Yes man απλά όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν...Αυτό ήθελα να πω...γι αυτες που μπαινουν εδω μιλαμε φιλε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η θέση της γυναίκας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 156
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ε μη το λες υπαρχουν κι εξαιρεσεις.προφανως δεν τις εχουμε βρει ακομαYes man απλά όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν...Αυτό ήθελα να πω...
Επισκέπτης
εγω αυτο λεω...κοσμοπολιταν γιναμαν ωρεεεΕτσι οπως εχει γινει το site μονο για μπουρδελοσαιτ δε θυμιζει..
Γι αυτο και ολο αυξανονται τα θηλυκα μελη,παρτε το χαμπαρι..
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
καποια που θα εσπαγε πλακα ισως?τους λογους μιας και ρωτησες δε θα τους πω γιατι θα πεσουν πολλοι να με φανε και δεν εχω ορεξη για ιντερνετικους διαπληκτισμους.οσο για την κοπελια και καθε κοπελια του σαιτ ξερουν αυτες τη δουλεια τους οπως κι εσυ προφανως.αλλα πες μου,ποια κοπελα θα εμπαινε σε μπορδελοσαιτ χωρις να εχει καποιο ψυχολογικο προβλημα?και μη μου πεις οτι ''ψαχνεται'' και ''καιγεται να μαθει τη γνωμη των αντρων''
η διαφορα ειναι οτι εσεις παιρνετε σοβαρα το σαιτ ενω καποιες απο μας οχι, γελαμε οπως θα γελαγαμε σ οποιο σαιτ κ να ειμασταν κ μας αρεσουν καποιες συζητησεις κ συμπαθουμε καποια νικνεημς
αυτο εχει να κανει με το ιντερνετ εν γενει
τωρα στην πραγματικοτητα εγω προσωπικα δεν θα συχναζα σ αυτα τα μερη που συχναζει ο ανδρικος πληθυσμος του σαιτ ουτε για πλακα (βλ στριπ που πανε κ γυναικες)
προφανως αν το σαιτ ηταν αμιγως μπουρδελοσαιτ δεν θα ειμασταν εδω μεσα, δεν θα ειχαμε τι να πουμε
μιλαω για μερικες που ξερω γιατι ειναι εδω μεσα... τωρα αν υπαρχουν αλλες που ψαχνουν να μαθουν πως σκεφτονται οι ανδρες... ευχομαι να γινουν καλα
Μπα μετά την απάντηση της bite...πιστεύω ότι έχουμε γίνει facebook...εγω αυτο λεω...κοσμοπολιταν γιναμαν ωρεεε
Επισκέπτης
ρε ενταξει κι εμεις για χαβαλε ειμαστε εδω αλλα τωρα σε μπορδελοσαιτ γυναικες εμενα αλλου με παραπεμπει...και οχι στο χαβαλε απλως...καποια που θα εσπαγε πλακα ισως?
η διαφορα ειναι οτι εσεις παιρνετε σοβαρα το σαιτ ενω καποιες απο μας οχι, γελαμε οπως θα γελαγαμε σ οποιο σαιτ κ να ειμασταν κ μας αρεσουν καποιες συζητησεις κ συμπαθουμε καποια νικνεημς
τωρα στην πραγματικοτητα εγω προσωπικα δεν θα συχναζα σ αυτα τα μερη που συχναζει ο ανδρικος πληθυσμος του σαιτ ουτε για πλακα (βλ στριπ που πανε κ γυναικες)
προφανως αν το σαιτ ηταν αμιγως μπουρδελοσαιτ δεν θα ειμασταν εδω μεσα, δεν θα ειχαμε τι να πουμε
μιλαω για μερικες που ξερω γιατι ειναι εδω μεσα... τωρα αν υπαρχουν αλλες που ψαχνουν να μαθουν πως σκεφτονται οι ανδρες... ευχομαι να γινουν καλα
Επισκέπτης
ασε ρε εδω κανουν ιντερνετικο καμακι σε πολλες,μαλακιες λεμε τωρα...ποσταρουν ιστοριες λες και ειμαστε κανα τσοντοπεριοδικο για 20χρονους χαζους...Μπα μετά την απάντηση της bite...πιστεύω ότι έχουμε γίνει facebook...
Διότι κι εγώ είμαι ένας άνδρας που δε γουστάρω να πηγαίνω σε strip και μαλακίες αλλά μου αρέσει να μπαίνω εδώ και να σπάω πλάκα με όλους τους λιγούρηδες που κυκλοφορούν.Μπα μετά την απάντηση της bite...πιστεύω ότι έχουμε γίνει facebook...
Επισκέπτης
κι οσο για αυτα τα μερη που λες,γυναικα που παει σε στριπ και σε κωλομπαρο εχει προβλημα...δε το κανει για χαβαλε.δεν ειστε τοσο προχωρημενες ακομα...καποια που θα εσπαγε πλακα ισως?
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ετσι οπως εχει γινει το site μονο για μπουρδελοσαιτ δε θυμιζει..
Γι αυτο και ολο αυξανονται τα θηλυκα μελη,παρτε το χαμπαρι..
Αν ήθελαν οι διαχειριστές της σελίδας να είναι αυστηρά ανδρική (ουάου τι φοβερή σκέψη) δε θα υπήρχε επιλογή άρρεν-θήλυ κατά την εγγραφή. Αν δήλωνες θήλυ θα έπαιρνες το μπ****.
Αλλά αυτή η υπέροχη λογική (; ) που έχετε μερικοί, ότι δηλαδή ένα site για μπουρδέλα, πουτάνες, στριπτηζούδες και πορνοστάρ δεν μπορεί να έχει θέματα άλλης φύσεως δείχνει και το βαθμό υστέρησης στον οποίο βρίσκεστε.
Επίσης ότι ένα τέτοιο site δεν μπορεί να έχει μέλη γυναίκες είναι απιστεύτου παραλογισμού, λες και οι γυναίκες δε ζουν σ αυτή την κοινωνία με τις πουτάνες και τα μπουρδέλα.
Το πρόβλημα αγαπητέ που αναρωτιέσαι, εντοπίζεται σ αυτές τις γυναίκες που καθώς κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους νομίζουν ότι "ο καλός τους" ή ο οποιοσδήποτε (νορμάλ) άντρας πάνω στη γη, ΔΕ γουστάρει τα ξέκωλα και τις σεξουλιάρες. Και συνήθως είναι αυτές που τρώνε και πολύ καλό κέρατο αφού ζουν στον κόσμο τους.... αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...
Απορώ πώς μοιάζει για σένα το ιδανικό μπουρδελοσάιτ. Χωρίς γκόμενες μόνο να μιλάτε μεταξύ σας και να συμφωνείτε ποια είναι η καλύτερη πουτάνα σε μπουρδέλο και η καλύτερη στριπτηζού σε στριπτηζάδικο.
Τι άλλα μένουν; Μήπως δεν υπάρχουν αυτά εδώ μέσα; Ήμαρτον
Επισκέπτης
ειμαστε μπακουρια,πηδαμε πουτανες και μας αρεσει...οποιος εχει προβλημα στ αρχιδια μας ακους εκειΔιότι κι εγώ είμαι ένας άνδρας που δε γουστάρω να πηγαίνω σε strip και μαλακίες αλλά μου αρέσει να μπαίνω εδώ και να σπάω πλάκα με όλους τους λιγούρηδες που κυκλοφορούν.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δικαιωμα σου να σε παραπεμπει οπου θελεις ντραμερ, κ μπορει να ισχυει κ για μερικες δεν μπορω να ξερω
απλα δεν ισχυει για ολες μας
κ με το ιντερνετικο καμακι γελαμε παντως
ντραμερ δεν ξερω γιατι το κανει καποια κοπελα που επισκεπτεται στριπ κ δεν ειμαι σε θεση να το κρινω, οπως δεν κρινω κ τους ανδρες που επισκεπτονται τα ευαγη ιδρυματα αυτα, καποιους λογους θα εχουν ολοι
+1 οχια
ντραμερ δεν ξερω γιατι το κανει καποια κοπελα που επισκεπτεται στριπ κ δεν ειμαι σε θεση να το κρινω, οπως δεν κρινω κ τους ανδρες που επισκεπτονται τα ευαγη ιδρυματα αυτα, καποιους λογους θα εχουν ολοι
+1 οχια
Επισκέπτης
αυτο ειναι το μπουρδελοσαιτ...οπως το πες,για μπουρδελα και πουτανες ,καλα τα κοινωνικα θεματα συμφωνω αλλα τωρα ειναι ωραιο να μιλαω για την πουτανα που πηδηξα με μια τυπισσα απ το σαιτ?εμενα προσωπικα δε μ αρεσει εκτος κι αν την ξερω προσωπικαΑν ήθελαν οι διαχειριστές της σελίδας να είναι αυστηρά ανδρική (ουάου τι φοβερή σκέψη) δε θα υπήρχε επιλογή άρρεν-θήλυ κατά την εγγραφή. Αν δήλωνες θήλυ θα έπαιρνες το μπ****.
Αλλά αυτή η υπέροχη λογική (; ) που έχετε μερικοί, ότι δηλαδή ένα site για μπουρδέλα, πουτάνες, στριπτηζούδες και πορνοστάρ δεν μπορεί να έχει θέματα άλλης φύσεως δείχνει και το βαθμό υστέρησης στον οποίο βρίσκεστε.
Επίσης ότι ένα τέτοιο site δεν μπορεί να έχει μέλη γυναίκες είναι απιστεύτου παραλογισμού, λες και οι γυναίκες δε ζουν σ αυτή την κοινωνία με τις πουτάνες και τα μπουρδέλα.
Το πρόβλημα αγαπητέ που αναρωτιέσαι, εντοπίζεται σ αυτές τις γυναίκες που καθώς κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους νομίζουν ότι "ο καλός τους" ή ο οποιοσδήποτε (νορμάλ) άντρας πάνω στη γη, ΔΕ γουστάρει τα ξέκωλα και τις σεξουλιάρες. Και συνήθως είναι αυτές που τρώνε και πολύ καλό κέρατο αφού ζουν στον κόσμο τους.... αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...
Απορώ πώς μοιάζει για σένα το ιδανικό μπουρδελοσάιτ. Χωρίς γκόμενες μόνο να μιλάτε μεταξύ σας και να συμφωνείτε ποια είναι η καλύτερη πουτάνα σε μπουρδέλο και η καλύτερη στριπτηζού σε στριπτηζάδικο.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ακριβως..Μας τα πρηζετε εκει εξω,δεν ειναι αναγκη να μας τα πρηζετε και στο ιντερνετ..Απορώ πώς μοιάζει για σένα το ιδανικό μπουρδελοσάιτ. Χωρίς γκόμενες μόνο να μιλάτε μεταξύ σας και να συμφωνείτε ποια είναι η καλύτερη πουτάνα σε μπουρδέλο και η καλύτερη στριπτηζού σε στριπτηζάδικο.
Και δεν ειπα οτι δεν πρεπει να υπαρχουν αλλα θεματα εκτος του αγοραιου ερωτα,αλλα αυτα να ειναι τα ΚΥΡΙΑ θεματα του σαιτ
Επισκέπτης
ενταξει ωραια δεν ισχυει για ολες πιθανως αλλα τωρα δε μπορω να ακουω μαλακιες τυπου ειμαι γυναικα και μπαινω σε μπορδελοσαιτ για να μαθω τι σκεφτονται οι αντρεςδικαιωμα σου να σε παραπεμπει οπου θελεις ντραμερ, κ μπορει να ισχυει κ για μερικες δεν μπορω να ξερω
ντραμερ δεν ξερω γιατι το κανει καποια κοπελα που επισκεπτεται στριπ κ δεν ειμαι σε θεση να το κρινω, οπως δεν κρινω κ τους ανδρες που επισκεπτονται τα ευαγη ιδρυματα αυτα
+1 οχια
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αυτο ειναι το μπουρδελοσαιτ...οπως το πες,για μπουρδελα και πουτανες ,καλα τα κοινωνικα θεματα συμφωνω αλλα τωρα ειναι ωραιο να μιλαω για την πουτανα που πηδηξα με μια τυπισσα απ το σαιτ?εμενα προσωπικα δε μ αρεσει εκτος κι αν την ξερω προσωπικα
τοσους τυπους εχει να το πεις αυτο με τις το πολυ 10 τυπισσες στο σαιτ θα επιλεξεις να κουβεντιαζεις γι αυτα?
εισαι υπερβολικος διοτι σπανιως γραφουν γυναικες στα συγκεκριμενα θεματα, στα γενικα γραφουμε
για το τελευταιο σου ποστ... νομιζω συμφωνησα οτι ειναι ηλιθιος λογος στο 1ο ποστ μου
Επισκέπτης
ε μπορει και να μαι υπερβολικος αλλα δε μου βγαινει απ το μυαλο οτι οι περισσοτερες ειναι εδω για αλλους λογους.τοσους τυπους εχει να το πεις αυτο με τις το πολυ 10 τυπισσες στο σαιτ θα επιλεξεις να κουβεντιαζεις γι αυτα?
εισαι υπερβολικος διοτι σπανιως γραφουν γυναικες στα συγκεκριμενα θεματα, στα γενικα γραφουμε
για το τελευταιο σου ποστ... νομιζω συμφωνησα οτι ειναι ηλιθιος λογος στο 1ο ποστ μου
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ενταξει ειμαστε κ πρακτορες της μοσαντ αλλα το κρυβουμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 8