Επισκέπτης
εξυπνη φαινεσαι ,καταλαβες τι εννοω...αλλα δεν υπαρχει λογος να το συνεχισουμε,ο καθενας εχει τις αποψεις του...ενταξει ειμαστε κ πρακτορες της μοσαντ αλλα το κρυβουμε
εξυπνη φαινεσαι ,καταλαβες τι εννοω...αλλα δεν υπαρχει λογος να το συνεχισουμε,ο καθενας εχει τις αποψεις του...ενταξει ειμαστε κ πρακτορες της μοσαντ αλλα το κρυβουμε
εξυπνη φαινεσαι ,καταλαβες τι εννοω...αλλα δεν υπαρχει λογος να το συνεχισουμε,ο καθενας εχει τις αποψεις του...
βρε εγω το καταλαβα...το νικ σου παντως...πολυ σεξουλιαρικο,ειμαι σιγουρος οι μισοι απο δω μεσα θα στην εχουν πεσει με καμμια δεκαρια ηλιθιες ατακεςκ εσυ εξυπνος φαινεσαι οποτε να καταλαβαινεις το χιουμορ
χεστηκαμεH κυρια οχια μαλλον ειναι ονομα και πραμα..πεταξε το δηλητηριο της και την εκανε..
Γυναικες τι να πεις..
βρε εγω το καταλαβα...το νικ σου παντως...πολυ σεξουλιαρικο,ειμαι σιγουρος οι μισοι απο δω μεσα θα στην εχουν πεσει με καμμια δεκαρια ηλιθιες ατακες
γι αυτο λεω...γυναικες στο σαιτ=προβλημα,οχι για μενα,για καποιους μαλακες που νομιζουν οτι θα βγαλουν γκομενα μεσω σαιτ.ξεφτιλες...κ σε μενα κ σε ολες υποθετω
χεστηκαμε
ξεφτιλα ειπαμε αστα...σε λιγο θα κανουν δικο τους σαιτ!αντι να αποτελει αβατο το σαιτ οπως το αγιο ορος, εχουν βημα και οι ελλεεινιδες...τι να πω!
μη κολλας ρε συναγωνιστη...Η θέση της γυναίκας στο σάιτ όπως και παντού είναι να σπέρνει τα ζιζάνιά της. Ήρθε το καταραμένο φίδι προ ολίγου είπε τη μαλακία της και ούτε έκατσε να συζητήσει...
να ταν μοναχα αυτο το προβλημα τους μερικωνγι αυτο λεω...γυναικες στο σαιτ=προβλημα,οχι για μενα,για καποιους μαλακες που νομιζουν οτι θα βγαλουν γκομενα μεσω σαιτ.ξεφτιλες...
ε περιμενουν εσενα να τους το λυσειςνα ταν μοναχα αυτο το προβλημα τους μερικων
Όχι φίλε μου εγώ δεν κολλάω αλλά αν νομίζουν κάποιες ότι θα μας ξενερώσουν κάνουν λάθος γιατί όλοι μας απόψε θα Ενώ αυτές μόνομη κολλας ρε συναγωνιστη...
κι αυτες μπορουν να γαμηθουν συναγωνιστη,μη κολλας ξαναλεω...Όχι φίλε μου εγώ δεν κολλάω αλλά αν νομίζουν κάποιες ότι θα μας ξενερώσουν κάνουν λάθος γιατί όλοι μας απόψε θα Ενώ αυτές μόνο
Όχι φίλε μου εγώ δεν κολλάω αλλά αν νομίζουν κάποιες ότι θα μας ξενερώσουν κάνουν λάθος γιατί όλοι μας απόψε θα Ενώ αυτές μόνο
αμα δε θελεις δεν την ακους!
Η μαλακια ειναι οτι την γκρινια τους τη βγαζουν στο ιντερνετ