Νέα

Η πρώτη μου φορά με άντρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parthenoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
τυπε πιπαλεκο κανε δικο σου σαϊτ να μαζευτειτε εκει ολοι οι πουστηδες και να διωχνετε οποιον θελετε και δεν σας αρεσει   :S :S :S :birdman:

και αντε και γαμησου σιχαμενη πουστρα    :2funny: :2funny: :2funny:

οραια ιδεα και θα σε βαλω διαχηρηστη :2funny: :2funny:

:thefinge:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
παρακατω ειναι  βλακα...αφου ειναι μετα απο το μυνημα που μου απαντησες...αμα ηταν πριν θα ταν παραπανω...

αστο τυπε παραδεξου οτι εγραψες μαλακια στο αρχικο σου ποστ και ολα θα τελειωσουν καλα   ;)
εμεις εδω δεν εχουμε κοντρα με κανενα χαβαλε κανουμε.αλλα οι πουστηδες του σαϊτ ειναι που εχουν ξεκωλιαστει να μας διωξουν.ειδες πως ξεσκιστηκε ο ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΣ  ο λιλας να με διωξει ολο το καλοκαιρι    :S :S :S

:hi:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• ΤΖΟΓΟΣ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ.png
    ΤΖΟΓΟΣ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ.png
    40,3 KB · Εμφανίσεις: 75

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
αστο τυπε παραδεξου οτι εγραψες μαλακια στο αρχικο σου ποστ και ολα θα τελειωσουν καλα   ;)
εμεις εδω δεν εχουμε κοντρα με κανενα χαβαλε κανουμε.αλλα οι πουστηδες του σαϊτ ειναι που εχουν ξεκωλιαστει να μας διωξουν.ειδες πως ξεσκιστηκε ο ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΣ  ο λιλας να με διωξει ολο το καλοκαιρι    :S :S :S

αυτο το παρατηρησα...τεσπα,γαμα το.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66

Ειχα μια αρχιδοκρεμασουρα να σε διωξω από το σαιτ που δεν λεγεται.

Συνημμένα

• ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΡΟ.jpg
    ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΡΟ.jpg
    251,6 KB · Εμφανίσεις: 103

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656