Νέα

Ιαπωνία: όποιος πάει γαμάει;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στο Τοκυο που εια επισκευτει πριν 2-3 χρονια εχει κατι τυπου κονσομασιον μαγαζια! βγαινουν οι σχιστοματες στο δρομο να ψαρεψουν πελατες, αναθεμα ομως αν ειναι γιαπωνεζες, κινεζες ειναι! εκει σε αυτα τα κονσομασιον μαγαζια πινεις με χρονοχρεωση, δεν θυμαμε ακριβως το ποσό αλλα οσο επινες παρεα με την γκομενα για μια ωρα, μετα σου επερναν το μποθκαλι και εμεενες μπουκαλα! περισοτερες πιθανοτητες γαι να γαμισεις ειχες ρομπονκι, οπου ο φιλος μου περασε 2 νυχτες θαυμασια με μια ιαπωνο-αμερικανιδα,χωρις να πληρωσει υπηρεσιες (βεβαια μονο το εστιατοριο που τον πηγε φτανει)
 

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Μηνύματα
492
Like
4
Πόντοι
1
νιωθω κ γω πολυ τυχερος σε αυτο το θεμα γιατι εχω επισκεφτει την ιαπωνια,αφου λιγοι ελληνες εχουν την τυχη να φτασουνε μεχρι εκει...για μενα ειναι ο πιο hot προορισμος...πραγματικα νομιζεις οτι βρισκεσαι σε αλλο πλανητη...υπερσυγχρονα κτιρια,δρομοι,τρελλα τυπακια στους δρομους με διαστημικα ντυσιματα,ιδιαιτερη νοοτροπια κ κουλτουρα,φοβερα στεκια για φαγητο,διασκεδαση,νιωθεις οτι σε καθε σου βημα σε περιμενει κ μια εκπληξη,κατι που δεν εχεις δει ποτε πριν,ακομα κ οι πιο μικρες γωνιες μπορει να κρυβουν θαυματα...συγκεκριμενα δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι αν η αμερικη ειναι το παρον,η ιαπωνια ειναι το μελλον..νομιζω οτι το ταξιδι στην ιαπωνια ειναι απο μονο του εμπειρια ζωης...οταν γυρνας πισω στην ελλαδα σιγουρα βλεπεις τη ζωη απο αλλη οπτικη γωνια,εντελως διαφορετικα με οσα ειχες την τυχη να δεις σε αυτη τη μακρυνη χωρα...
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
Κυοτο - Ναρα - Οσάκα 23 τουτνού με 2 ταλνού για συνέδρειο.
διάβασα όλο το θρεντ αλλά οι απόψεις είναι χωρισμένες σε 2 στρατόπεδα.
το ερώτημά μου είναι αν μπορεί κάποιος να προτείνει κανένα μέρος στην οσάκα 'η στο κυοτο για νταραβέρι, κυρίως για ελευθέρας και όχι για delivery.
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:


japanesehorny.jpg
 

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Μηνύματα
635
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
με το που κατεβεις απο το αεροπλανο περιμενουν στους δρομους ετσι
URL]]
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.795
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357
Α τιs ξετσιπωτεs  :bounce: :bounce:
 

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Μηνύματα
15.243
Like
197
Πόντοι
166
Εχω εχω γνωρισει μεσω μιας φιλης μου που σπουδαζει εξωτερικο 1-2 τζαπανακια και ηταν down to fuck.Επισης απο οτι λεγανε οσες ερχοντε ευρωπη για να σπουδασουν απο αυτες τις χωρες ερχοντε με πολυ σοβαρο σκοπο να γαμηθουν γιατι εκει οι κοινωνιες ειναι πολυ συντηριτικες και δεν μπορουν να κανουν τιποτα.Οποτε οταν ερχοντε προς τα εδω το βλεπουν σαν μια ευκαιρια να κανουν πραγματα που στα μερη τους δεν θα μπορουσαν να κανουν ποτε.Εκτος αν τα λεγανε για να μη τις περασουμε για παρτολες  :grin:
 

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Μηνύματα
102
Like
8
Πόντοι
1
Βρήκα την ιστορία από το πρώτο post, είναι σε νέα διεύθυνση, για οποιον δεν βαριέται να διαβάζει καθώς είναι μεγάλα κείμενα: Ευτυχώς όμως καλογραμμένα...
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.460
Πόντοι
8.006
με το που κατεβεις απο το αεροπλανο περιμενουν στους δρομους ετσι http://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/sites/default/files/imagecache/optimize/others/Maria_Public_4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κοριτσακι μου γλυκο...
Χαρα που θα εκανε ο μπαμπας σου στο μαιευτηριο όταν γεννήθηκες...
Πού να του λεγανε, ότι σε καμια εικοσαρια χρονια θα δειχνεις την κωλοτρυπιδα σου στους δρομους...
 

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Μηνύματα
3.035
Like
2
Πόντοι
16
Κοριτσακι μου γλυκο...
Χαρα που θα εκανε ο μπαμπας σου στο μαιευτηριο όταν γεννήθηκες...
Πού να του λεγανε, ότι σε καμια εικοσαρια χρονια θα δειχνεις την κωλοτρυπιδα σου στους δρομους...

Πολυ συντηρητικλας εισαι
 

petercanali

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Μηνύματα
148
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
11

σιγά μη γαμάνε κιόλας στην Ιαπωνία, για να γαμησουμε εμείς γιαπωνέζες  :S είχα γνωρίσει κάποτε μια γιαπωνέζα και ξενέρωσα απίστευτα. Ωραίες δεν είναι, αλλά είναι εντελώς ξενέρωμα. Μόνο στην Ελλάδα γαμάς ακόμα.
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μεχρι το 75 οι Ελληνες ναυτικοι ειχαν καταγαμησει τις Ιαπωνιδες.
Φιλος μου συνταξιουχος ναυτικος ελεγε  χαριτολογοντας, οτι "η οικονομικη αναπτυξη της Ιαπωνιας στις αρχες του 60, βασίστηκε στα λεφτα που αφηναν οι Ελληνες ναυτικοι."
Αυτη την στιγμη στην Ιαπωνια ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ. τελεια και παυλα.
Αυτα που ακουω και διαβαζω, ειναι .... βερεσε.
Γκομενα (αν εχεις χρονο και κονε) μπορεις να βγαλεις στην Ιαπωνια, οπως μπορεις να βγαλεις και στην Ρωσσια, στην Γερμανια, στην Γαλλια, στον Καναδα.
Τους Ιαπωνες τους θεωρω, ανωτερο λαο, γιαυτο και προκοψανε.
Ομως ειναι ρατσιστες. Μεχρι εκει που δεν παιρνει.
"ONLY JAPANISH" φαρδια πλατια γραμμενο εξω απο τα κλαμπ και τις ντισκο, που αν το καναμε εμεις εδω στην Ελλαδα, θα γιομιζανε τα τηλεω-παραθυρα απο καθε λογης τσουτσεκια. Μεχρι και στο Bangkok το εχω δει σε κατι κλαμπ. "ONLY JAPANISH"
Οσο για τα escorts. Οι γκομενες εχουν τοση σχεση με την Ιαπωνια, οση και εγω με την Αλασκα.  Βιετναμεζες, Κινεζες, και Φιλιπινινεζες ειναι.
(Πως εδω στην πατριδα βαφτιζουνε τις Αλβανιδες ...Ιταλιδες?)
Οτι ειχα να πω το ειπα. ....Αναγνωση και γραφη γνωριζω
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Χίλια δίκια. Είχα ν αρχίσει ν απορώ αν τους 7 μήνες που ήμουν στη Ιαπωνία (2010-2011) ήμουν σε μια άλλη χώρα απ αυτή που διαβάζω.
 

petercanali

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Μηνύματα
148
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
11
υπάρχουν σοβαρες ανατομικές διαφορές που καθιστούν αδύνατη τη συνεύρεση τύπου inter-racial έλληνας με γιαπωνέzα. Οι έλληνες γενικά έχουν μεγάλύτερα καβλιά απ'ότι αυτοί εκεί, γαμάνε περισσότερο από τους Ασιάτες οι οποίοι είναι ξενέρωτοι και κάνουν σεξ μόνο για αναπαραγωγή λες και είναι σε zωολογικό κήπο. Επίσης, αυτοί εκεί δεν χύνουν τόσο όσο εμείς εδώ. Είναι τύχαιο ότι εδώ δεν υπάρχει γιαπωνέzα ή κορεάτισσα σε μπουρδέλο? Είναι πολύ 'μικρές' αυτές για να χωρέσουν τέτοια μεγέθη και με τέτοια διάμετρο. Μόνο ρωσιδάρες, και λατινο-αμερικάνες που έχουν μεγαλύτερη περιφέρεια κάνουν για μας εδώ.   
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom