You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η πρώτη σας μαλακία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα j_thess
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
trobas1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2024
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. μόλις έγινα μέλος και έπεσα πάνω στο θέμα μου με τσόντα από τηλεόραση που έπιανε σε κάποιο κανάλι με χιόνια, δηλαδή με το ζόρι που έβλεπα τι γινόταν, αλλά στα 15 περίπου που ήμουν
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.772
- Πόντοι
- 2.546
Εξετασεις πρωτης γυμνασιο,διαβαζα βιολογια,ορωτο μαθημα.Μπυ ηρθε ξαφνικο,ξεκινησα μαρεσε συνεχισα.Ειχα ξαναδοκιμασει κ δεν εβγαζα.Η πρωτη φορα ηταν αλλη αισθηση γτ καταλαβαινεις αλλες αισθησεις.Καπακι αλλη μια η οποια δευτερη ηταν κι αυτη περιπου ιδια
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.509
- Πόντοι
- 12.756
Με Νομικό και Μάριον .
Με είχε καυλώσει πολύ η Μάριον.Οταν είδα την φωτό δεν άντεξα.
dimitris6989
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Β γυμνασίου. Ξαπλωμένος στο κρεβάτι ν παίζω τον πούτσο για συμμαθήτριά μου με ωραίο κωλο. Χώρος να καταλάβω τι γίνεται, νιώθω κάψιμο και το πρώτο χύσιμο ήρθε. Η καύλα της πρώτης φοράς, δεν περιγράφετε
Καύλα φάση.Β γυμνασίου. Ξαπλωμένος στο κρεβάτι ν παίζω τον πούτσο για συμμαθήτριά μου με ωραίο κωλο. Χώρος να καταλάβω τι γίνεται, νιώθω κάψιμο και το πρωί χύσιμο ήρθε. Η καύλα της πρώτης φοράς, δεν περιγράφετε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.509
- Πόντοι
- 12.756
Τυπε δεν πιστεύω να είσαι μπουστης ;Καύλα φάση.
Με τίποτα.Την πρώτη φορά τη Μάριον έχυσα.Τυπε δεν πιστεύω να είσαι μπουστης ;
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.369
- Πόντοι
- 2.306
Την πρώτη φορά δε χρειάστηκα τσόντα γιατί ήμουν αρκετά μικρός και πειραματιζομουν με το πουλί μου που ήταν καυλωμένο, ώσπου κάποια στιγμή τρελάθηκα από ηδονή, μάλιστα τα χυσια ήταν πολύ λίγα τις πρώτες φορές.. Ούτε ίντερνετ ούτε τίποτε (80's) .
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.509
- Πόντοι
- 12.756
Ο Νομικος δηλαδή δεν βοήθησε ;Με τίποτα.Την πρώτη φορά τη Μάριον έχυσα.
Καθόλου.Ο Νομικος δηλαδή δεν βοήθησε ;
Παραδοσιακός.Την πρώτη φορά δε χρειάστηκα τσόντα γιατί ήμουν αρκετά μικρός και πειραματιζομουν με το πουλί μου που ήταν καυλωμένο, ώσπου κάποια στιγμή τρελάθηκα από ηδονή, μάλιστα τα χυσια ήταν πολύ λίγα τις πρώτες φορές.. Ούτε ίντερνετ ούτε τίποτε (80's) .
dimitz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2023
- Like
- 129
- Πόντοι
- 0
Τι γίνεται; Όλοι ξέρατε τι είναι η μαλακία και είχατε και στόχο;
Μόνο εγώ ήμουν αθώος;
Εγώ το έκανα τυχαία στο μπάνιο, χωρίς να ξέρω καν τι είναι. Εκεί που πλενόμουν με ένα σφουγγάρι μου άρεσε η αίσθηση να τρίβω κάτω από τα αρχίδια. Ε τρίψε τρίψε, έγινε το μπαμ. Δοκιμάστε το.
Θα γελάσετε αλλά θα το γράψω.
Μου είχε κάνει εντύπωση το πως ένοιωσα.
Μάλιστα σκέφτηκα το εξής: "άραγε αν το κάνω και σε άλλα μέρη του σώματός μου θα είναι το ίδιο;" Και δοκίμασα στα δάχτυλα, αλλά στα 3 δευτερόλεπτα είχα απάντηση.
Ταυτόχρονα, μετά από λίγο είχα και ενοχές, χωρίς να ξέρω τι είναι και χωρίς να το εχω συζητήσει με κανέναν. Κουφό;
@Mystery X ούτε εγώ έβγαζα κάτι τις πρώτες φορές. Μετά έβγαλα βέβαια, αλλά δε με απασχόλησε. Ήταν πολύ φυσικό.
Αργότερα βέβαια ήταν η καλύτερη συντροφιά. Κάποια στιγμή, που μεγάλωσα και έκανα βόλτες μακρινές με το ποδήλατο, πήγαινα και βάραγα έξω. Στα βράχια στη θάλασσα, σε ένα δασάκι κοντά στο σπίτι που παίζαμε (επαρχία), στην οικοδομή πάνω στα φελιζόλ, που πήγαινα για δουλειά να βοηθήσω τον πατέρα.
Χαχα, τα θυμάμαι και γελάω. Ωραίες εποχές.
Η μόνη τσόντα που βλέπαμε τότε ήταν κανένα σάββατο στο RTL και κανένα περιοδικό που έδειχνε λίγο βυζί, ραδιοτηλεόραση κτλ. Πήγαινα να πάρω ένα κουτσομπολίστικο (που δε θυμάμαι πως λέγεται) μόνο και μόνο γιατί είχε πικάντικες εικόνες (πικάντικες για την εποχή ε )
Μόνο εγώ ήμουν αθώος;
Εγώ το έκανα τυχαία στο μπάνιο, χωρίς να ξέρω καν τι είναι. Εκεί που πλενόμουν με ένα σφουγγάρι μου άρεσε η αίσθηση να τρίβω κάτω από τα αρχίδια. Ε τρίψε τρίψε, έγινε το μπαμ. Δοκιμάστε το.
Μάλιστα σκέφτηκα το εξής: "άραγε αν το κάνω και σε άλλα μέρη του σώματός μου θα είναι το ίδιο;" Και δοκίμασα στα δάχτυλα, αλλά στα 3 δευτερόλεπτα είχα απάντηση.
Ταυτόχρονα, μετά από λίγο είχα και ενοχές, χωρίς να ξέρω τι είναι και χωρίς να το εχω συζητήσει με κανέναν. Κουφό;
@Mystery X ούτε εγώ έβγαζα κάτι τις πρώτες φορές. Μετά έβγαλα βέβαια, αλλά δε με απασχόλησε. Ήταν πολύ φυσικό.
Αργότερα βέβαια ήταν η καλύτερη συντροφιά. Κάποια στιγμή, που μεγάλωσα και έκανα βόλτες μακρινές με το ποδήλατο, πήγαινα και βάραγα έξω. Στα βράχια στη θάλασσα, σε ένα δασάκι κοντά στο σπίτι που παίζαμε (επαρχία), στην οικοδομή πάνω στα φελιζόλ, που πήγαινα για δουλειά να βοηθήσω τον πατέρα.
Η μόνη τσόντα που βλέπαμε τότε ήταν κανένα σάββατο στο RTL και κανένα περιοδικό που έδειχνε λίγο βυζί, ραδιοτηλεόραση κτλ. Πήγαινα να πάρω ένα κουτσομπολίστικο (που δε θυμάμαι πως λέγεται) μόνο και μόνο γιατί είχε πικάντικες εικόνες (πικάντικες για την εποχή ε )
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.571
- Πόντοι
- 3.506
Εκείνη την εποχή δεν είχαμε καν πρόσβαση σε τσοντοπεριοδικά!!!
Απλά εκεί που ακουμπάς τον εαυτό σου καταλαβαίνεις ότι είναι καλό!! Το πρόβλημα ήταν πως την πρώτη φορά δεν περίμενα ότι θα βγουν υγρά και μάλιστα ποσότητα ώστε να υπάρχει κάτι εκεί κοντά να σκουπιστώ κι έγινα μαντάρα!!!
Απλά εκεί που ακουμπάς τον εαυτό σου καταλαβαίνεις ότι είναι καλό!! Το πρόβλημα ήταν πως την πρώτη φορά δεν περίμενα ότι θα βγουν υγρά και μάλιστα ποσότητα ώστε να υπάρχει κάτι εκεί κοντά να σκουπιστώ κι έγινα μαντάρα!!!
Αθώα εποχή αυτή.Τι γίνεται; Όλοι ξέρατε τι είναι η μαλακία και είχατε και στόχο;
Μόνο εγώ ήμουν αθώος;
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.163
- Πόντοι
- 456
Εγώ άρχισα πολύ μικρός 5η Δημοτικού. Έκανα παρέα με κάτι μεγαλύτερους στο εξοχικό μου.
Όταν ήμασταν 5 και αυτοί 8 η διαφορά δε φαινόταν.
Αλλά όταν ήμουν Πέμπτη εγώ και αυτοί πήγαν Γυμνάσιο, η διαφορά φάνηκε, καθώς αυτοί τον έπαιζαν και ασχολιόνταν με γκόμενες κι εγώ ήμουν ακόμα παιδάκι.
Και με ψιλοέκοψαν από παρέα και εγώ θίχθηκα οπότε βάλθηκα να ανακαλύψω τι είναι αυτή η μαλακία. (Παραδόξως για κάποιο λόγο το ήξερα, παρά μόνο που άκουσα τη φράση "τον παίζουμε" κατάλαβα τι εννοούσαν)
Ξεκίνησα να τον παίζω στα μέσα του καλοκαιριού, Τετάρτη Δημοτικού προς Πέμπτη, αλλά μάταια, δεν έχυνα. Ήμουν πολύ μικρός μάλλον για να λειτουργήσει το εργαλείο.
Συνέχισα με μανία όλο το καλοκαίρι ώσπου τελικά το Σεπτέμβριο τα κατάφερα.
Όταν ήμασταν 5 και αυτοί 8 η διαφορά δε φαινόταν.
Αλλά όταν ήμουν Πέμπτη εγώ και αυτοί πήγαν Γυμνάσιο, η διαφορά φάνηκε, καθώς αυτοί τον έπαιζαν και ασχολιόνταν με γκόμενες κι εγώ ήμουν ακόμα παιδάκι.
Και με ψιλοέκοψαν από παρέα και εγώ θίχθηκα οπότε βάλθηκα να ανακαλύψω τι είναι αυτή η μαλακία. (Παραδόξως για κάποιο λόγο το ήξερα, παρά μόνο που άκουσα τη φράση "τον παίζουμε" κατάλαβα τι εννοούσαν)
Ξεκίνησα να τον παίζω στα μέσα του καλοκαιριού, Τετάρτη Δημοτικού προς Πέμπτη, αλλά μάταια, δεν έχυνα. Ήμουν πολύ μικρός μάλλον για να λειτουργήσει το εργαλείο.
Συνέχισα με μανία όλο το καλοκαίρι ώσπου τελικά το Σεπτέμβριο τα κατάφερα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις