Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
να μπει στο τοπ-τεν απο τα αποφθευματα του μπου!!σιγά μη γαμάνε κιόλας στην Ιαπωνία,
Μόνο στην Ελλάδα γαμάς ακόμα.
να μπει στο τοπ-τεν απο τα αποφθευματα του μπου!!σιγά μη γαμάνε κιόλας στην Ιαπωνία,
Μόνο στην Ελλάδα γαμάς ακόμα.
σε ποιο πανεπηστημιο ρε μαν?να ακονησω το εργαλειο μου ναουμ...Αυτές δε τρώνε πούτσα στη χώρα τους και όταν έρχονται για σπουδές ευρώπη κοιτάνε να φάνε τόση που να χορτάσουν για καμιά 10ετία...
Εγώ θεωρώ ακόμα πιο ξινές τις βρωμο ρωσίδες...Εδώ και 5-6 μέρες με επηρεάσατε και αποφάσισα να κάνω μια μικρή έρευνα. Μιλάω μέσω skype με Κινεζάκια και Ιαπωνεζάκια. Τα Κινεζάκια είναι πολύ χαριτωμένα βγάζουν θετική ενέργεια. Οι Ιαπωνέζες δεν ξέρω τι γαμήσι κάνουν αλλά είναι σίγουρο πως είναι πολύ ξινομούνες. Είναι χειρότερες και από τις δικές μας.
Σιγά μην έρχονται Ελλάδα για σπουδές αυτές. Στην Αγγλία έχω πετύχει τέτοιες.Και όντως λέγανε ότι επειδή στο σπίτι τους είναι πολύ σφιχτά όταν έρχονται ευρώπη κοιτάνε να κάνουν πράγματα και να πάρουν εμπειρίες γιατό όταν γυρίσουν εκεί δε θα μπορούν να τα κάνουν.σε ποιο πανεπηστημιο ρε μαν?να ακονησω το εργαλειο μου ναουμ...
σαν τις ελληνιδες στην ιταλια ενα πραγμα?? ;)Σιγά μην έρχονται Ελλάδα για σπουδές αυτές. Στην Αγγλία έχω πετύχει τέτοιες.Και όντως λέγανε ότι επειδή στο σπίτι τους είναι πολύ σφιχτά όταν έρχονται ευρώπη κοιτάνε να κάνουν πράγματα και να πάρουν εμπειρίες γιατό όταν γυρίσουν εκεί δε θα μπορούν να τα κάνουν.
Κάνουν τέτοια οι Ελληνίδες στην Ιταλία???σαν τις ελληνιδες στην ιταλια ενα πραγμα?? ;)
το 90-95 κανανε... πολλα,,, ;)Κάνουν τέτοια οι Ελληνίδες στην Ιταλία???
Το 95 πήγα πρώτη δημοτικού....δε πρόλαβα τις καλές εποχέςτο 90-95 κανανε... πολλα,,, ;)
μπα τωρα καλυτερα θανε,,, ;)Το 95 πήγα πρώτη δημοτικού....δε πρόλαβα τις καλές εποχές
Αν έχεις πάει εσύ Αγγλία εγώ είμαι Γιαπωνέζα γκόμενα.Σιγά μην έρχονται Ελλάδα για σπουδές αυτές. Στην Αγγλία έχω πετύχει τέτοιες.
Γιατί έχουν απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα? Ψάξε για γιαπονέζικο στριγκάκιΑν έχεις πάει εσύ Αγγλία εγώ είμαι Γιαπωνέζα γκόμενα.
Όπα παίδες, ηρεμήστε!!! Πολλές αλλαξοκωλιές γίνονται τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα!Γιατί έχουν απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα? Ψάξε για γιαπονέζικο στριγκάκι
Λες να κινδυνεύσει η ταυτότητα του σαιτ?Όπα παίδες, ηρεμήστε!!! Πολλές αλλαξοκωλιές γίνονται τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα!
Εδώ και 5-6 μέρες με επηρεάσατε και αποφάσισα να κάνω μια μικρή έρευνα. Μιλάω μέσω skype με Κινεzάκια και Ιαπωνεzάκια. Τα Κινεζάκια είναι πολύ χαριτωμένα βγάζουν θετική ενέργεια. Οι Ιαπωνέζες δεν ξέρω τι γαμήσι κάνουν αλλά είναι σίγουρο πως είναι πολύ ξινομούνες. Είναι χειρότερες και από τις δικές μας.
Απλή αίτηση. Στις ηλικίες που βάζεις στην αναζήτηση.Από αγνή περιέργεια, πώς έκανες επαφή με γιαπωνεzo-κινεzακια ?
Καλά. Εδώ γαμιούνται με μαύρους με τους Έλληνες θα είχαν θέμα.υπάρχουν σοβαρες ανατομικές διαφορές που καθιστούν αδύνατη τη συνεύρεση τύπου inter-racial έλληνας με γιαπωνέzα. Οι έλληνες γενικά έχουν μεγάλύτερα καβλιά απ'ότι αυτοί εκεί, γαμάνε περισσότερο από τους Ασιάτες οι οποίοι είναι ξενέρωτοι και κάνουν σεξ μόνο για αναπαραγωγή λες και είναι σε zωολογικό κήπο. Επίσης, αυτοί εκεί δεν χύνουν τόσο όσο εμείς εδώ. Είναι τύχαιο ότι εδώ δεν υπάρχει γιαπωνέzα ή κορεάτισσα σε μπουρδέλο? Είναι πολύ 'μικρές' αυτές για να χωρέσουν τέτοια μεγέθη και με τέτοια διάμετρο. Μόνο ρωσιδάρες, και λατινο-αμερικάνες που έχουν μεγαλύτερη περιφέρεια κάνουν για μας εδώ.
Καλά. Εδώ γαμιούνται με μαύρους με τους Έλληνες θα είχαν θέμα.
Κινέζες, Κορεάτισσες, Γιαπωνέζες, Βιετναμέζες, Φιλιπιννίζες μια χαρά μπορούν να πάρουν το Ελληνικό καβλί. Μπορεί ΚΑΠΟΙΕΣ απ αυτές στην αρχή να δυσκολευτούν αλλά μετά μια χαρά .