Και εμείς από Τόκυο σε Κυότο με bullet train πήγανε ωραία εμπειρία χαζευα και το mount Fuji.Bullet Train (2022) - IMDb
Ωραία ταινία που σε βάζει στο κλίμα του bullet train τύπου Ταραντίνο ταινία ....είναι τελικά ιεροτελεστία το ταξίδι με bullet train στο Japan
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιαπωνία ( big in Japan)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 171
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.031
- Πόντοι
- 22.266
Αν κ πήγα στο Φούτζι τις επόμενες μέρες προλα αυτά νωρίτερα όταν πήγαινα Τόκυο Κιότο ρώτησα τγν ελεγκτη πότε μπορώ να δω μέσα από.το.τρενο το Φούτζι γιαμα κ μου είπα 09:14Και εμείς από Τόκυο σε Κυότο με bullet train πήγανε ωραία εμπειρία χαζευα και το mount Fuji.
Είναι τόσο ακριβείς με το χρόνο που σε τρελλενουν
Αν ρωτήσεις Έλληνα ελεγκτή τρένου από.αθημα για Θεσσαλονίκη τι ώρα μπορώ να δω τον Όλυμπο θα σου πει
Κατά τις δέκαε έντεκαπορει.κ.δωδεκα και μπορεί κ.καθολου αν χαλάσει το τρενο
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.078
- Πόντοι
- 3.656
Χαμενες ζωέςΠάντως τέτοιους τρελούς ρυθμούς στο Τόκυο ούτε Μανχάταν ούτε London city ούτε Πεκίνο ούτε Μανίλα έχω δει ....
Είσαι στην τσίτα από το πρωί έως το βράδυ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.031
- Πόντοι
- 22.266
Σε εμάς καλύτερα που όλη τη μέρα έξω οι γυφτοκατσιβελοι ηΧαμενες ζωές
με χαλαρή ζωή κ μισό ευρώ στην τσεπη
Έτσι ακριβώς είναι.Αν κ πήγα στο Φούτζι τις επόμενες μέρες προλα αυτά νωρίτερα όταν πήγαινα Τόκυο Κιότο ρώτησα τγν ελεγκτη πότε μπορώ να δω μέσα από.το.τρενο το Φούτζι γιαμα κ μου είπα 09:14
Είναι τόσο ακριβείς με το χρόνο που σε τρελλενουν
Αν ρωτήσεις Έλληνα ελεγκτή τρένου από.αθημα για Θεσσαλονίκη τι ώρα μπορώ να δω τον Όλυμπο θα σου πει
Κατά τις δέκαε έντεκαπορει.κ.δωδεκα και μπορεί κ.καθολου αν χαλάσει το τρενο
Σχετικό αυτό.Οπως έχουν μάθει να ζουν.Αυτο τους είναι φυσιολογικό.Τραβα να πεις σε Έλληνα, Ιταλό,Ισπανό να ζήσει έτσι σε πήρε με τις πέτρες.Χαμενες ζωές
daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Μεγάλη μαγκιά αυτή. Ο μέσος Έλληνας το κάνει δωρεαν αυτό. Χωρίς να πηδήξει κι αυτός στο τέλος.δηλαδη ο αλλος πληρωνεται για να παει για καφε να ακουει τα προβληματα της γιαπωνεζα γκιοσσας χωρις να πηδηξει στο τελος????
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.031
- Πόντοι
- 22.266
Υπάρχει η Ελληνίδα γκιοσσαΜεγάλη μαγκιά αυτή. Ο μέσος Έλληνας το κάνει δωρεαν αυτό. Χωρίς να πηδήξει κι αυτός στο τέλος.
Η Γιαπωνέζα γκέισα μορφωμένη μουσικός που διασκεδάζει τους φεουδάρχες αριστοκράτες
Και η γκεεσα που είναι η ιερόδουλη
Υπάρχει σύγχυση με τις λέξεις αυτές που κ εγώ κατάλαβα τώρα τελευταία τη διαφορα
Kadom
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 444
- Πόντοι
- 280
Φιλε η παρουσια και συμμετοχη σου δινει αξια σε ολο το φορουμ.Τελος.Αφιερωμένο στοn yutaka!! Παιδικό φίλο εξαφανισμένο κ σπουδαίο μουσικο
Δεν υπάρχει ταξιδιώτης ή σεξοτουριστας που να μην επιχειρήσει να επισκεφτεί την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου ...χώρα 97 κ δεν ξέρω να πω αν είναι η πιο ωραία αλλά είναι σίγουρα η χώρα με τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους παγκοσμίως!!τι κ αν έχω δει masai στην Κένυα ή Ζουλού στη νότια Αφρική ή Εσκιμώους στη Λαπωνία και. Ιθαγενείς στον Αμαζονία ,,οι Ιάπωνες είμαι μια ξεχωριστή φυλή ....
Ήμουν Σεούλ και από εκεί Τόκυο Ναρίτα ( προσοχή τυπολατρες οι Ιάπωνες κ πρέπει να έχεις τρία διαφορετικά q code και vaccinated certificate ή pcr .
Η Ιάπωνες μια άκρως φεουδαρχική κοινωνία έως το 1860 ..όμως με τη βοήθεια του αυτοκράτορα meiji και των δυτικών που έβλεπαν τις δυνατότητες στο εμπόριο μπόρεσαν κ τους έβαλαν στοιχεία δυτικά στη διοίκηση κ κατάφεραν να φτιάξουν το ιαπωνικό θαύμα ...
.
Χώρα που απογοητεύεται το κάπνισμα στο δρόμο κ δεν βλέπεις σκουπίδι πουθενά ενώ δεν έχουν κάδους στους δρόμους διότι θεωρείται αγένεια να τρως στο δρόμο..
Αφού φτάσεις αμέσως sim card και Japan train rail pass ,,250 euro προσφορά για τους τουρίστες αφού αλλιώς μια διαδρομή με το bullet train πχ για Χιροσίμα θέλει 150 ευρώ .
Ασφαλώς κ θα ταξιδέψετε με bullet train είναι μοναδική εμπειρία..
Στα δύσκολα οι πληροφορίες για imekura ( μπουρδέλα που γαμας με φαντασίωση πχ ντυμένες αστυνομικινες..και soaplands ενώ έχει blow job bar που πλέον κλείσανε τα πιο πολλά..
Διαμονή ή shibuya ή shinjuku golden gai kabchiko η μπουρδέλο περιοχή κ η κυριλέ ginza .
Akihibara για ηλεκτρονικά παιχνίδια που γίνεται χαμός
Κ φυσικά shibuya crossing street το σταυροδρόμι που παίρναν καθημερινά 2 εκατομμύρια άνθρωποι με το άγαλμα του Χατζίκου σκύλου
Επίσκεψη στα ανάκτορα κ τους κήπους αφού μέσα στο ανάκτορο μόνο δύο μέρες το χρόνο μπορεί ο λαός να μπει και ασφαλώς από ψηλά είτε στο skytree πανύψηλο κτήριο 600+ μέτρα αλλά μακριά από κέντρο ..όμως αξίζει το Τόκυο tower σαν πιο ιστορικό κτήριο ..
Big in japan δλδ η έκφραση όπου μπορείς να είσαι αποτυχημένος αλλά να έχεθεβ η επιτυχία στην Ιαπωνίας ( ειδικότερα έκφραση στη μουσική )
Η χώρα που σε κερδίζει όχι τόσο με τις ομορφιές της αλλά με τη νοοτροπία του κόσμου κ αν έχω δει όλη την Ασία κιμά Κορέα Περσία λιβάνι Ομάν Κατάρ Εμιράτα Ινδία Νεπάλ Μαλδίβες Ινδοκίνα Ινδονησία Βιρμανία νεπαλ κ.α οι Ιάπωνες είνσι μια κατηγορία μόνη τους
Shibuya crossing street νεανικό μέρος
Η νέα Υόρκη φάνταζε μικρή μπρος στο Τόκυο των38-39 εκατομμύριων με την κίνηση να είναι μοναδική ενώ η sex σκηνή από άλλο πλανήτη.........
Δείτε κίνηση Κυριακή απόγευμα νεκρή ώρα
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.136
- Πόντοι
- 456
Ο τύπος έχει κάνει το σεξοτουρισμό τρόπο ζωής.
Kadom
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 444
- Πόντοι
- 280
Πολυ καλοΜεγάλη μαγκιά αυτή. Ο μέσος Έλληνας το κάνει δωρεαν αυτό. Χωρίς να πηδήξει κι αυτός στο τέλος.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.872
- Πόντοι
- 3.506
Τι τιμές έχει στα σαπουναδικα δε βλέπω , ούτε αν έχεις πιθανότητες για κμανικο σύστημα ταναλια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 13K