Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τον εδειραν τοσο που πεθανε. Αυτό δείχνει οτι οι ίδιοι ηταν τερατα. τον εδειραν μαζικα αυτο δειχνει την ανωμαλια. Τον έδειραν δεμένο αυτο δειχνει την αναδρια, Τον έδειραν ενω οι ίδιοι ειναι υπαλληλοι κρατους σε μια φυλακη, σε μια φυλακή αυτό δείχνει την σαθρότητα.  Δεν υπαρχει θέμα συζήτησης. Είναι χειρότερα καθίκια απο τον εγκληματια αλβανο γιατι τον ξεπέρασαν σε σκατοψυχια σε κάθε επίπεδο
Τιποτα δεν ισχυει από αυτά που λες στην πραξη. Τον εδειραν μεχρι θανατου από λαθος. Τον εδειραν μαζικα γιατι ηταν ολοι συνάδερφοι, το αν τον εδειραν δεμενο δεν το ξερω αλλα δεν αλλαζει και τιποτα. Για τα αλλα για τις φυλακες που λες δεν φταινε αυτοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τι και ρε τυπε ?

Μιλαμε θα μπουν σω φρονιστικοι στην φυλακη με αλλους εγκληματιες .... Δεν καταλαβαινεις τι θα γινει ?
Ας τα σκεφτονταν αυτα οι ιδιοι πριν κανουν οτι εκαναν.Ειναι αξιοι της μοιρας τους.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τον εδειραν μεχρι θανατου από λαθος.

Μου αρκει αυτο. Σιχαμένα καθάρματα δολοφόνοι. Τέρμα αλήτες. Χωρίς ιερό και όσιο. Αν δειρει καποτε κάποιος κάποιον δικο σου μεχρι θανατου και απο λαθος  πεθανει (ο δικος σου) ελα στο δικαστηριο να τον υπερασπιστεις.εχετε χασει και την ηθική σας ..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• justicefront.jpg
    justicefront.jpg
    187 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
Τιποτα δεν ισχυει από αυτά που λες στην πραξη. Τον εδειραν μεχρι θανατου από λαθος. Τον εδειραν μαζικα γιατι ηταν ολοι συνάδερφοι, το αν τον εδειραν δεμενο δεν το ξερω αλλα δεν αλλαζει και τιποτα. Για τα αλλα για τις φυλακες που λες δεν φταινε αυτοι.
Τυπε δεν υπαρχει, να τον δερνουν τοσα ατομα δυο ωρες και να μην πανε να τον σκοτωσουν μην λεμε οτι θελουμε απλα θα ηταν τυχεροι αν ζουσε τωρα θα πανε μεσα.

Επισκέπτης
Μου αρκει αυτο. Σιχαμένα καθάρματα δολοφόνοι. Τέρμα αλήτες. Χωρίς ιερό και όσιο. Αν δειρει καποτε κάποιος κάποιον δικο σου μεχρι θανατου και απο λαθος  πεθανει (ο δικος σου) ελα στο δικαστηριο να τον υπερασπιστεις.εχετε χασει και την ηθική σας ..
Καμια ηθικη δεν εχω χασει ουτε τους υπερασπίζομαι στην δικαιοσύνη. Λεω την γνωμη μου για το σκεπτικο. Εννοείται ότι είναι δολοφονοι και πρεπει να τιμωρηθουν

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Εμένα η Δικιά μου Λογική μού υπαγορεύει ένα και μόνο πράγμα: μια από τις κυριότερες προϋποθέσεις αν θέλουμε να δούμε Πραγματική Πρόοδο, είναι να γίνουμε επιτέλους [size=14pt]Κράτος Δικαίου προς όλους Χωρίς Καμμία Εξαίρεση[/size]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ναι αλλα η διαφορα εδω ειναι οτι ο αλλος σκοτωσε εν γνωση του και ηθελημενα αφηνοντας παιδακια ορφανα πισω
ενω οι ηπαλληλοι εν αγνοια και κατα λαθος

Δεν τους δικαιολογω για την πραξη γιατι ειναι αποτροπαια και δεν συναδει με την εννοια της δημοκρατιας

Το κακο ειναι οτι μαζι με το καθικι την πληρωνουν κι αυτοι και δυστυχως και οι οικογενειες τους
Ενω στον αντιποδα ο κωλαλβανος την σκαπουλαρε μια και καλη με τον θανατο του αν το καλοσκεφτει κανεις μιας και δεν θα εβγαινε απο εκει μεσα αν περνουσε δικαστηριο ετσι κι αλλιως

Ακομη και με ισοβια που θα ετρωγε σιγουρα οι μονοι χαμενοι της ολης υποθεσης ειναι οι οικογενειες αυτου που που σκοτωθηκε απο το χερι του αλβανου καθικιου και των σωφρονιστικων υπαλληλων που θα μπουν φυλακη για ενα καθικι

Μηπως θα πρεπει να επαννελθει η θανατικη ποινη για μερικες περιπτωσεις ?

Επισκέπτης
Τυπε δεν υπαρχει, να τον δερνουν τοσα ατομα δυο ωρες και να μην πανε να τον σκοτωσουν μην λεμε οτι θελουμε απλα θα ηταν τυχεροι αν ζουσε τωρα θα πανε μεσα.
αν ηθελαν φιλε να τον σκοτωσουν θα αυτοκτονουσε η θα πεθαινε από υπερβολικη δοση τα αλλα που λετε τα ακουω βερεσε.

Επισκέπτης
αν ηθελαν φιλε να τον σκοτωσουν θα αυτοκτονουσε η θα πεθαινε από υπερβολικη δοση τα αλλα που λετε τα ακουω βερεσε.
Αυτοι προτιμησαν να τον τελειωσουν με τα χερια για να πονεσει περισσοτερο μεχρι να πεθανει.
Εγω ετσι την κοβω την δουλεια. Δεν γινεται 15 ατομα να υπολογισουν ποσο ξυλο θα ριξουν σε δυο ωρες, ωστε να αντεξει ο αλλος εκτος και αν τον εριχναν μονο σφαλιαρες...που δεν εγινε ετσι.  :grin:

Επισκέπτης
Αυτοι προτιμησαν να τον τελειωσουν με τα χερια για να πονεσει περισσοτερο μεχρι να πεθανει.
Εγω ετσι την κοβω την δουλεια. Δεν γινεται 15 ατομα να υπολογισουν ποσο ξυλο θα ριξουν σε δυο ωρες, ωστε να αντεξει ο αλλος εκτος και αν τον εριχναν μονο σφαλιαρες...που δεν εγινε ετσι.  :grin:
ηθελαν να τον σκοτωσουν δηλαδή με τον μονο τροπο που θα τους επιαναν... Οκ γνωμη σου. Την δεχομαι αλλα δεν την υιοθετω  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω ετσι την κοβω την δουλεια. Δεν γινεται 15 ατομα να υπολογισουν ποσο ξυλο θα ριξουν σε δυο ωρες, ωστε να αντεξει ο αλλος εκτος και αν τον εριχναν μονο σφαλιαρες...που δεν εγινε ετσι.  :grin:
Τυπε επρεπε να τον δερνει ενας την ημερα με ροτεισον ωστε να εχει και διαρκεια το εγχειρημα  :grin:

Ετσι οπως το πηγαν το γαμησαν και ψοφησε  :grin:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι αλλα η διαφορα εδω ειναι οτι ο αλλος σκοτωσε εν γνωση του και ηθελημενα αφηνοντας παιδακια ορφανα πισω
ενω οι ηπαλληλοι εν αγνοια και κατα λαθος

Δεν τους δικαιολογω για την πραξη γιατι ειναι αποτροπαια και δεν συναδει με την εννοια της δημοκρατιας

Το κακο ειναι οτι μαζι με το καθικι την πληρωνουν κι αυτοι και δυστυχως και οι οικογενειες τους
Ενω στον αντιποδα ο κωλαλβανος την σκαπουλαρε μια και καλη με τον θανατο του αν το καλοσκεφτει κανεις μιας και δεν θα εβγαινε απο εκει μεσα αν περνουσε δικαστηριο ετσι κι αλλιως

Ακομη και με ισοβια που θα ετρωγε σιγουρα οι μονοι χαμενοι της ολης υποθεσης ειναι οι οικογενειες αυτου που που σκοτωθηκε απο το χερι του αλβανου καθικιου και των σωφρονιστικων υπαλληλων που θα μπουν φυλακη για ενα καθικι

Μηπως θα πρεπει να επαννελθει η θανατικη ποινη για μερικες περιπτωσεις ?

Διάλογο με ανθρώπους με προβλήματα ψυχοπνευματικά δεν κάνω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καμια ηθικη δεν εχω χασει ουτε τους υπερασπίζομαι στην δικαιοσύνη. Λεω την γνωμη μου για το σκεπτικο. Εννοείται ότι είναι δολοφονοι και πρεπει να τιμωρηθουν
Η γνώμη σου ειναι ανήθικη, άνανδρη και επιδοτεί δολοφόνους.

Επισκέπτης
Η γνώμη σου ειναι ανήθικη, άνανδρη και επιδοτεί δολοφόνους.
μαλακιες μου λες και το ξερεις. Αν καποιος σκοτωσει έναν δικο μου και τον πιασω στα χερια μου δεν θα με πειραξει να παω φυλακη και κατά την γνωμη μου θα εχω δικιο για ότι κανω αλλα θα πρεπει να τιμωρηθώ. Απλα πραγματα...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom