Νέα

Ιαπωνία ( big in Japan)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.031
Πόντοι
22.266
Και εμείς από Τόκυο σε Κυότο με bullet train πήγανε ωραία εμπειρία χαζευα και το mount Fuji.
Αν κ πήγα στο Φούτζι τις επόμενες μέρες προλα αυτά νωρίτερα όταν πήγαινα Τόκυο Κιότο ρώτησα τγν ελεγκτη πότε μπορώ να δω μέσα από.το.τρενο το Φούτζι γιαμα κ μου είπα 09:14:confused:
Είναι τόσο ακριβείς με το χρόνο που σε τρελλενουν

Αν ρωτήσεις Έλληνα ελεγκτή τρένου από.αθημα για Θεσσαλονίκη τι ώρα μπορώ να δω τον Όλυμπο θα σου πει
Κατά τις δέκαε έντεκαπορει.κ.δωδεκα και μπορεί κ.καθολου αν χαλάσει το τρενο:confused::confused:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Αν κ πήγα στο Φούτζι τις επόμενες μέρες προλα αυτά νωρίτερα όταν πήγαινα Τόκυο Κιότο ρώτησα τγν ελεγκτη πότε μπορώ να δω μέσα από.το.τρενο το Φούτζι γιαμα κ μου είπα 09:14:confused:
Είναι τόσο ακριβείς με το χρόνο που σε τρελλενουν

Αν ρωτήσεις Έλληνα ελεγκτή τρένου από.αθημα για Θεσσαλονίκη τι ώρα μπορώ να δω τον Όλυμπο θα σου πει
Κατά τις δέκαε έντεκαπορει.κ.δωδεκα και μπορεί κ.καθολου αν χαλάσει το τρενο:confused::confused:
Έτσι ακριβώς είναι.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Σχετικό αυτό.Οπως έχουν μάθει να ζουν.Αυτο τους είναι φυσιολογικό.Τραβα να πεις σε Έλληνα, Ιταλό,Ισπανό να ζήσει έτσι σε πήρε με τις πέτρες.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
δηλαδη ο αλλος πληρωνεται για να παει για καφε να ακουει τα προβληματα της γιαπωνεζα γκιοσσας χωρις να πηδηξει στο τελος???? :confused:
Μεγάλη μαγκιά αυτή. Ο μέσος Έλληνας το κάνει δωρεαν αυτό. Χωρίς να πηδήξει κι αυτός στο τέλος. :confused:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.031
Πόντοι
22.266
Μεγάλη μαγκιά αυτή. Ο μέσος Έλληνας το κάνει δωρεαν αυτό. Χωρίς να πηδήξει κι αυτός στο τέλος. :confused:
Υπάρχει η Ελληνίδα γκιοσσα
Η Γιαπωνέζα γκέισα μορφωμένη μουσικός που διασκεδάζει τους φεουδάρχες αριστοκράτες

Και η γκεεσα που είναι η ιερόδουλη
Υπάρχει σύγχυση με τις λέξεις αυτές που κ εγώ κατάλαβα τώρα τελευταία τη διαφορα

Kadom

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
444
Πόντοι
280
Αφιερωμένο στοn yutaka!! Παιδικό φίλο εξαφανισμένο κ σπουδαίο μουσικο

Δεν υπάρχει ταξιδιώτης ή σεξοτουριστας που να μην επιχειρήσει να επισκεφτεί την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου ...χώρα 97 κ δεν ξέρω να πω αν είναι η πιο ωραία αλλά είναι σίγουρα η χώρα με τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους παγκοσμίως!!τι κ αν έχω δει masai στην Κένυα ή Ζουλού στη νότια Αφρική ή Εσκιμώους στη Λαπωνία και. Ιθαγενείς στον Αμαζονία ,,οι Ιάπωνες είμαι μια ξεχωριστή φυλή ....

Ήμουν Σεούλ και από εκεί Τόκυο Ναρίτα ( προσοχή τυπολατρες οι Ιάπωνες κ πρέπει να έχεις τρία διαφορετικά q code και vaccinated certificate ή pcr .

Η Ιάπωνες μια άκρως φεουδαρχική κοινωνία έως το 1860 ..όμως με τη βοήθεια του αυτοκράτορα meiji και των δυτικών που έβλεπαν τις δυνατότητες στο εμπόριο μπόρεσαν κ τους έβαλαν στοιχεία δυτικά στη διοίκηση κ κατάφεραν να φτιάξουν το ιαπωνικό θαύμα ...
.
Χώρα που απογοητεύεται το κάπνισμα στο δρόμο κ δεν βλέπεις σκουπίδι πουθενά ενώ δεν έχουν κάδους στους δρόμους διότι θεωρείται αγένεια να τρως στο δρόμο..
Αφού φτάσεις αμέσως sim card και Japan train rail pass ,,250 euro προσφορά για τους τουρίστες αφού αλλιώς μια διαδρομή με το bullet train πχ για Χιροσίμα θέλει 150 ευρώ .
Ασφαλώς κ θα ταξιδέψετε με bullet train είναι μοναδική εμπειρία..
Στα δύσκολα οι πληροφορίες για imekura ( μπουρδέλα που γαμας με φαντασίωση πχ ντυμένες αστυνομικινες..και soaplands ενώ έχει blow job bar που πλέον κλείσανε τα πιο πολλά..
Διαμονή ή shibuya ή shinjuku golden gai kabchiko η μπουρδέλο περιοχή κ η κυριλέ ginza .

Akihibara για ηλεκτρονικά παιχνίδια που γίνεται χαμός
Κ φυσικά shibuya crossing street το σταυροδρόμι που παίρναν καθημερινά 2 εκατομμύρια άνθρωποι με το άγαλμα του Χατζίκου σκύλου

Επίσκεψη στα ανάκτορα κ τους κήπους αφού μέσα στο ανάκτορο μόνο δύο μέρες το χρόνο μπορεί ο λαός να μπει και ασφαλώς από ψηλά είτε στο skytree πανύψηλο κτήριο 600+ μέτρα αλλά μακριά από κέντρο ..όμως αξίζει το Τόκυο tower σαν πιο ιστορικό κτήριο ..

Big in japan δλδ η έκφραση όπου μπορείς να είσαι αποτυχημένος αλλά να έχεθεβ η επιτυχία στην Ιαπωνίας ( ειδικότερα έκφραση στη μουσική )

Η χώρα που σε κερδίζει όχι τόσο με τις ομορφιές της αλλά με τη νοοτροπία του κόσμου κ αν έχω δει όλη την Ασία κιμά Κορέα Περσία λιβάνι Ομάν Κατάρ Εμιράτα Ινδία Νεπάλ Μαλδίβες Ινδοκίνα Ινδονησία Βιρμανία νεπαλ κ.α οι Ιάπωνες είνσι μια κατηγορία μόνη τους

Shibuya crossing street νεανικό μέρος

Η νέα Υόρκη φάνταζε μικρή μπρος στο Τόκυο των38-39 εκατομμύριων με την κίνηση να είναι μοναδική ενώ η sex σκηνή από άλλο πλανήτη.........

Δείτε κίνηση Κυριακή απόγευμα νεκρή ώρα
Φιλε η παρουσια και συμμετοχη σου δινει αξια σε ολο το φορουμ.Τελος.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Τι τιμές έχει στα σαπουναδικα δε βλέπω , ούτε αν έχεις πιθανότητες για κμανικο σύστημα ταναλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom