TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Δεν του είχα για τόσο μαλάκες του Ιάπωνες...Εκεί γαμας κ. Λογικό να ψωφας ενώ Ιαπωνία το απολαύνεις με μαλακια
Δεν του είχα για τόσο μαλάκες του Ιάπωνες...Εκεί γαμας κ. Λογικό να ψωφας ενώ Ιαπωνία το απολαύνεις με μαλακια
Μαλάκα είναι απίστευτος λαός.
Μουντιάλ 2022: Οι Ιάπωνες «γυάλισαν» τα αποδυτήρια μετά τη νίκη κόντρα στη Γερμανία
Μαθήματα σωστής συμπεριφοράς παρέδωσαν οι παίκτες της εθνικής Ιαπωνίας, όπως και οι οπαδοί τους, μετά την ιστορική νίκη επί της Γερμανίας στο Μουντιάλ 2022. Αφοί οι οπαδοί καθάρισαν τις κερκίδες του σταδίου, το ίδιο έκαναν και οι παίκτες του Χαζίμε Μοριγιάσου. Οι Ιάπωνες, όπως φαίνεται στην...www.google.com
Απίστευτοι Ιάπωνες: Πανηγύριζαν στον δρόμο μόνο όταν το φανάρι ήταν κόκκινο (+video) | TRACTION.GR
Νίκησαν σε αγώνα του Μουντιάλ, πανηγύρισαν στους δρόμους και μας δίδαξαν τι σημαίνει σεβασμός απέναντι στον συνάνθρωπο! Respect στους Ιάπωνες...traction.gr
Για αυτό επιμένω ότι δεν είναι τόσο οι ομορφιές της χώρας που αξίζει κάποιος να δει όσο η συμπεριφορά των ανθρώπων που δε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ανήκουν στον ανθρώπινο είδος αλλά σε κάτι αλλο
Maλακιες.....αν έχεις λεφτά είναι καλά κ στην ουγκανταΜαλάκα είναι απίστευτος λαός.
Το επόμενο ταξίδι θα το κάνω εκεί.
Ο ένας αδερφός μου ζεί 6 μήνες τον χρόνο στην Οσάκα.
Θα έχω και το know how.
Θέλω να πάω και στην Dejima.
Έχεις πάει Dejima?Είναι στο Ναγκασάκι.Maλακιες.....αν έχεις λεφτά είναι καλά κ στην ουγκαντα
Δυστυχώς δεν κατέβηκα κάτω ΝαγκασάκιΈχεις πάει Dejima?Είναι στο Ναγκασάκι.
Αφιυ έχεις πάει ανέβασε φωτογραφίες ..Μισο...γιατι εδω χαθηκε η μπαλα... Βλεπω κι εχουν αποψη ατομα που δεν εχουν παει παραπερα απο το περιπτερο της γειτονιας τους, κι αυτο γιατι ειδαν ας πουμε τους Ιαπωνες να καθαριζουν το γηπεδο απ τα σκουπιδια.
Διαβαστε τι εστι Ιαπωνας και να εμπεδωσετε ο,τι σας λεει ο Λευτερης...
Ο μεσος Ιαπωνας ειναι λιαν επιεικως ηλιθιος., απλα τον προγραμματιζουν να κανει μια δουλεια και τελος. Ετσι βγαλτιζουν...
Εινα λυκοι ενδεδυμενοι με προβια προβατου... Τι οχι;
Πισω απο την ευγενικη φιγουρα τους κρυβονται βαρβαρα ενστικτα. Ειδικα τις γυναικες τους τις κατασκοτωνουν στο ξυλο.
Τα εγκληματα που εχουν διαπραξει σαν λαος εναντι της ανθρωποτητος ξεπερνουν κατα πολυ ακομα και αυτα των Ναζι.
Ρωτηστε τους Αμερικανους τι επαθαν οσοι δεν προλαβαν να εγκαταλειψουν εγκαιρως τις Φιλιππινες και συνεληφθησαν σαν αιχμαλωτοι πολεμου το 1942. Λιγοι επεζησαν για να διηγηθουν πως οι συντροφοι τους βασανιστηκαν απανθρωπα και μετα τους εκαψαν ζωντανους.
Ρωτηστε τους Κορεατες τους οποιους ειχαν υπο κατοχη την ιδια περιοδο. Ρωτηστε τους για τους εφοδους του αυτοκρατορικου στρατου που ειχαν σαν στοχο να να αιχμαλωτισουν νεαρα κοριτσια και αγορακια τα οποια εστελναν σε στρατοπεδα για να τα βιαζουν οι στρατιωτες.
Ρωτηστε του Κινεζους τι δεινα τραβηξαν. Ψαξτε να βρειτε στο διαδυκτιο για τα εγκληματα πολεμου που διεπραξαν στην Ναντζινγ (Nanjing) που αφου δολοφονησαν τους Κινεζους στρατιωτες -που ηδη ειχαν παραδωθει- δεν αφησαν γυναικα απο 4 χρονων εως και 80 που να μην την βιασουν. Μετα αρχισαν το πλιατσικο, διοτι τετοιοι ειναι...κατσαπλιαδες
Αυτα που αναφερω ειναι μονο η περιληψη των κυριων εγκληματων που εχου διαπραξει, διοτι εχουν διαπραξει πολλα. Ιαπωνικά εγκλήματα πολέμου - Βικιπαίδεια
Οποιος εχει παει πραγματι στην Ιαπωνια και ειδικα στο Τοκυο, πηγαινοντας απο την παραλιακη απο Γιοκοχαμα για Τοκυο θα δει ενα ναυσταθμο. Ειναι Αμερικανικος ναυσταθμος, διοτι τους εχουνε ακομα υπο κατοχη και επιτηρηση. Αν τους αφησουν λιγο λασκα παλι τα ιδια θα κανουν... Αφηστε λοιπον κατα μερος αυτα περι ανωτερου λαου. Ειπαμε ... ειναι λυκοι που φορουν προβια προβατου.
Lefteris38
Το έχουν αυτό δεν τους θέλουν στις προσωπικές τους στιγμές.Παντα το μισούσαν αυτό.Μας θεωρούν gaijin ξένους και άρα δεν θα μας θέλουν πέρα από οικονομικές συναλλαγές και δεν γουστάρουν να κάνουμε παιχνίδι με τις Γιαπωνέζες.Οταν είχα πάει εγώ έτυχε να ξέρει ένας ένα γιαπωνεζο από ένα Εράσμους και τον ραταγα διάφορα πριν κάνουμε το ταξίδι.Μια χαρά φιλικός αναλυτικότατα μου τα απανταγε.Με το που του είπα τι παίζει να πηδήξουμε καμία Γιαπωνέζα η τι παίζει με γκέισες δεν μου ξαναμίλησε.Να σημειώσω ότι σε ίσα swimger club πήρα δεν δεχόντουσαν ξένους κ ήταν κατηγορηματικοι