ότι εκαναν... Αν θελετε να το κουβεντιάσουμε σε βαθος να πουμε και για τον μειωμενο αριθμο υπαλληλων και για τις υπερωριες και τις συνθηκες εργασιας που είναι παραγοντες που μπορουν να σε κανουν να χασεις τα λογικα σου και να σπασεις στην δυσκολη στιγμη. Αλλα εμεις κοιταμε τα δικαιώματα του κρατουμενου... Για τα δικαιώματα του εργατη χεστηκαμε μια που είναι "μπατσος"

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πες μας οτι σκοτώνουν όλους ανεξαρτήτως αν έχουν σκοτωσει δικό τους η οχι για να απονείμουν το δίκιο της μανας..

εσύ τώρα δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του να δολοφονείται ένας δικός σου από το να δολοφονείται ένας άγνωστος;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εσύ τώρα δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του να δολοφονείται ένας δικός σου από το να δολοφονείται ένας άγνωστος;

Εσύ τώρα μας λες, ότι αν δολοφονηθεί απο κάποιον ένα καθηγητής, οι συνάδελφοί του καθηγητή μπορούν και είναι θεμιτό να σκοτώσουν αυτόν τον κάποιον επειδή ήταν συνάδελφοι και άρα "δικός τους";

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Να βάλουν ρεφενέ να παίρνουν από κει το μισθό τους τότε..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εσύ τώρα μας λες, ότι αν δολοφονηθεί απο κάποιον ένα καθηγητής, οι συνάδελφοί του καθηγητή μπορούν και είναι θεμιτό να σκοτώσουν αυτόν τον κάποιον επειδή ήταν συνάδελφοι και άρα "δικός τους";

όχι γιατί οι καθηγητές δεν κάνουν τον σταυρό τους κάθε μέρα μην τους κόψει κανένας μαθητής το λαρύγγι νομίζω καταλαβαίνεις την διαφορά πίεσης

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ενδιαφέρουσα κωλοτρυπίδα έχεις μ'αρέσει ;)
ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!!!!!  :grin:

Που να γευτεις και το παρφουμ που αμολαει με οβιδες απεμπλουτισμενου μεθανιου !!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
όχι γιατί οι καθηγητές δεν κάνουν τον σταυρό τους κάθε μέρα μην τους κόψει κανένας μαθητής το λαρύγγι νομίζω καταλαβαίνεις την διαφορά πίεσης
Α οπότε επειδή έχουν πίεση (που εσυ κρίνεις ώς πιο σοβαρή) ειναι θεμιτό να σκοτώνουν; Εξαιρετικές απόψεις.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom