gamicoylas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας συναγωνιστές.πρωτη μου φορά ήταν το 1987 στο Φερρών 39.το είχε μία Μιράντα με τσατσά μία Μαρκέλλα οι παλιοί θα το θυμούνται σίγουρα.700 δραχμές έδωσα τοτε.
πρώτη φορα ήμουν 20 νομίζω ναι πήγα σε μπουρδέλο
ήμουν παρθένος.....
μπαίνω μέσα - μια κοπέλα με "βιζαρες" ψιλή με maura εσώρουχα
πίπα πίπα ....
μπαίνω στο μουνί τις...
τίποτα δεν έχυνα....
από τότε έχω κόμπλεξ με τα μπουρδέλα.
με CG πάω άνετα....
Είσαι θεός κλαίω.Λουκά Νίκα το 86 είχα λιώσει στις τσόντες να ξεπατικώσω κόλπα αλλά καμία σχέση αλλά και αυτό που έγινε δεν με χάλασε το κυριότερο είναι ότι μου πήρε μήνες να καταλάβω ότι τα κορίτσια του μαγαζιού δεν ήταν ορίτζιναλ αλλά δε βαριέσαι δυο τρύπες είχαν και αυτά.
στην ρόδο το 2000 με ένα ωραίο ξανθό ελληνικό μιλφ! :coolcondom:
Ημουν 19 χρονων και ηταν καινουρια η κοπελα και μπηκε και η αφεντικινα να της δειξει τι και πως να αρχισει...αξεχαστες στιγμες
Αθήνα τυπεΈλα ρε, σοβαρά; Αθήνα η επαρχία αυτό
Λουκά Νίκα το 86 είχα λιώσει στις τσόντες να ξεπατικώσω κόλπα αλλά καμία σχέση αλλά και αυτό που έγινε δεν με χάλασε το κυριότερο είναι ότι μου πήρε μήνες να καταλάβω ότι τα κορίτσια του μαγαζιού δεν ήταν ορίτζιναλ αλλά δε βαριέσαι δυο τρύπες είχαν και αυτά.
Θυμάσαι το Λάκη φίλε άμα του έλεγες ότι πάω να φύγω σου λεγε κάτσε θα ρθω και γω να βάλω ένα χεράκι και σε έβαζε στο βάθος. Από ονόματα δεν θυμάμαι πέρασαν 10ετίες αλλά μου έμεινε η νταρντάνα η Γιώτα και αργότερα η Αλίκη που γινόταν πανικός στο μαγαζί.Τι μου θύμησες ρε τύπε, με κουρτίνα αντί για πόρτα στα δωμάτια και τον τσάτσο να παίρνει μάτι την ώρα που γάμούσες
Για πες κάνα όνομα απ τα ¨κορίτσια¨ αν θυμάσαι.