Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Διάλογο με ανθρώπους με προβλήματα ψυχοπνευματικά δεν κάνω.
Α μπα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι και ψυχολογος τωρα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που κατατασεις εσυ τον εαυτο σου θες να μας πεις ?   :sunglasses:

Γιατι εμενα μου φαινεσαι για μια ξερω και γω τι που ψωλαρμενιζει σε ενα μπουρδελοφορουμ ολη μερα ?  :think:

Γιατι σοβαρη κοπελα και ειδικα σπουδαγμενη και δη δικηγορος μαλιστα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σιγουρα εχει αλλα πολυ σοβαροτερα πραγματα να κανει απο τα μαλακιζεται σε ενα μπουρδελοφορουμ δεν νομιζεις ?

Επισης ψυχοπνευματικα προβληματα ξερεις τι ειναι η απλα το λες για εντυπωσιασμο ?

Καταλαβαινεις πως φαινεσαι τωρα με αυτο που λες ?
Βασικα εμενα στα αρχιδια μου καθως εσυ εισαι αυτη που εκτιθεσαι τωρα δειχνοντας σκατοψυχια ρατσισμο και ακρατη ηλιθιοτητα μεσα σε ολα
Αληθεια ποιος νοημον ανθρωπος αν ειχε γνωση ολων αυτων των χαρακτηριστικων θα σε ηθελε για εκπροσωπο σε δικη ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μαλακιες μου λες και το ξερεις. Αν καποιος σκοτωσει έναν δικο μου και τον πιασω στα χερια μου δεν θα με πειραξει να παω φυλακη και κατά την γνωμη μου θα εχω δικιο για ότι κανω αλλα θα πρεπει να τιμωρηθώ. Απλα πραγματα...
Κθλου, ο δολοφόνος για εμένα ειναι δολοφόνος.. Για εσένα η δολοφονία μπορεί να ειναι γιορτη.. εχουμε άλλο αξιακό σύστημα, μην το παλεύεις

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
Υποτιθεται πως ο αλβανος ηταν μεσα για δολοφονια. Υποτιθεται πως η φυλακη ειναι τιμωρια για αυτον κι ομως αυτος ο ανθρωπος ξανασκοτωσε μεσα στην φυλακη και κατεστρεψε ξανα μια οικογενεια. Αυριο μπορει να εβγαινε εξω και να σκοτωνε και αλλον.

Σκοτωσε και τον σκοτωσαν.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Υποτιθεται πως ο αλβανος ηταν μεσα για δολοφονια. Υποτιθεται πως η φυλακη ειναι τιμωρια για αυτον κι ομως αυτος ο ανθρωπος ξανασκοτωσε μεσα στην φυλακη και κατεστρεψε ξανα μια οικογενεια. Αυριο μπορει να εβγαινε εξω και να σκοτωνε και αλλον.

Σκοτωσε και τον σκοτωσαν.
Αυτο ακριβως ηταν και το δικαιοτερο ....

Μονο που θα την πληρωσουν και οικογενειες που δεν χρωστουσαν σε κατι με τον κωλαλβανο που μας κουβαληθηκε εδω

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ρε παιδια 90 σελιδες για εναν αλβανο και τους μαλακες που τον εδειραν μεχρι θανατου?? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
στα αρχιδια μας γραψτε για καμια γκομενα καμια πουτανιτσα να γκαβλωσουμε και λιγο
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε παιδια 90 σελιδες για εναν αλβανο και τους μαλακες που τον εδειραν μεχρι θανατου?? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
στα αρχιδια μας γραψτε για καμια γκομενα καμια πουτανιτσα να γκαβλωσουμε και λιγο
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Ζητα καμια κριτικη απο την ΕΡΙ τυπε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Κθλου, ο δολοφόνος για εμένα ειναι δολοφόνος.. Για εσένα η δολοφονία μπορεί να ειναι γιορτη.. εχουμε άλλο αξιακό σύστημα, μην το παλεύεις
δεν εχουμε πει σε μενα ότι δεν θα λες μαλακιες;;;;
αν καταλαβα ο βατομουρος δεν ειπε οτι ο καρελι τον εφαγε γιατι ητταν κακός. ειπε μιας και το εφαγε ε δεν θα λυπηθω εφοσον τελικα αποδειχθηκε οτι ηταν βασανιστης. το πιασαμε; η κι ετσι σε ζοριζει.. :grin:
Καμια γιορτη. απλα εκδικηση

Επισκέπτης
Μια χαρα  του κανανε του Αλβανου,τωρα να ειναι τυχεροι και να την γλιτωσουν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Α μπα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι και ψυχολογος τωρα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που κατατασεις εσυ τον εαυτο σου θες να μας πεις ?   :sunglasses:

Γιατι εμενα μου φαινεσαι για μια ξερω και γω τι που ψωλαρμενιζει σε ενα μπουρδελοφορουμ ολη μερα ?  :think:

Γιατι σοβαρη κοπελα και ειδικα σπουδαγμενη και δη δικηγορος μαλιστα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σιγουρα εχει αλλα πολυ σοβαροτερα πραγματα να κανει απο τα μαλακιζεται σε ενα μπουρδελοφορουμ δεν νομιζεις ?

Επισης ψυχοπνευματικα προβληματα ξερεις τι ειναι η απλα το λες για εντυπωσιασμο ?

Καταλαβαινεις πως φαινεσαι τωρα με αυτο που λες ?
Βασικα εμενα στα αρχιδια μου καθως εσυ εισαι αυτη που εκτιθεσαι τωρα δειχνοντας σκατοψυχια ρατσισμο και ακρατη ηλιθιοτητα μεσα σε ολα
Αληθεια ποιος νοημον ανθρωπος αν ειχε γνωση ολων αυτων των χαρακτηριστικων θα σε ηθελε για εκπροσωπο σε δικη ?

μογγολο σε λεει μογγολε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μογγολο σε λεει μογγολε
Ε κι εγω την λεω ΠΕΟΖΗΤΙΑΝΑ γαμιολα μωρη ταταρορωσσοποντια φραγκοκοτα  :birdman:

Και τι με αυτο δηλαδη ?

Οπως με αγαπα την αγαπω κι εγω αναλογα κατα το ρητο ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κι εγ ω την λεω γαμιολα μωρη ταταρορωσσοποντια φραγκοκοτα  :birdman:

Και τι με αυτο δηλαδη ?

Οπως με αγαπα την αγαπω κι εγω αναλογα κατα το ρητο ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ  :birdman:

εσυ τη βριζεις. αυτη σε λεει με την επισημη ταυτοτητα σου απο γιατρους και το κρατος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν εχουμε πει σε μενα ότι δεν θα λες μαλακιες;;;;Καμια γιορτη. απλα εκδικηση

Δεν βαριέσαι, αυτές οι μαλακίες κατά την αποψη σου θα δικάσουν τους δολοφόνους, θα τους καταδικάσουν και θα τους φυλακίσουν ως κοινούς εγκληματίες ποινικού δικαίου. Και συ θα μείνεις με τις απόψεις σου περι δολοφόνων, εκδίκησης, μιας κοινωνίας δηλαδή που μπορεί να εκδικείται κατά βούληση. Τραγικές αποψεις δηλαδή

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εσυ τη βριζεις. αυτη σε λεει με την επισημη ταυτοτητα σου απο γιατρους και το κρατος.
Ειλικρινα

ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΞΥΝΩ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΜΟΥ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ποσο τοις εκατο αναπηρια του δωσανε?
Απειρως λιγοτερη απο την δικια σου σιγουρα  :birdman:

Ελπιζω να καταλαβαινει λιγο τουλαχιστον η ηλιθια με τι ανεπαρκη ατομα συνομιλει κανοντας ηλιθιους διαχωρισμους.....

Επισκέπτης
Δεν βαριέσαι, αυτές οι μαλακίες κατά την αποψη σου θα δικάσουν τους δολοφόνους, θα τους καταδικάσουν και θα τους φυλακίσουν ως κοινούς εγκληματίες ποινικού δικαίου. Και συ θα μείνεις με τις απόψεις σου περι δολοφόνων, εκδίκησης, μιας κοινωνίας δηλαδή που μπορεί να εκδικείται κατά βούληση. Τραγικές αποψεις δηλαδή
μιλαμε για εναν φονια

Επισκέπτης
Απειρως λιγοτερη απο την δικια σου σιγουρα  :birdman:

Ελπιζω να καταλαβαινει λιγο τουλαχιστον η ηλιθια με τι ανεπαρκη ατομα συνομιλει κανοντας ηλιθιους διαχωρισμους.....
Ποσο δηλαδη ρε μογγολο?

Μου χρησιμοποιεις και δυσκολες λεξουλες οπως το: ''συνομιλει'' για να το παιξεις και μορφωμενο μογγολο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μιλαμε για εναν φονια

μιλαμε για πολλους φονιάδες. Ο μεν ειναι αλβανος κακοποιος  που σκοτωνει ως δολοφονος οι δε ειναι ελληνες  σεριφηδες εκδικητές που θεωρουν οτι μπορούν να πληρωνονται με τα δικά μου λεφτά και να σκοτωνουν οποιον τροφιμο φυλακης επιλέγουν.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μιλαμε για πολλους φονιάδες. Ο μεν ειναι αλβανος κακοποιος  που σκοτωνει ως δολοφονος οι δε ειναι ελληνες  σεριφηδες εκδικητές που θεωρουν οτι μπορούν να πληρωνονται με τα δικά μου λεφτά και να σκοτωνουν οποιον τροφιμο φυλακης επιλέγουν.
Ειπε η αμαζονα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom