Να και μια πιατσα με πουτανες στην Οσακα, διπλα στο σταθμο Nishinakajima-Minamigata της γραμμης Midosuji του μετρο.
[URL unfurl="true"]http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=0&msid=104371138212820546858.00049646de6b90eeb40a7&z=18[/url]
Δυο συνεχομενες βραδιες, κατα τις εντεκα η ωρα, περασα απο το συγκεκριμενο στεκι και 4 με 5 κοριτσια ειχαν παρει θεσεις γυρω απο το σουπερμαρκετ Gourmet City.
Την πρωτη φορα το επαιξα σοβαρος και προσπερασα την γιαπωνεζουλα που εφορμησε κατα πανω μου διαλαλωντας την πραματεια της.
«Μασαζ» ελεγε με την ψιλη και διαπεραστικη φωνη της, “παιζοντας” ταυτοχρονα παραστατικα τα δαχτυλα του ενος χεριου. Αυτη η χαρακτηριστικη χροια και ο ασυνηθιστος τονος της φωνης των κοριτσιων απανταται ουχι σπανιως, για να προκαλεσει την θυμηδια μετα το αρχικο ξαφνιασμα στον πρωταρη επισκεπτη.
Την επομενη βραδια αφεθηκα στο μπλοκο που μου εστησε μια αλλη ενθουσιωδης πεταλουδιτσα της νυχτας. Και ενω εισεπραξα μια μουτζα εν ειδει τιμοκαταλογου, που επιβεβαιωθηκε και στην οθονη του κινητου της (5000 γιεν), στην ερωτηση μου αν προσφερει full service, με μια χαριτωμενη γκριματσα αφησε να εννοηθει οτι θα ετυγχανα ειδικης περιποιησης.
Τα κοριτσια της πιατσας ειχαν αποδεκτη εμφανιση, χωρις να συγκρινονται βεβαια με τις, ως επι το πλειστον, σεξυ και κομψες νεαρες γιαπωνεζες που διασχιζουν, για παραδειγμα, το Shinsaibashisuji Shopping Arcade πεντε στασεις πιο νοτια επι της ιδιας γραμμης του μετρο.
Για να επανελθω στην αδημονουσα SW που κρεμοταν απο τα χειλη μου περιμενοντας πως και πως να της δωσω τη “δουλεια”, ωριμοτερες σκεψεις επικρατησαν μεσα μου. Ενα συντομο πηδημα με την μεθοδο της προστιθεμενης αξιας θα μου πηγαινε στα 15000 γιεν. Μα με τα ιδια χρηματα θα ειχα καλυτερες επιλογες στην Tobita. Ετσι μετα απο ενα γλυκο «σαγιοναρα» τραβηξα αποφασιστικα για το New Osaka Hotel. Το ζητουμενο ηταν ενας καλος υπνος γιατι την επομενη ηταν η τιμητικη του Kyoto και το προγραμμα περιελαμβανε πολλους περιπατους σε κηπους στρωμενους με πολυχρωμα φθινοπωρινα φυλλα. Να μη ξεχναμε και τις φυσιολατρικες μας τασεις…
Στην Ιαπωνια τετοια εποχη νυχτωνει πολυ νωρις και αφου δεν μπορεις πια να περιηγηθεις αλλο τα αξιοθεατα συνηθως μια σκεψη στροβιλιζεται στο μυαλο σου: πως θα απολαυσεις ενα λαχταριστο νεανικο γυναικειο κορμι σαν κι αυτα που θαυμασες ολη την προηγουμενη ωρα.
Η γρηγορη και ευκολη λυση, ακομα και για καποιον που δεν καταλαβαινει γρι γιαπωνεζικα, ειναι η RLD Tobita. Βρισκεται κοντα στη σταση Doubutsuen-mae της ιδιας παντα γραμμης ( Midosuji) του μετρο. Η σωστη εξοδος ειναι η υπ’ αριθμον 2.
[URL unfurl="true"]http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=0&msid=104371138212820546858.00049687861e43b53f746&ll=34.64666,135.505972&spn=0.009991,0.01929&z=16[/url]
Ο υπερυψωμενος αυτοκινητοδρομος (με πρασινο χρωμα στον χαρτη) σε βοηθαει να μην χασεις τον προσανατολισμο σου. Εναλλακτικα μπορεις να ερθεις σιδηροδρομικως απο Umeda μεσω της γραμμης Nankai Line. Αλλα καλυτερα με το μετρο, μην κανει το λαθος ο αρχαριος και παρει, αντι για το τοπικο τραινο, το Limited Express “Koya” και καταληξει στην περιφημη κοκκινη παγοδα Koyasan. Εμεις για τα κοκκινα φαναρια ψαχνουμε.
Ειναι απαραιτητο να ειναι κανεις διακριτικος, ντυμενος σινιε και…μοναχικος επισκεπτης. Θορυβωδη γκρουπ δεν εχουν καμμια τυχη. Οι γιαπωνεζοι γενικως δεν γουσταρουν να μοιραζονται με ξενους τα σκευη της ηδονης που χρησιμοποιουν οι ιδιοι. Αλλα και πιο αθηναικο studio θα κρατουσε την ελληνικη πελατεια του αν οι πακιστανοι εκαναν ουρα απ’ εξω;
Στα μπουρδελα της Tobita υπαρχουν πολυ ομορφα ιαπωνικα πιπινια και οσο καλυτερα κατεχεις τη γλωσσα τοσο περισσοτερες πορτες ανοιγουν (κυριολεκτικα).
Το καλο της υποθεσης ειναι πως φωνητικα τα γιαπωνεζικα μοιαζουν αρκετα με τα ελληνικα, οποτε ειναι ευκολο πραγμα η εκμαθηση ενος βασικου λεξιλογιου.
Οσον αφορα τις τιμες, αυτες ειναι συναρτηση του χρονου παραμονης στο δωματιο. Για να υπαρχει ενα μετρο συγκρισης το 15λεπτο προγραμμα στοιχιζει τα διπλασια απο το βασικο προγραμμα ενος καλου ελληνικου studio. Βεβαια με 4000 baht ( η ισοποση αξια σε ταιλανδεζικο νομισμα ) στην Μπανγκοκ εχεις στη διαθεση σου, για εξαπλασιο χρονικο διαστημα, ενα θεσπεσιο πλασμα σε οποιοδηποτε πολυτελες soapy.