iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε μαλλον του χυσολαγνου ειναι τοτε. :S :S :S
τυπε και τη δευτερη φορα με το μηχανακι παλι πηγες :S :S :SΠρώτη απόπειρα στα 16 παω μ΄εναν απο το χωριο μου να γαμησουμε στην Πάτρα. Αυτος ηταν γυρω στα 23-24. Το μπουρδέλο ηταν στην Φιλοποιμενος. Δεν υπαρχει εδώ και χρονια. Μολις μπαινουμε και με βλεπει η πουτανα, βαζει τις φωνές να βγω εξω γιατι ημουν ανηλικος. Περιμενα μεσ΄το κρυο τον αλλο να γαμησει και να γυρισουμε στο χωριό.
Την επομενη χρονια παμε εκδρομη με το σχολειο Αθηνα (Ακροπολη, στοα Ατάλου κτλ). Βλεπω τα "κορίτσια" εξω απο τα ξενοδοχεία της οδου Αθηνας. Αυτο ηταν. Κυριακη πρωι καβαλαω το παπι ενα Honda C50 και ξεκιναω απο το χωριο να παω Αθήνα να γαμησω. Θα κανα και 5 ωρες με τις στασεις να φτασω ως την Αθηνάς. Η τύπισα ηταν μια ψιλο-μπαζολα μεταξυ 35 με 40 αλλα τότε εμενα μου φανηκε μουναρα. Εχυσα στα 3 με 4 λεπτα νομιζω. Μετα απο 2 εβδομαδες ημουν ξανα εκει, αλλα δεν την βρηκα.
τυπε και τη δευτερη φορα με το μηχανακι παλι πηγες :S :S :S
καθρεφτακι τυπε :S :S :SΝαι τυπε.
Αλλα ευτυχως μετα γνωρισα τη μανα σου και μετα με πηγαινε αυτη. Κι οταν δεν μπορουσε με πηγαινε η μανα του iakovos. :S :S
καθρεφτακι τυπε :S :S :S
κοιμαται τετοια ωρα τυπε :S :S :SΔεν ξερω, γιατι δεν ρωτας τη μαμα σου.
καθρεφτακι τυπε :S :S :S
κοιμαται τετοια ωρα τυπε :S :S :S
το μονο σιγουρο τυπε ειναι οτι εχει αισθηση του χιουμορ :S :S :SΤυπε ο Paralimnios δειχνει εκνευρισμενος :S :S :S
το μονο σιγουρο τυπε ειναι οτι εχει αισθηση του χιουμορ :S :S :S
Τυπε και η ατακα του ειναι θανατηφορα. :S :S :S
:S :S :STυπε τωρα πρεπει να καμαρωνει για τα καλα λογια που γραψαμε για αυτον. :S :S :S
στο στραπον ποτέ μυηθηκες μαν;εγω ξεκινησα το 2008 να γαμαω τανες και γκομενες για αρχη γαμησα μια φιλη της μητερας μου