Νέα

Η Sara Jay στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Butlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
1. γιατι δε λες οτι εχουμε ήδη κλεισει απο ενα διωρο και με παρακαλας να σκατζαρουμε, για να το κολλησεις στο overnight που ειχες ήδη κλεισει πιότερα ????  :boobies: :boobies:

2. Σσσσσσσσσσσσσστττττττττττ.. :rolleyes:

Μαρτυριάρη!!
Ρε σύ τόσα ποστ έχω γράψει εναντίον της για να μην πάνε άλλοι και να την έχω μόνο για πάρτη μου ( θα σου την αφίνω κι εσένα για λίγο! :cheesy: :cheesy: ) και με δίνεις έτσι στεγνά;!  :2funny: :2funny:

Δηλαδή ΔΕΝ αξίζει να σκάσεις και μια δεκαρικοχιλιούρα για να έχεις το "μωρό" :huh: :huh: ένα βράδυ στην αγκαλιά σου;  :o :o :o :o

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μαρτυριάρη!!
Ρε σύ τόσα ποστ έχω γράψει εναντίον της για να μην πάνε άλλοι και να την έχω μόνο για πάρτη μου ( θα σου την αφίνω κι εσένα για λίγο! :cheesy: :cheesy: ) και με δίνεις έτσι στεγνά;!  :2funny: :2funny:

Δηλαδή ΔΕΝ αξίζει να σκάσεις και μια δεκαρικοχιλιούρα για να έχεις το "μωρό" :huh: :huh: ένα βράδυ στην αγκαλιά σου;  :o :o :o :o
φιλε εγω λειτουργω δια το κοινον συμφερον και η αποκρυψη-παραποιηση πληροφοριων δεν ειναι σωστο πραγμα..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κατσε να ψαξω να βρω να σου βαλω και εναν θρυλικο κωλο να στανιάρεις.. μπορει να ειναι λιγο πλακέ σα να εχει φαει τηγανιά αλλα νταξ..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
φιλε εγω λειτουργω δια το κοινον συμφερον και η αποκρυψη-παραποιηση πληροφοριων δεν ειναι σωστο πραγμα..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κατσε να ψαξω να βρω να σου βαλω και εναν θρυλικο κωλο να στανιάρεις.. μπορει να ειναι λιγο πλακέ σα να εχει φαει τηγανιά αλλα νταξ..

Έτσι πρέπει μωρέ αλλά είμαι μοναχοφάης, δεν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό.
Είναι θέμα μειωμένης αυτοπεποίθησης.
Φοβάμαι πως θα μου τις κλέψουν οι άλλοι τις πουτάνες αν βάλω φωτογραφίες τους κλπ, ενώ εγώ τις θλελω μόνο για πάρτη μου!

Δεν γίνεται να είμαστε και όλοι "αλτρουιστές" και ομαδικοί παίχτες...

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Μάγκες η τιμή δεν υπάρχει, νομίζουν ότι είναι 1000$, ναι μεν καύλα η S J αλλά όχι και τόσα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Μάγκες η τιμή δεν υπάρχει, νομίζουν ότι είναι 1000$, ναι μεν καύλα η S J αλλά όχι και τόσα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 

Και 1000$ να είναι πάλι είναι περίπου 740€.
Είναι πολλά τα λεφτά για 1ώρα με οποιαδήποτε.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πάντως επειδή βλάκες ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αρκετά γνωστό call girl με ακριβούστικη ταρίφα (200 η ώρα) που μου έχει ομολογήσει πως το καταλαβαίνει πως αυτά τα λεφτά είναι πολλά για το μέσο Έλληνα. Tην ίδια στιγμή όμως μου είπε πως μια δυό φορές το μήνα ατζέντης "μοντέλων" της κλείνει συναντήσεις με βλάκες πλουσίους για 1000!
Δεν γίνεται συχνά η φάση (1-2 φορές το μήνα είπαμε) και φυσικά ο ατζέντης να μην κρατάει κανένα 30%, αλλά και τα 700 ΠΟΛΥ καλά είναι μια ωρίτσα βέβαια.

Οπότε επειδή υπάρχουν πολλοί βλάκες μην σας φανεί παράξενο να βρεθούν 3-4 να τα σκάσουν!
Πλάκωμα θα της πέσουν 3-4 χιλιάρικα για ένα απόγευμα, τουρισμό κάνει. Είναι και μεγάλη γυναίκα και δεν αντέχει πολλά dates...

μη ξεχνας τις αναλογιες...200 για εναν που βγαζει 100.000 ειναι 1.000 για ενα που βγαζει 1.000.000. Οι πλούσιοι, κυρίως, πληρώνουν υπηρεσίες για τις υπηρεσίες. Εδώ η Νικόλ/Μίνα/Μικαέλα έχει πελάτη που πληρώνει 150 και πελάτη με 1.200 για τον ιδιο χρονο. απλά, από ενα σημειο χρηματων και επανω, το vfm χανει το νοημά του.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Σίγουρα είναι πολλά και τα 750 ότι και να είναι η γκόμενα.... :rockon: :rockon: :rockon:

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Θα τρελλαθω..
Ειδα το Link στη δευτερη σελίδα  μα τα κορίτσια από Βρετανια και επεσα πανω στην JR Carrington..
Ρε σεις αυτή είναι γιαγια τωρα…
Εχει τουλάχιστον 10 χρονια που εχει αποσυρθεί από τις ταινιες..
Δεν το πιστευω ότι το δίνει ακομα…
Δεν λεω ωραίο μουνι αλλα στα 40 και που είναι τωρα ….

http://[URL unfurl="true"]www.ukbustybabes.com/girls/images/fullsize/1/jr-004.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.ukbustybabes.com/girls/images/fullsize/1/jr-006.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.iafd.com/person.rme/perfid=JRCarrington/gender=f/J.R.-Carrington.htm[/URL]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ηλικια γραφει 42..

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Άρα λέει και αλήθεια για την ηλικία.
Τώρα για να το δίνει κάποιοι το παίρνουν.
Περί γούστου...

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Το τι συμβαίνει στην Αμερική δεν το γνωρίζω. Το site που ανέφερα το χαζεύω αραιά και που μπάς και δω ότι έρχεται προς τα δω καμία ΜΕΓΑΛΗ μου αδυναμία. Λες κι άμα ερχόταν θα έδινα 2 χιλιάρικα για να την γαμήσω αλλά λέμε τώρα. Από εκεί και πέρα υπό συνθήκες θα δοκίμαζα. Όχι τη συγκεκριμένη μιας και ούτε καν τις τσόντες της βλέπω γιατί δε μου αρέσει. Αν κέρδιζα το λόττο ή κάτι ανάλογο ναι θα δοκίμαζα να φέρω για 15θήμερες διακοπές Tory Lane μαζί με Lexi Belle και δε συμμαζέυεται. Το να σκάσω όμως 1800 γιούρια ενώ δεν τα έχω, για να γαμήσω μία γκόμενα που μπορεί να είναι μάπα δεν το κάνω. Πόσο μάλλον από τη στγμή που θεωρώ το αγοραστό σεξ λύση ανάγκης κι όχι χόμπυ.
Στην ίδια σελίδα έχει την Ηolly Halston που ζητά τα μισά λεφτά χίλιες φορές καλύτερο VFM γιατί η γκόμενα είναι νυμφομανής και θα σου πιεί και το μεδούλι. Επίσης υπάρχουν και Devon Michaels καθώς και Giana Michaels αλλά δεν λένε τιμές για αυτές.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
μη ξεχνας τις αναλογιες...200 για εναν που βγαζει 100.000 ειναι 1.000 για ενα που βγαζει 1.000.000. Οι πλούσιοι, κυρίως, πληρώνουν υπηρεσίες για τις υπηρεσίες. Εδώ η Νικόλ/Μίνα/Μικαέλα έχει πελάτη που πληρώνει 150 και πελάτη με 1.200 για τον ιδιο χρονο. απλά, από ενα σημειο χρηματων και επανω, το vfm χανει το νοημά του.

Η Νικόλ/Μίνα/Μικαέλα ΔΕΝ αξίζει ούτε τα 150, οπότε τί να λέμε τώρα!
Μάλλον δίκιο έχεις...

fatsas30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια οτι και να λεμε η γκομενα ειναι η μουναρος και ειναι παρα πολυ γνωστη,ειχα διαβασει καπου οτι οταν πηγαινε σχολειο δεν την κοιταζε κανενας,οταν μεγαλωσασνε τα :tits: τισ την πεφτανε ολοι,ξεκινησε να δουλευει σε στριπτητζαδικο και μετα πηγε στις ταινιες γουσταρει λεει τρελλα σεξ!ειναι για πολλα :kissass:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παιδια οτι και να λεμε η γκομενα ειναι η μουναρος και ειναι παρα πολυ γνωστη,ειχα διαβασει καπου οτι οταν πηγαινε σχολειο δεν την κοιταζε κανενας,οταν μεγαλωσασνε τα :tits: τισ την πεφτανε ολοι,ξεκινησε να δουλευει σε στριπτητζαδικο και μετα πηγε στις ταινιες γουσταρει λεει τρελλα σεξ!ειναι για πολλα :kissass:
πούλα τις τηλεκαρτες κι εφυγες....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
ότι είναι για τρελά σκισίματα είναι αλλά για χιλιάρκο δεν είναι κατά την προσωπική μου άποψη!

fatsas30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει ρα παιδια δεν το συζηταμε ειναι πολλα τα λεφτα αλλα οταν εισαι αστερι και απο τα top και πολυ γνωστη
εγω δεν διαθετω με καμια τοσα ομως αλλα δεν το θεωρω και αδικο οτι ζηταει τοσα

jim22479

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
φοβερο μιλφ , αλλα προτιμω να τον παιξω , θα μου ερθει πιο φτηνα

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
ενταξει ρα παιδια δεν το συζηταμε ειναι πολλα τα λεφτα αλλα οταν εισαι αστερι και απο τα top και πολυ γνωστη
εγω δεν διαθετω με καμια τοσα ομως αλλα δεν το θεωρω και αδικο οτι ζηταει τοσα
είναι τσουχτερή η τιμή της,άλλες πορνοστάρ πιο διάσημες είναι σε πιο χαμηλές τιμές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom