Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μιλαμε για πολλους φονιάδες. Ο μεν ειναι αλβανος κακοποιος  που σκοτωνει ως δολοφονος οι δε ειναι ελληνες  σεριφηδες εκδικητές που θεωρουν οτι μπορούν να πληρωνονται με τα δικά μου λεφτά και να σκοτωνουν οποιον τροφιμο φυλακης επιλέγουν.
μονο που ο αλβανος σκοτωσε πρωτος,ας καθοταν ησυχος να μην τον πειραζαν

Επισκέπτης
Δεν βαριέσαι, αυτές οι μαλακίες κατά την αποψη σου θα δικάσουν τους δολοφόνους, θα τους καταδικάσουν και θα τους φυλακίσουν ως κοινούς εγκληματίες ποινικού δικαίου. Και συ θα μείνεις με τις απόψεις σου περι δολοφόνων, εκδίκησης, μιας κοινωνίας δηλαδή που μπορεί να εκδικείται κατά βούληση. Τραγικές αποψεις δηλαδή
Δεν βαριέμαι... Ολοι  επαθαν αυτό που τους αξιζει. Που είναι το πρόβλημα;;;
Οι αποψεις μου δεν εχουν να κανουν με την κοινωνια που λες αλλα με το κινητρο του δραστη... Άλλος ο τυπος που κουβαλάει ένα μαχαιρι στην φυλακη ΓΙΑ να σκοτωσει και άλλος αυτος που πανω στον θυμο του κανει μαλακια. Νομικος εισαι... Μην χανεις την ψυχραιμια σου και λες ανακριβιες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Υποτιθεται πως ο αλβανος ηταν μεσα για δολοφονια. Υποτιθεται πως η φυλακη ειναι τιμωρια για αυτον κι ομως αυτος ο ανθρωπος ξανασκοτωσε μεσα στην φυλακη και κατεστρεψε ξανα μια οικογενεια. Αυριο μπορει να εβγαινε εξω και να σκοτωνε και αλλον.

Σκοτωσε και τον σκοτωσαν.
ο θανατος του αλβανου ηταν 100% σωστος...ελλατωματικο προιον μη επιδεχομενο σωφρονισμου,αξιο εξολοθρευσης για περαιτερω προστασια της κοινωνικης αγελης..

ΑΛΛΑ...ο τροπος ηταν ανοητος,αφου συμπληρωσε ατσαλα το τεραστιο κενο που αφηνει ο νομοθετης για τετοιες περιπτωσεις..
ετσι το σκοτωσανε στο ξυλο οι μαλακες και ΙΣΩΣ πανε φυλακη...αντ αυτου αν βρισκοταν κρεμασμενος στο κελι του σε ενα μηνα λογω ψυχολογικων προβληματων ολα θα ταν ευκολοτερα...

ασχημο πραγμα ο θυμος και η καβλα τελικα.
για ενα σκουπιδι ισως καταστρεψουν τη ζωη τους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν βαριέμαι... Ολοι  επαθαν αυτό που τους αξιζει. Που είναι το πρόβλημα;;;
Οι αποψεις μου δεν εχουν να κανουν με την κοινωνια που λες αλλα με το κινητρο του δραστη... Άλλος ο τυπος που κουβαλάει ένα μαχαιρι στην φυλακη ΓΙΑ να σκοτωσει και άλλος αυτος που πανω στον θυμο του κανει μαλακια. Νομικος εισαι... Μην χανεις την ψυχραιμια σου και λες ανακριβιες.

τυπε δε χωρανε θυμοι και συναισθημα σε τετοιες δουλειες. οπως το βλεπω εγω ο κρατουμενος βιολογικα δικαιουται να θελει να αποδρασει και δε μπορεις να του θυμωσεις γιαυτο. εξισου ο δολοφονος να θελει να ξανασκοτωσει οταν δεν εχει τιποτα να χασει. για περιβαλλον φυλακων μιλαμε οχι για παιδικη κατασκηνωση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο θανατος του αλβανου ηταν 100% σωστος...ελλατωματικο προιον μη επιδεχομενο σωφρονισμου,αξιο εξολοθρευσης για περαιτερω προστασια της κοινωνικης αγελης..

ΑΛΛΑ...ο τροπος ηταν ανοητος,αφου συμπληρωσε ατσαλα το τεραστιο κενο που αφηνει ο νομοθετης για τετοιες περιπτωσεις..
ετσι το σκοτωσανε στο ξυλο οι μαλακες και ΙΣΩΣ πανε φυλακη...αντ αυτου αν βρισκοταν κρεμασμενος στο κελι του σε ενα μηνα λογω ψυχολογικων προβληματων ολα θα ταν ευκολοτερα...

αφου ειναι ηλιθιοι καλα να παθουν. ο νομοθετης απο την αλλη, δεν εχει αφησει κενο, εχει κανει μαλακια νομο. δεν εχει καμια διαφορα αν σκοτωσεις εναν ή δυο ή πεντε. περαν του πρωτου φονου δεν υπαρχει καμια διαφορα στις κυρωσεις. αυτο και μονο διαμορφωνει αντιστοιχα τις σκεψεις και τα κινητρα ενος φυλακισμενου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αφου ειναι ηλιθιοι καλα να παθουν. ο νομοθετης απο την αλλη, δεν εχει αφησει κενο, εχει κανει μαλακια νομο. δεν εχει καμια διαφορα αν σκοτωσεις εναν ή δυο ή πεντε. περαν του πρωτου φονου δεν υπαρχει καμια διαφορα στις κυρωσεις. αυτο και μονο διαμορφωνει αντιστοιχα τις σκεψεις και τα κινητρα ενος φυλακισμενου.
μην σου πω οτι οσους πιο πολλους σκοτωσεις τοσο καλυτερα περνας φυλακη τυπε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
χαιρω πολυ παιχτουρι μου αυτα εγραφα και εγω..
1ο κακούργημα για παιδοφιλια/πρεζα/φονο : Φυλάκιση τόσα χρόνια.
Φόνος μετά μέσα στη φυλακή ή στην έξοδο/αποδραση ή επαναληψη κακουργηματος μετά την αποφυλάκιση : ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ εφοσον απετυχε ο σωφρονισμος...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μιλαμε για πολλους φονιάδες. Ο μεν ειναι αλβανος κακοποιος  που σκοτωνει ως δολοφονος οι δε ειναι ελληνες  σεριφηδες εκδικητές που θεωρουν οτι μπορούν να πληρωνονται με τα δικά μου λεφτά και να σκοτωνουν οποιον τροφιμο φυλακης επιλέγουν.

αν σου βιαζε το παιδι σου.....για παραδειγμα......θα ηθελα να ακουσω απο αυτη την πλευρα τις αποψεις σου !!! μεχρι ωρας εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λες !!!

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36

Συμφωνω

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μια ψυχη βασανισμενη ηταν ο αλβανος.ποιος να ευθυνεται αραγε για την πορια της ζωης του?θα σας πω εγω ποιος ευθυνεται.η κοινωνια.ναι καλα ακουσατε η κοινωνια.ευθυνομαστε ολοι εμεις ακομα και οταν νομιζουμε το αντιθετο.τωρα για την αντιποινα που εγινε ενα θα πω.το αιμα θα φερει και αλλο αιμα.οφθαλμον αντι οφθαλμου και στο τελος τυφλωνεται ολοι οι ανθρωποτητα αναζητωντας την εκδικηση.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αντ αυτου αν βρισκοταν κρεμασμενος στο κελι του σε ενα μηνα λογω ψυχολογικων προβληματων ολα θα ταν ευκολοτερα...
..δε θελαν να τον σκοτωσουν στη ζούλα οπως έπρεπε..θέλαν να το φωνάξουν...και τώρα πρέπει να φάνε πουτσα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μια ψυχη βασανισμενη ηταν ο αλβανος.ποιος να ευθυνεται αραγε για την πορια της ζωης του?θα σας πω εγω ποιος ευθυνεται.η κοινωνια.ναι καλα ακουσατε η κοινωνια.ευθυνομαστε ολοι εμεις ακομα και οταν νομιζουμε το αντιθετο.τωρα για την αντιποινα που εγινε ενα θα πω.το αιμα θα φερει και αλλο αιμα.οφθαλμον αντι οφθαλμου και στο τελος τυφλωνεται ολοι οι ανθρωποτητα αναζητωντας την εκδικηση.
τυπε φταιει ο κομμουνισμος που μεγαλωσε και μετα ο ρατσισμος που βιωσε οταν ηρθε στην ελλαδα
τα 2 ακρα δηλαδη
ατιμη κενονοια :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ατιμη κοινωνια τυπε. αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους ριχνει στα ταρταρα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο Χριστος και η μανα του.......  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Δηλαδη η Ατιμη κενωνια τον εκανε να σκοτωσει ?  :think:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Πάλι μαλακίες λες ρε βλάκα τρολλά;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δλδ.....οποιοs περναει ασχημα χρονια στην παιδικη του ηλικια πρεπει μελλοντικα να ξεσπαει εκει οπου βρηκε καταφυγιο???
Οσο δεν συμφωνω με τα αντιποινα , αλλο τοσο δεν συμφωνω με τιs "προσωπικεs" δικαιολογιεs που σκαρφιζεται ο καθεναs για να καλυψει τα εγκληματα του....Και ο εν λογω κρατουμενοs δεν ηταν αγιοs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom