polymprizos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
Ποιες φυλες και πιπες
Πρωτη φορα στον ιστορικο και χιλιοτραγουδισμενο βαρδαρη δεν συγκρινεται με τιποτα
ποια εποχη παιχτη και με ποια
Ποιες φυλες και πιπες
Πρωτη φορα στον ιστορικο και χιλιοτραγουδισμενο βαρδαρη δεν συγκρινεται με τιποτα
To Φυλης 35 λες. Που το θυμήθηκες....... Ειχε ένα μικρο σαλονάκι όπως έμπαινες, και μέσα ευθεία έναν διάδρομο, όπου ήταν τα δωμάτια δεξιά - αριστερά...καλοκαίρι του 1988..στο υπόγειο σπιτάκι που υπήρχε απέναντι απ'το Φυλής 40 και λίγο πριν καθώς πηγαίνουμε.....
Το παρακανες κι εσυ. Το 1999 όπως λες, ένα χρονο μετα το "μπαμ" με το Τριανταφυλλοπουλο, ειχαν ανεβει λιγο οι τιμες, λογω ελλειψης "προσωπικου", και οι τιμες κυμαινόντουσαν από 4000 μεχρι 5000.1999 φυλής. Τιμη δεν θυμάμαι όμως. Πρεπει να ηταν 10000 η 7500 τα μπάζα, αλλα δεν κοβω και το πουλί μου. Μου εχει μεινει στο μυαλό τα 30 ευρω ταρίφα απο οταν μπήκαμε στο ευρω.
Πρέπει να είμαστε κοντοσειρούλες ... πότε πήγες; εγώ πήγα στο μπου... της ΛουκιανούΔε θα πω πότε, αλλά θα δείξω που.
Αλωπεκής 14 (γωνία με Λουκιανού, όπου στο Λ20 ήταν άλλο μπουρδέλο - κι αυτό ίσως υπάρχει ακόμα).
Το θυμάται κανείς αυτό το Αλωπεκής 14 όταν ήταν μπουρδέλο?
Στο κουδούνι έγραφε:
"Έλσα Μπλανς"
Πριν από το 1983 εγώ.Άνοιξη 83 (15 χρονών) Λουκιανού 20! πολύ ψάρακλας αλλά ήμουν τυχερός. Η κοπέλα ήταν καλή!!
Το 2011 βγήκα στη σύνταξη ξέχασα ότι υπάρχουν τέτοιες ηλικίες.πρωτη φορα στο φυλης 104 το 2011,χρυσες εποχές.