Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Ωραίο και ώριμο post,αλλά δεν μπορώ να δω τα πράγματα έτσι...

Ένας τόσο μεγάλος συμβιβασμός,θα με οδηγούσε στη δυστυχία.
Επειδή πηγαίνω συχνά για φαγητό και σε ταϊλανδέζικο και σε βιετναμέζικο μαγαζί,
αμφιβάλλω αν θα είχα καν στύση με αυτά τα χαμογελαστά πόκεμον που έχουν κορμί 12χρονης.
Για καποιον περιεργο λόγο, οιφιλιπινεζες, ταυλανδες κ γενικα ασιατισες που ερχονται στην ευρωπη ειναι για κλωτσιες εμφανισιακα.
Καποτε ελεγα, τι διαολο, απελαυνουν τις πατσαβουρες κ τις στελνουν σε μας?

Δεν ειναι ομως ετσι εκει. Αλλα μονο ενα ταξιδι εκει μπορει να σε/σας πεισει.

Σε καμμια περιπτωση δεν φτανουν μια ωραια σλαβα σε εμφανιση αλλα κ εκει θα βρεις γυναικες εμφανισιμες, με μορφωση, γλυκες, περιποιητικες και το πιο σημαντικο gap εικισαετιας για μονιμη σοβαρη σχεση.

Το τιπ μου ειναι, να μεινει καποιος εκει μονιμα κ να ζει σαν πασας. Ακομη κ η ασιατισα οταν ερθει στην παρηκμασμενη ευρωπη θα χαλασει μετα τα 3 χρονια (που μπορει πλεον να χωρισει κ να παραμεινει στην ευρωπη, χωρις να απελαθει, πεφτοντας την στις διατροφες κ στα επιδοματα)

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Οι αιτιες που φτασαμε να το σκεφτομαστε τετοια πραματα ειναι:
-η αδιαφορία των γυναικων για μονιμη κ σοβαρη σχεση, οικογενεια κτλ.

-το πολυ μικρο ποσοστο διαθεσιμων γυναικων για πραγματικα Σοβαρη σχεση (σαν αυτη που εχουν οι γονεις μας) τοσο ελλαδα οσο κ γερμανία.
Στην γερμανια το ποσοστο για ελληνιδες ειναι ακομη πιο τραγικο γιατι εχει ελαχιστες διαθεσιμες, με τρομερα δυσαναλογες με το τι προσφερουν απαιτησεις.
Γερμανιδες κ σλαβες δεν κανουν για γάμο.
Ολα αυτα γενικα, υπαρχουν κ εξαιρεσεις.
Προσωπικα δεν ειμαι διατεθειμενος να "ψαξω" την εξαιρεση.

Μετα απο ταξιδι μου στις φιλιπινες, ειδα πως υπαρχει μελλον κ πως μπορεις να βρεις κατι αξιολογο ακομη κ σε περασμενη ηλικια.
Οποτε ανεβασα τον πηχυ απο τα 50 στα 60.

Το ιδανικο ειναι να ζησεις εσυ εκει.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οι αιτιες που φτασαμε να το σκεφτομαστε τετοια πραματα ειναι:
-η αδιαφορία των γυναικων για μονιμη κ σοβαρη σχεση, οικογενεια κτλ.

-το πολυ μικρο ποσοστο διαθεσιμων γυναικων για πραγματικα σιβαρη σχεση (σαν αυτη που εχουν οι γονεις μας) τοσο ελλαδα οσο κ γερμανία.
Eν τω μεταξύ τα παραπάνω μου τα αναφέρουν συνεχώς οι γυναίκες για τους άντρες και είναι αυτό που διαπιστώνω και εγώ.
Π.χ.Γερμανία μεγάλη προσφορά γυναικών που θέλουν να κάνουν οικογένεια και δεν βρίσκουν άντρες διατεθειμένους για κάτι τέτοιο.
Πολλοί Γερμανοί 30+ ούτε θέλουν να ακούσουν για παιδιά..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Eν τω μεταξύ τα παραπάνω μου τα αναφέρουν συνεχώς οι γυναίκες για τους άντρες και είναι αυτό που διαπιστώνω και εγώ.
Π.χ.Γερμανία μεγάλη προσφορά γυναικών που θέλουν να κάνουν οικογένεια και δεν βρίσκουν άντρες διατεθειμένους για κάτι τέτοιο.
Πολλοί Γερμανοί 30+ ούτε θέλουν να ακούσουν για παιδιά..
Η αιτία ειναι το αυτονοητο: τρωνε το παραμυθι του γαμου/σχεσης/οικογενειας, πετανε ενα-δυο κουτσουβελα κ βρισκοντε χωρισμενοι κ κατεστραμενοι χωρις παιδια σε χρόνο dt.
Μια μελετη που επεσε προσφατα στα χέρια μου ελεγε πως στην γερμανια μόνο το 17% των γάμων παραμενει.

Τι γινετε με το 83%??

Ολοι το ξερουμε.....

Εγω δεν θα παρω.... Εσεις??

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η αιτία ειναι το αυτονοητο: τρωνε το παραμυθι του γαμου/σχεσης/οικογενειας, πετανε ενα-δυο κουτσουβελα κ βρισκοντε χωρισμενοι κ κατεστραμενοι χωρις παιδια σε χρόνο dt.
Μια μελετη που επεσα προσφατα στα χέρια μου ελεγε πως μόνο το 17% των γάμων παραμενει.

Τι γινετε με το 83%??

Ολοι το ξερουμε.....

Εγω δεν θα παρω.... Εσεις??
Eγώ νομίζω ότι οι γυναίκες παρά τους φεμινισμούς,ανεξαρτησίες,κ.λ.π. δεν μπορούν να αγνοήσουν το μητρικό τους ένστικτο,
ενώ εμείς που δεν έχουμε τέτοιο ένστικτο,αλλά πιο ζωώδη, γουστάρουμε εργένικη ζωή με εναλλαγές και χωρίς σκοτούρες.

Όντως οι περισσότεροι γάμοι αποτυγχάνουν,αλλά νομίζω η ευθύνη δεν μπορεί να καταμεριστεί αποκλειστικά στις γυναίκες.

Έτσι όπως είναι η κοινωνία,το πρότζεκτ οικογένεια ολοένα και δυσκολεύει να πετύχει..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μια μελετη που επεσα προσφατα στα χέρια μου ελεγε πως μόνο το 17% των γάμων παραμενει.
ο ντερτι χαρυ ειχε πει για τις αποψεις οτι ειναι σα τις κωλοτρυπες,ο καθενας εχει απο μια,ολα αυτα τελειωνουν οταν μπαινουν οι αριθμοι στη μεση,αυτο το 17% που εβαλες προφανως αναφερεσαι στη προσφατη αμερικανικη ερευνα που λέει ποσες ειναι πλεον οι πυρηνικες οικογενεις,οχι διαζευγμενες,η πτωση λ΄΄εει ειναι πάνω απο 40% σε σχεση με τα 70s και ακομα πιο μεγαλη σε σχεση με τα 60ς,εν ολιγοις και παρόλα οσα λένε διαφοροι λευκοι ιππότες στατιστικά σημερα οποιος αντρας στη Δυση παντρευεται σε συντριπτικο ποσοστο ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΣΦΑΛΜΑ τις συνεπειες του οποιου καλειται να πληρωσει με διαφορους τρόπους μετά ασχετως αν εχει επιτυχει το πρωταρχικο σκοπο του που ειναι να γινει πατέρας

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
ο ντερτι χαρυ ειχε πει για τις αποψεις οτι ειναι σα τις κωλοτρυπες,ο καθενας εχει απο μια,ολα αυτα τελειωνουν οταν μπαινουν οι αριθμοι στη μεση,αυτο το 17% που εβαλες προφανως αναφερεσαι στη προσφατη αμερικανικη ερευνα που λέει ποσες ειναι πλεον οι πυρηνικες οικογενεις,οχι διαζευγμενες,η πτωση λ΄΄εει ειναι πάνω απο 40% σε σχεση με τα 70s και ακομα πιο μεγαλη σε σχεση με τα 60ς,εν ολιγοις και παρόλα οσα λένε διαφοροι λευκοι ιππότες στατιστικά σημερα οποιος αντρας στη Δυση παντρευεται σε συντριπτικο ποσοστο ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΣΦΑΛΜΑ τις συνεπειες του οποιου καλειται να πληρωσει με διαφορους τρόπους μετά ασχετως αν εχει επιτυχει το πρωταρχικο σκοπο του που ειναι να γινει πατέρας
Ξεχασα να αναφερω πως προκειτε για την γερμανια. Το διορθωσα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Eγώ νομίζω ότι οι γυναίκες παρά τους φεμινισμούς,ανεξαρτησίες,κ.λ.π. δεν μπορούν να αγνοήσουν το μητρικό τους ένστικτο,
Το μητρικο ενστικτο οντως υπαρχει κ ειναι πανισχυρο. Αυτο δεν αποθαρυνει την γυναικα να γκαστρωθει κ να στειλει τον αλλον στην μαμα του. Τα επιδοματα να ναι καλα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Να συμπληρωσω, αν περιμενεις να βρεις γυναικα με gap εικοσαετιας χωρις παιδι, ειναι πολυ πιθανό

Δλδ να εισαι 50, κ να βρεις 30 χωρις παιδι μπορει, αλλα θα ειναι για το δρομοκαιτειο.

Το να εχει παιδι δεν ειναι απαραιτητα κακο, αλλα να μην το φορτωθεις εσυ.
Δλδ να ψαχνει συζυγο, συντροφο, γαμιά και οχι χορηγό, καποιον να φορτωσει τις υποχρεωσεις του παιδιου της

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Το μητρικο ενστικτο οντως υπαρχει κ ειναι πανισχυρο. Αυτο δεν αποθαρυνει την γυναικα να γκαστρωθει κ να στειλει τον αλλον στην μαμα του. Τα επιδοματα να ναι καλα
Και εμένα μπορεί να με βρει η άλλη καβάλα πάνω σε τρεις 20χρονες Τσέχες πουτάνες και να φύγει κλαίγοντας στη μάνα της
για τον μπερμπάντη Έλληνα που έμπλεξε..

Δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο σε αυτά..
Πλέον και τα δύο φύλα χαλάνε μία σχέση πιο εύκολα από το παρελθόν.

Επίσης σε δυτικά περιβάλλοντα,δεν είναι κανόνας ότι έχεις περισσότερη περιουσία από τη γυναίκα που μπλέκεις.
Για εμάς τους μετανάστες μάλιστα,συνήθως ισχύει το αντίθετο.

Στο έχω ξαναπεί.
Είσαι πολύ έξυπνος και ικανός για να ασχολείσαι με ιδεολογήματα ηττημένων τύπου μακ-γκάου.
Το να απαρνηθείς τις γυναίκες,"τιμωρώντας" τες παίζοντας το πουλί σου για το υπόλοιπο της ζωής σου δεν είναι λύση..
Είναι αντικοινωνική συμπεριφορά αυτοπεριθωριοποιημένων και πικραμένων αντρών..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Και εμένα μπορεί να με βρει η άλλη καβάλα πάνω σε τρεις 20χρονες Τσέχες πουτάνες και να φύγει κλαίγοντας στη μάνα της
για τον μπερμπάντη Έλληνα που έμπλεξε..

Δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο σε αυτά..
Πλέον και τα δύο φύλα χαλάνε μία σχέση πιο εύκολα από το παρελθόν.

Επίσης σε δυτικά περιβάλλοντα,δεν είναι κανόνας ότι έχεις περισσότερη περιουσία από τη γυναίκα που μπλέκεις.
Για εμάς τους μετανάστες μάλιστα,συνήθως ισχύει το αντίθετο.

Στο έχω ξαναπεί.
Είσαι πολύ έξυπνος και ικανός για να ασχολείσαι με ιδεολογήματα ηττημένων τύπου μακ-γκάου.
Το να απαρνηθείς τις γυναίκες,"τιμωρώντας" τες παίζοντας το πουλί σου για το υπόλοιπο της ζωής σου δεν είναι λύση..
Είναι αντικοινωνική συμπεριφορά αυτοπεριθωριοποιημένων και πικραμένων αντρών..
Ναι σιγουρα κ οι αντρες φταινε. Συμφωνω.
Αλλα αυτο που ξερουμε παραδοσιακα ειναι πως η γυναικα ανοιγει σπιτι κ η γυναικα το χαλαει.

Εγω προσωπικα εχω το μότο "μακρια απο γάμους κ μακροχρονιες σχεσεις"
Ποτέ δεν ειπα πως δεν γαμαω ή να μην γαματε.

Με την εμπειρια 3 διαζυγιων λεω πως ειναι λαθος επενδυση να παντρευτεις μονο κ μονο για να γαμας

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ναι σιγουρα κ οι αντρες φταινε.
μη πεφτεις στη παγιδα και αναμασας ανοησιες που αναπαραγουν μυαλα που εχουν μασησει το σανο,ο σημερινος αντρας ειναι το πιο εξελιγμενο μοντελο του ειδους του απο τότε που υπήρξε στην ανθρωπότητα,βελτιωμενος σε όλα,οι γυναικες πριν 20-30 χρόνια ονειρευοντουσαν σαν ιππότη το σημερινο αρσενικο και κατέληγαν στους αντρες παλαιας κοπής που υπήρχαν τότε,η διαφορά ειναι οτι οσο και να βελτιωθηκε ο αντρας ολοι οι υπολοιποι οροι του παιχνιδιου στραφηκαν εναντιον του

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
μη πεφτεις στη παγιδα και αναμασας ανοησιες που αναπαραγουν μυαλα που εχουν μασησει το σανο,ο σημερινος αντρας ειναι το πιο εξελιγμενο μοντελο του ειδους του απο τότε που υπήρξε στην ανθρωπότητα,βελτιωμενος σε όλα,οι γυναικες πριν 20-30 χρόνια ονειρευοντουσαν σαν ιππότη το σημερινο αρσενικο και κατέληγαν στους αντρες παλαιας κοπής που υπήρχαν τότε,η διαφορά ειναι οτι οσο και να βελτιωθηκε ο αντρας ολοι οι υπολοιποι οροι του παιχνιδιου στραφηκαν εναντιον του
Τι εξελιγμένο ρε τύπε,που το πιο περίπλοκο μαστοριλίκι που μπορεί να κάνει είναι να αλλάξει καμιά λάμπα :confused:
Η γενιά των πατεράδων μας είχε πρακτικές γνώσεις,από ζώα,φύση,φυτά,μαστοριλίκια,κ.λ.π.
Δηλαδή εσύ θεωρείς το σημερινό 30άρη πιο εξελιγμένο από τον πατέρα του,απλά επειδή μπορεί να σερφάρει στο internet
ενώ χέζει;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τι εξελιγμένο ρε τύπε,που το πιο περίπλοκο μαστοριλίκι που μπορεί να κάνει είναι να αλλάξει καμιά λάμπα :confused:
Η γενιά των πατεράδων μας είχε πρακτικές γνώσεις,από ζώα,φύση,φυτά,μαστοριλίκια,κ.λ.π.
Δηλαδή εσύ θεωρείς το σημερινό 30άρη πιο εξελιγμένο από τον πατέρα του,απλά επειδή μπορεί να σερφάρει στο internet
ενώ χέζει;
τυπε ο ανθρωπος που ξερει να χειριζεται το ιντερνετ ειναι πιο εξελιγμενος απο αυτον που μπορει μονο να κανει μερεμετια,αυτη ειναι η πραγματικοτητα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
τυπε ο ανθρωπος που ξερει να χειριζεται το ιντερνετ ειναι πιο εξελιγμενος απο αυτον που μπορει μονο να κανει μερεμετια,αυτη ειναι η πραγματικοτητα
Η πραγματικότητα,δηλαδή η ζωή εκτός internet,είναι πιο εύκολη για έναν άνθρωπο που ξέρει να την διαβάσει και να πράξει ανάλογα.
Όχι για τεχνολογικά εξειδικευμένους που έχει κολλήσει ο σβέρκος τους στην οθόνη.

Μην πω για τον "χειρισμό του internet" που για την πλειοψηφία σημαίνει,βλέπω-ανεβάζω κώλους ή παίζω παιχνίδια σαν 12χρονο

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.041
Πόντοι
6.515
βλεπω κατι ξεφτυλισμενους πενηνταρηδες,σαρανταρηδες κοιλαραδες τελειωμενους πως κοιταζουν τις πιτσιρικες..γκαρσονες,θαμωνες και ελλεεινους τροπους πεσιματος που κανουν...η απολυτη παρακμη,ξεφτυλα,σιχασια...καποιοι τρωνε και τρελο τραμπουκο και γελαω φυσικα με τα χαλια τους
τυπε να σκεφτεσαι οτι κι εσυ θα τα φτασεις τα 50 και παραπανω να σου μετριαστει το γελιο :confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Ποιο καρπούζι και μαχαίρι;
'Ενας 50άρης είναι που αφού πέρασαν όλα τα τρένα,έκανε αυτή την επιλογή.
Εγώ δε θα την έκανα ούτε στα 60,αλλά τον καταλαβαίνω.
Γιατί αλλιώς το μενού θα είχε ή FKK ή καμιά αλλοδαπή τρίτης διαλογής ή καμιά single Γερμανίδα 40+ τσίτα στα ψυχολογικά.

Το ερώτημα είναι αν θες μία αξιόπιστη Μερσέντα,έστω και με 300.000χλμ ή έναν κινέζικο κουβά δεκατίας...

Ο τύπος έχει με σχεδόν gap 20ετίας μία εμφανίσιμη λευκή γυναίκα στο πλευρό του.
Αν αυτή δεν είχε 3 παιδιά,δεν θα την είχε,ούτε αυτή θα συμβιβαζόταν με αυτόν.
Οι Γερμανοί είναι ρεαλιστές.
Δεν ονειρεύονται ότι στα 50 τους θα βρουν 30άρα παρθένα,όμορφη και καλλιεργημένη
Τον GAP γιατί τον αναφέρεις; επειδή είναι οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Η πραγματικότητα,δηλαδή η ζωή εκτός internet,είναι πιο εύκολη για έναν άνθρωπο που ξέρει να την διαβάσει και να πράξει ανάλογα.
Όχι για τεχνολογικά εξειδικευμένους που έχει κολλήσει ο σβέρκος τους στην οθόνη.

Μην πω για τον "χειρισμό του internet" που για την πλειοψηφία σημαίνει,βλέπω-ανεβάζω κώλους ή παίζω παιχνίδια σαν 12χρονο
τυπε αυτος που μπορει να διαβασει τη πραγματικοτητα και το μελλον ειναι αυτος που 1) μπορει να χρησιμοποιησει το ιντερνετ 2) ξερει να "φιλτραρει" το ιντερνετ
οποιος δε μπορει ουτε καν το 1 τοτε κινειται μειονεκτικα στη σημερινη κοινωνια οσο και να πιανουν τα χερια του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom