Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.369
Πόντοι
2.356
Εγώ έχω κάνει 3 γάμους.

Παιδιά δεν ξέρετε τι χάνετε. Μια γυναίκα όταν παντρεύεται τα 2-3 πρώτα χρόνια είναι στα μέλια.

Μετά είναι ημιδιαχειρισιμη για καμία διετία ακόμα.

Κακομοιριδε ς κοιτάξτε μη δεν έχετε πάει σε δικηγόρο με συμβόλαια γιατί θα σας αφήσουν χωρίς σπίτι.

Και δεν σπέρνουμε ακαποτα παιδιά τάχα να απασχολουμε την γυναίκα.
Πάντα έχω μια ερώτηση σε όσους είχαν ή έχουν παντρευτεί: Αξίζει τελικά αν τα βάλεις σε λίστες ελέγχου στο excel? Το λέω εντελώς αδόκιμα και άκομψα. Μήπως η πλάστιγγα κλίνει προς το "καλύτερα να μην κάνεις οικογένεια".

Φυσικά φιλοσοφικό το ερώτημα και λίγο εκτός θέματός μας αλλά, πλέον, είναι τέτοιες οι ανάγκες των εποχών μας, που για να μπορέσεις να κάνεις οικογένεια, παραδοσιακή, με παιδιά κλπ, θα πρέπει να συντρέχουν πολλοί παράγοντες μαζί και πολλαπλώς μαζί. Ο βασικότερος είναι ο οικονομικός.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Πάντα έχω μια ερώτηση σε όσους είχαν ή έχουν παντρευτεί: Αξίζει τελικά αν τα βάλεις σε λίστες ελέγχου στο excel? Το λέω εντελώς αδόκιμα και άκομψα. Μήπως η πλάστιγγα κλίνει προς το "καλύτερα να μην κάνεις οικογένεια".

Φυσικά φιλοσοφικό το ερώτημα και λίγο εκτός θέματός μας αλλά, πλέον, είναι τέτοιες οι ανάγκες των εποχών μας, που για να μπορέσεις να κάνεις οικογένεια, παραδοσιακή, με παιδιά κλπ, θα πρέπει να συντρέχουν πολλοί παράγοντες μαζί και πολλαπλώς μαζί. Ο βασικότερος είναι ο οικονομικός.
Δεν γίνεται στο Excel. Xρειάζεται να ξέρεις Access.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Φίλε Μενέδημε και παρέα.
Αυτά τα πράγματα δεν μετριούνται με χρήματα, με κιλά, με μέτρα.

Όσο και να μη θέλουμε να το χωνέψουμε, είμαστε ζώα.
Όταν φτάνεις στα 50 χαλάνε τα δόντια, και διάφορα άλλα υποσυστήματα του ανθρώπινου οργανισμού. Δημιουργούνται καρκίνοι, καρδιοπάθειες, ασθένειες και όλα αυτά...... Τι μας λένε όλα αυτά; Η πουτάνα Φύση σου λέει κατάμουτρα: Όσο έζησες έζησες τόπο στα νιάτα, πρέπει οι πόροι της φύσης και της ζωής τροφή, ενέργεια κλπ να κατευθυνθούν στα νεότερα άτομα στα παιδιά στους εφήβους στους εικοσάρηδες. Για χιλιάδες χρόνια τα 50 ήταν το προσδόκιμο ζωής.
Τώρα ο άνθρωπος φτιάχνει θήκες για τα δόντια, φτιάχνει μασέλες, φάρμακα δια πάσαν νόσον, βιάγκρα , ναρκωτικά (αλκοολ, αντικαθαλπτικα) , αλλά και ψυχολογικό boosting με διάφορους τρόπους και προσπαθεί να επιμηκύνει την ζωή του.

Απλά όμως υπάρχουν ζωώδη ένστικτα. Να ζευγαρώνεις, να κάνεις παιδιά, και όλα αυτά.

Τα συναισθήματα να πάρεις ένα παγωτό, ένα δώρο στο παιδί σου, ένα γέλιο, να σου φέρει ένα ποτήρι νερό η γυναίκα σου όταν είσαι άρρωστος και όλα αυτά δεν έχουν υποκατάστατα.

Τώρα κάθε ένας ψυχικά μπορεί να αυτουποβληθεί και να λέει κάλα είμαι δεν χρειάζομαι παιδιά γυναίκες και όλα αυτά.
Είχα ένα γείτονα στο χωριό μπακούρι 60 χρονών. Όποτε βρισκόμασταν τα καλοκαίρια και καθόμασταν να μιλήσουμε ασταμάτητα έφερνε την κουβέντα είναι δύσκολοι καιροί, πως τα βγάζουμε πέρα με τα έξοδα οι οικογένειες και όλη την ώρα από μόνος του έλεγε καλά είμαι καλά είμαι εγώ...... Ώσπου πριν δύο χρόνια έμαθα ο Αλέκος πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι μόνο του τον βρήκαν πεθαμένο σε ένα χωράφι.

Γενικά αν περιμένεις να κάνεις οικογένεια με στυλό και χαρτί, άστο καλύτερα, ποτέ δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Αυτά είναι όπως σε έβαλαν στην θάλασσα και κολύμπησες, όπως σε πέταξαν στο σχολείο να γίνεις άνθρωπος, όπως πήγες στον στρατό, όπως αναγκάστηκες να κάτσεις σε κάθε δουλειά να φας ψωμάκι και γενικά βλέποντας και κάνοντας.

Θα φας πίκρες ήττες στεναχώριες. Οι πολλοί υπολογισμοί δεν κάνουν καλό, χρειάζεται φιλοσοφία ισσοροπίας όταν τραβάς το σκοινί πολύ κόβεται.

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Α μπράβο, πες του τα κι εσύ που φοβάται....για μένα αν άφηνε και τα 3 επάνω κουμπιά του πουκαμίσου ανοιχτά για να φαίνεται από μέσα το δασύτριχο στήθος με τη χοντρή χρυσή αλυσίδα, με τον σταυρό ΚΑΙ το ματάκι (για τους κακοπροαίρετους ανταγωνιστές), θα ήταν πολύ γοητευτικός.
Ετσι ακομα καλυτερα.

• Like
Αντιδράσεις: Termin

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706

To μοτο μου ειναι "μακρια απο γάμους κ μακροχρόνιες σχεσεις

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Φίλε Μενέδημε και παρέα.
Αυτά τα πράγματα δεν μετριούνται με χρήματα, με κιλά, με μέτρα.

Όσο και να μη θέλουμε να το χωνέψουμε, είμαστε ζώα.
Όταν φτάνεις στα 50 χαλάνε τα δόντια, και διάφορα άλλα υποσυστήματα του ανθρώπινου οργανισμού. Δημιουργούνται καρκίνοι, καρδιοπάθειες, ασθένειες και όλα αυτά...... Τι μας λένε όλα αυτά; Η πουτάνα Φύση σου λέει κατάμουτρα: Όσο έζησες έζησες τόπο στα νιάτα, πρέπει οι πόροι της φύσης και της ζωής τροφή, ενέργεια κλπ να κατευθυνθούν στα νεότερα άτομα στα παιδιά στους εφήβους στους εικοσάρηδες. Για χιλιάδες χρόνια τα 50 ήταν το προσδόκιμο ζωής.
Τώρα ο άνθρωπος φτιάχνει θήκες για τα δόντια, φτιάχνει μασέλες, φάρμακα δια πάσαν νόσον, βιάγκρα , ναρκωτικά (αλκοολ, αντικαθαλπτικα) , αλλά και ψυχολογικό boosting με διάφορους τρόπους και προσπαθεί να επιμηκύνει την ζωή του.

Απλά όμως υπάρχουν ζωώδη ένστικτα. Να ζευγαρώνεις, να κάνεις παιδιά, και όλα αυτά.

Τα συναισθήματα να πάρεις ένα παγωτό, ένα δώρο στο παιδί σου, ένα γέλιο, να σου φέρει ένα ποτήρι νερό η γυναίκα σου όταν είσαι άρρωστος και όλα αυτά δεν έχουν υποκατάστατα.

Τώρα κάθε ένας ψυχικά μπορεί να αυτουποβληθεί και να λέει κάλα είμαι δεν χρειάζομαι παιδιά γυναίκες και όλα αυτά.
Είχα ένα γείτονα στο χωριό μπακούρι 60 χρονών. Όποτε βρισκόμασταν τα καλοκαίρια και καθόμασταν να μιλήσουμε ασταμάτητα έφερνε την κουβέντα είναι δύσκολοι καιροί, πως τα βγάζουμε πέρα με τα έξοδα οι οικογένειες και όλη την ώρα από μόνος του έλεγε καλά είμαι καλά είμαι εγώ...... Ώσπου πριν δύο χρόνια έμαθα ο Αλέκος πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι μόνο του τον βρήκαν πεθαμένο σε ένα χωράφι.

Γενικά αν περιμένεις να κάνεις οικογένεια με στυλό και χαρτί, άστο καλύτερα, ποτέ δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Αυτά είναι όπως σε έβαλαν στην θάλασσα και κολύμπησες, όπως σε πέταξαν στο σχολείο να γίνεις άνθρωπος, όπως πήγες στον στρατό, όπως αναγκάστηκες να κάτσεις σε κάθε δουλειά να φας ψωμάκι και γενικά βλέποντας και κάνοντας.

Θα φας πίκρες ήττες στεναχώριες. Οι πολλοί υπολογισμοί δεν κάνουν καλό, χρειάζεται φιλοσοφία ισσοροπίας όταν τραβάς το σκοινί πολύ κόβεται.

Αυτα τα πράματα δεν θέλουν κ πολυ αναλυση.
εισαι ή δεν εισαι του γάμου,
Βλεπεις τον περιγυρο σου
Ρισκαρεις.
Τιποτα δεν ειναι δεδομενο
Μπορει μια καργιολα να σου σταθει σαν κυρία.
Μπορει μια "κύρια" με σπουδες, απο οικογενεια κτλ να σου βγει η μεγαλυτερη καργιολα και να σε καταστρεψει ηθικοοικονομικοκοινωνικα.

Παντως οι εποχες δεν προσφεροντε για γαμους λογω υπερβολικου φεμινισμου, metoo, κτλ

Ενας ομοιοπαθης με τρια επισημα διαζυγια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Ωραίο το post σου,θα σταθώ μονάχα στο παραπάνω απόσπασμα,αν και τα έχουμε αναλύσει και στο thread περί οικογένειας,
όπου και εκεί έχει προβληθεί ως επιχείρημα αυτό περί "ποιος θα με κοιτάξει στα γεράματα",κ.λ.π.

Η θεία μου δουλεύει σε γηροκομείο.
Μου έχει πει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ηλικιωμένων που έχουν παιδιά, δεν έχουν επαφή μαζί τους.
Εξαιτίας κληρονομικών θεμάτων και διαφόρων παρεξηγήσεων ή γιατί έχουν μεταναστεύσει και έχει χαθεί η όποια ουσιαστική επαφή.

Οπότε το ιδιοτελές επιχείρημα περί μοναξιάς και φροντίδας στα γηρατειά,δεν πρέπει να είναι λόγος για να κάνει κάποιος οικογένεια.

Προσωπικά αν πριν τα 50 παραμείνω άτεκνος,δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με το να κάνω δικά μου παιδιά,
άσε που αμφιβάλλω αν θα έβρισκα γυναίκα σε παραγωγική ηλικία και χωρίς βαριά κουσούρια που να θέλει να
κάνει παιδιά με έναν 50άρη.

Οι single 50άρηδες στη Γερμανία που ξέρω,είτε είναι δηλωμένοι αλκοολικοί κωλομπαράδες ή βρήκαν καμιά 35+ με παιδιά,
η οποία φυσικά δεν μπορούσε να βρει κάτι άλλο.

Έχω μία συνάδελφο 38 χρονών,πολύ ωραία γυναίκα και καλό άτομο,με τρία ανήλικα παιδιά.
Έχει σχέση με έναν καλοβαλμένο 50άρη.
Κατά δήλωσή της,ο λόγος είναι ότι παρά το σουξέ της και σε νεότερους άντρες,όλοι τους θέλουν απλά να τη γαμήσουν,
μόνο ένας 50άρης θα μπορούσε να κάνει σχέση μαζί της και να ασχοληθεί και με τα παιδιά.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Και παντρεμένος γάιδαρος και ανύπαντρος γομάρι.
Και εμβολιασμένος γάιδαρος και ανεμβολίαστος γομάρι

Αυτό είναι το νόημα της ζωής.................

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Προσωπικά αν πριν τα 50 παραμείνω άτεκνος,δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με το να κάνω δικά μου παιδιά,

Γενικα ο ανθρωπος αλλαζει στην πορεια του χρονου, ειναι πιθανο να εχεις αλλαξει αποψη μεχρι τοτε. Θυμαμαι μια φιλη μου κοντα στα 27 που μου λεγε πως δεν σκεφτοτανε καθολου να κανει παιδια, τα βαριοτανε, κλπ Μετα απο 3-4 χρονια ειχε ηδη 2 κουτσουβελα και φυσικα συνεχεια αναρτησεις στο φβ για αυτα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Έχω μία συνάδελφο 38 χρονών,πολύ ωραία γυναίκα και καλό άτομο,με τρία ανήλικα παιδιά.
Έχει σχέση με έναν καλοβαλμένο 50άρη.
Κατά δήλωσή της,ο λόγος είναι ότι παρά το σουξέ της και σε νεότερους άντρες,όλοι τους θέλουν απλά να τη γαμήσουν,
μόνο ένας 50άρης θα μπορούσε να κάνει σχέση μαζί της και να ασχοληθεί και με τα παιδιά.
Δηλαδη εκει καταντησαν καποιοι αντρες. Ενω ειχε το καρπουζι και το μαχαιρι ο τυπος, επελεξε μια τελειωμενη με τρια ανηλικα παιδια. Δηλαδη αλλος γ@μαει αλλος πληρωνει. Αρα αυτη εψαχνε εναν πυρφορο για να μεγαλωσει τα ανηλικα παιδια της. Και οχι γ@μια. Αν και μολις κ@βλωσει θα γ@μηθει απο παντου στα χχL xoτελ με την πρωτη καβατζα της. Χιλιοπαιγμενο εργο. Και ο πυρφορος οσο αφορα τα συναισθηματα της (αν εχει) παντα θα ερχεται 4ος στην σειρα.Αφου προτεραιοτητα θα εχουν παντα τα παιδια της. Πιο φθηνα θα του εβγαινε να ενοικιαζε μια υπηρετρια ανα 3μηνες με την οποια θα κοιμοταν μαζι της με κατι εξτρα.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Δηλαδη εκει καταντησαν καποιοι αντρες. Ενω ειχε το καρπουζι και το μαχαιρι ο τυπος, επελεξε μια τελειωμενη με τρια ανηλικα παιδια. Δηλαδη αλλος γ@μαει αλλος πληρωνει. Αρα αυτη εψαχνε εναν πυρφορο για να της μεγαλωσει τα ανηλικα παιδια της. Και οχι γ@μια. Αν και μολις κ@βλωσει θα γ@μηθει απο παντου στα χχL xoτελ με την πρωτη καβατζα της. Χιλιοπαιγμενο εργο. Και ο πυρφορος οσο αφορα τα συναισθηματα της (αν εχει) παντα θα ερχεται 4ος στην σειρα.Αφου προτεραιοτητα θα εχουν παντα τα παιδια της. Πιο φθηνα θα του εβγαινε να ενοικιαζε μια υπηρετρια ανα 3μηνες με την οποια θα κοιμοταν μαζι της.
Ακομα καλυτερα αν κοιτουσε προς ανατολη μερια. Εχει εκατομμυρια Φιλιππινεζες, Ινδονησιες, κλπ που θα εδιναν τα παντα για εναν καλο γαμο με δυτικο, κι ας ηταν και 60ρης
Η μειωση των επιλογων ενος δυτικου ανδρα ανω των 50 οφειλεται καθαρα και μονο στη νοοτροπια της δυσης, τους φεμινισμους, κλπ και ηταν πολυ διαφορετικα πριν 60 χρονια στη χωρα μας και ειναι πολυ διαφορετικα σε πολλες αλλες χωρες σημερα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γενικα ο ανθρωπος αλλαζει στην πορεια του χρονου, ειναι πιθανο να εχεις αλλαξει αποψη μεχρι τοτε. Θυμαμαι μια φιλη μου κοντα στα 27 που μου λεγε πως δεν σκεφτοτανε καθολου να κανει παιδια, τα βαριοτανε, κλπ Μετα απο 3-4 χρονια ειχε ηδη 2 κουτσουβελα και φυσικα συνεχεια αναρτησεις στο φβ για αυτα.
Βρε εγώ να αλλάξω γνώμη,το γεγονός όμως ότι θα είμαι 50 χρονών πως να το αλλάξω;?

Θα πρέπει να εισάγω καμιά ασιάτισσα που θέλει να βρει τρόπο να έρθει Ευρώπη,
γιατί με το φεμινισμό,ανεξαρτησίες,κ.λ.π. δύσκολα να βρω λευκή 30άρα που να βλέπεται,άνευ ζουρλομανδύα,
που να έχει και daddy issues..

Όσο για τη φίλη σου,εύχομαι να άλλαξε συνειδητά γνώμη και να μην έκανε παιδιά απλά γιατί τι θα πει η κοινωνία και ποιος θα με κοιτάει στα γεράματα..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δηλαδη εκει καταντησαν καποιοι αντρες. Ενω ειχε το καρπουζι και το μαχαιρι ο τυπος, επελεξε μια τελειωμενη με τρια ανηλικα παιδια. Δηλαδη αλλος γ@μαει αλλος πληρωνει. Αρα αυτη εψαχνε εναν πυρφορο για να μεγαλωσει τα ανηλικα παιδια της. Και οχι γ@μια. Αν και μολις κ@βλωσει θα γ@μηθει απο παντου στα χχL xoτελ με την πρωτη καβατζα της. Χιλιοπαιγμενο εργο. Και ο πυρφορος οσο αφορα τα συναισθηματα της (αν εχει) παντα θα ερχεται 4ος στην σειρα.Αφου προτεραιοτητα θα εχουν παντα τα παιδια της. Πιο φθηνα θα του εβγαινε να ενοικιαζε μια υπηρετρια ανα 3μηνες με την οποια θα κοιμοταν μαζι της με κατι εξτρα.
Ποιο καρπούζι και μαχαίρι;
'Ενας 50άρης είναι που αφού πέρασαν όλα τα τρένα,έκανε αυτή την επιλογή.
Εγώ δε θα την έκανα ούτε στα 60,αλλά τον καταλαβαίνω.
Γιατί αλλιώς το μενού θα είχε ή FKK ή καμιά αλλοδαπή τρίτης διαλογής ή καμιά single Γερμανίδα 40+ τσίτα στα ψυχολογικά.

Ακομα καλυτερα αν κοιτουσε προς ανατολη μερια. Εχει εκατομμυρια Φιλιππινεζες, Ινδονησιες, κλπ που θα εδιναν τα παντα για εναν καλο γαμο με δυτικο, κι ας ηταν και 60ρης
Η μειωση των επιλογων ενος δυτικου ανδρα ανω των 50 οφειλεται καθαρα και μονο στη νοοτροπια της δυσης, τους φεμινισμους, κλπ και ηταν πολυ διαφορετικα πριν 60 χρονια στη χωρα μας και ειναι πολυ διαφορετικα σε πολλες αλλες χωρες σημερα
Το ερώτημα είναι αν θες μία αξιόπιστη Μερσέντα,έστω και με 300.000χλμ ή έναν κινέζικο κουβά δεκατίας...

Ο τύπος έχει με σχεδόν gap 20ετίας μία εμφανίσιμη λευκή γυναίκα στο πλευρό του.
Αν αυτή δεν είχε 3 παιδιά,δεν θα την είχε,ούτε αυτή θα συμβιβαζόταν με αυτόν.
Οι Γερμανοί είναι ρεαλιστές.
Δεν ονειρεύονται ότι στα 50 τους θα βρουν 30άρα παρθένα,όμορφη και καλλιεργημένη

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Οταν εχεις γκαφρά γ@μας και δερνεις σε οποια ηλικια και να εισαι. Με βασικη προυποθεση οτι δεν θα μοιαζει καποιος σαν τον Κουασιμοδο με 1+50 υψος με τα χερια αναταση, και να θελει να το παιξει ιστορια. Να εχει καποιο στυλακι και γοητεια. Αλά Τζ. Κλουνει πχ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οταν εχεις γκαφρά γ@μας και δερνεις σε οποια ηλικια και να εισαι. Με βασικη προυποθεση οτι δεν θα μοιαζει καποιος σαν τον Κουασιμοδο με 1+50 υψος με τα χερια αναταση. Να εχει καποιο στυλακι και γοητεια. Αλά Τζ. Κλουνει πχ.
Στην Ελλάδα μπορεί,άσχετα που πλέον έχουν λίγοι φράγκα.

Στη Γερμανία αν πας να φλασάρεις φράγκα,είσαι το πολύ για καμιά νεοφερμένη Σλάβα ή καμιά μάο μάο.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Γιατί αλλιώς το μενού θα είχε ή FKK ή καμιά αλλοδαπή τρίτης διαλογής ή καμιά single Γερμανίδα 40+ τσίτα στα ψυχολογικά.

Το ερώτημα είναι αν θες μία αξιόπιστη Μερσέντα,έστω και με 300.000χλμ ή ένα κινέζικο κουβά δεκατίας...

Ο τύπος έχει με σχεδόν gap 20ετίας μία εμφανίσιμη λευκή γυναίκα στο πλευρό του.
Αν αυτή δεν είχε 3 παιδιά,δεν θα την είχε,ούτε αυτή θα συμβιβαζόταν με αυτόν.
Οι Γερμανοί είναι ρεαλιστές.
Δεν ονειρεύονται ότι στα 50 τους θα βρουν 30άρα παρθένα,όμορφη και καλλιεργημένη
Βασικα ειναι γιατι παντρευεται κανεις. Οταν παντρευεσαι κοντα στα 50 το κανεις σχεδον αποκλειστικα για τα παιδια. Οχι για ερωτες και κουραφεξαλα. Επομενως αν ειναι γερο σκαρι η ασιατισα μια χαρα κανει για μαμα των παιδιων του. Καλυτερα να κανει δικα του παιδια με εναν κινεζικο κουβα οπως λες, παρα να μεγαλωνει τα παιδια της μερσεντες
Πιο απλα, οταν παντρευεται ο 50ρης που θελει να κανει παιδια, καλυτερα να παρει μια ασχημη φιλιππινεζα που θα του κανει παιδια, παρα τη Μονικα Μπελουτσι στα 43 της που δεν επιθυμει να κανει παιδια. Εκτος αν στα 50 του ψαχνει για "τον ερωτα της ζωης του" θελει να περπαταει στην παραλια χερακι-χερακι, κλπ και δεν εχει μυαλο για παιδια.

Κατα εναν περιεργο τροπο, ο 50ρης ισως εχει και περισσοτερες επιλογες απο οτι ειχε παλαιοτερα, γιατι η απελευθερωση απο την αναγκη να βρει την τελεια συζυγο, και ο προσανατολισμος στο να βρει απλα μια καλη γυναικα μαμα των παιδιων του, του δινουν το ελευθερο να βλεπει και γυναικες που πριν ουτε καν κοιτουσε (πχ χοντρουλες, κλπ). Ετσι μπορει να βρεθει στα 55 του με μια γυναικα αντικειμενικα πιο ασχημη απο τα στανταρ του, αλλα με 2 κουτσουβελα τριγυρω να του τραβανε τα μουστακια, οποτε η ομορφια της γυναικας του και το κατα ποσο αυτη πληρει τελικα τα στανταρ που ειχε σε ολη του τη ζωη οταν εψαχνε την τελεια, ουδολλως τελικα τον ενδιαφερει, πραγμα που ειναι αδιανοητο εως και εφιαλτης για εναν 35ρη, το να παντρευτει δηλαδη μια χειροτερη απο αυτο που ψαχνει και να ειναι αναγκασμενος να ζησει μαζι της για 40-50 χρονια. Τον 50ρη τον νοιαζει λιγοτερο αυτο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Βασικα ειναι γιατι παντρευεται κανεις. Οταν παντρευεσαι κοντα στα 50 το κανεις σχεδον αποκλειστικα για τα παιδια. Οχι για ερωτες και κουραφεξαλα. Επομενως αν ειναι γερο σκαρι η ασιατισα μια χαρα κανει για μαμα των παιδιων του. Καλυτερα να κανει δικα του παιδια με εναν κινεζικο κουβα οπως λες, παρα να μεγαλωνει τα παιδια της μερσεντες
Πιο απλα, οταν παντρευεται ο 50ρης που θελει να κανει παιδια, καλυτερα να παρει μια ασχημη φιλιππινεζα που θα του κανει παιδια, παρα τη Μονικα Μπελουτσι στα 43 της που δεν επιθυμει να κανει παιδια. Εκτος αν στα 50 του ψαχνει για "τον ερωτα της ζωης του" θελει να περπαταει στην παραλια χερακι-χερακι, κλπ και δεν εχει μυαλο για παιδια.

Κατα εναν περιεργο τροπο, ο 50ρης ισως εχει και περισσοτερες επιλογες απο οτι ειχε παλαιοτερα, γιατι η απελευθερωση απο την αναγκη να βρει την τελεια συζυγο, και ο προσανατολισμος στο να βρει απλα μια καλη γυναικα μαμα των παιδιων του, του δινουν το ελευθερο να βλεπει και γυναικες που πριν ουτε καν κοιτουσε (πχ χοντρουλες, κλπ). Ετσι μπορει να βρεθει στα 55 του με μια γυναικα αντικειμενικα πιο ασχημη απο τα στανταρ του, αλλα με 2 κουτσουβελα τριγυρω να του τραβανε τα μουστακια, οποτε η ομορφια της γυναικας του και το κατα ποσο αυτη πληρει τελικα τα στανταρ που ειχε σε ολη του τη ζωη οταν εψαχνε την τελεια, ουδολλως τελικα τον ενδιαφερει, πραγμα που ειναι αδιανοητο εως και εφιαλτης για εναν 35ρη, το να παντρευτει δηλαδη μια χειροτερη απο αυτο που ψαχνει και να ειναι αναγκασμενος να ζησει μαζι της για 40-50 χρονια. Τον 50ρη τον νοιαζει λιγοτερο αυτο.
Ωραίο και ώριμο post,αλλά δεν μπορώ να δω τα πράγματα έτσι...

Ένας τόσο μεγάλος συμβιβασμός,θα με οδηγούσε στη δυστυχία.
Επειδή πηγαίνω συχνά για φαγητό και σε ταϊλανδέζικο και σε βιετναμέζικο μαγαζί,
αμφιβάλλω αν θα είχα καν στύση με αυτά τα χαμογελαστά πόκεμον που έχουν κορμί 12χρονης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom