enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.793
- Πόντοι
- 3.656
γιατι αυτοι ειναι κρυφοι πουστηδες και ντρεπονται και για να κρυψουν την ντροπη τους κραζουν τους αλλους.
ολοι οι πουστηδες τα ιδια λετε τυπε :S :S :S
γιατι αυτοι ειναι κρυφοι πουστηδες και ντρεπονται και για να κρυψουν την ντροπη τους κραζουν τους αλλους.
γιατι δεν γαμιεστε μεταξυ σας να γλυτωσετε και τα λεφτα?
λες να ειναι κανενα πουστρακι που ζηταει γαμια τυπε και καλα οτι νιωθει μοναξιες?
πουτσα θες να φας τυπε?Δεν νηστευεις?
ενω εσυ δεν τους κραζεις τους πουστηδες τυπε; :S :S :S
Τυπε μην τα βαζεις με τον δυνατο πεοφορο γιατι θα φουσκωσει και αλλο με φωτοσοπι τη πουτσα του και θα ερθει να σε βρει... :S :S :S
τυπε αφου ειναι τοσο μεγαλη η πουτσα του να την βαλει στον κωλο του και να παει να γαμηθει ο τυπος
Φωτοσοπι ειναι τυπε... :S :S :S
τυπε καλυτερα να βαλει αυτη τη φωτο στο αβαταρ του ο τυπος
θα σου απαντησω εγω τραβελογαμημενε
...................
ο νασος γραφει κριτικες για γαμησια ολη την ωρα.ποιος ειναι λοιπον πουστης; αυτος που γαμαει ολη
βλακα, σ΄ενα θεμα στην κατηγορια gay εχεις γραψει, μονο σε αυτο το συγκεκριμενο θεμα 21 απαντησεις. και θες να πιστεψουμε οτι δεν εισαι κρυφο-πουστας ?
εγω και βεβαια τους βριζω αλλα δεν ποσταρω οτι παω με τραβελια τυπε....ενω εσυ δεν τους κραζεις τους πουστηδες τυπε; :S :S :S
εγω δεν ειμαι καθολου πουστης τυπε και δεν εχω ποσταρει ποτε οτι γαμαω τραβελια η οτι γουσταρω τραβελια....Εσυ τυπε εισαι φανερος πουστης;
αυτο το ξερει αυτος τυπε μου...ο καθενας οτι δηλωσει ειναι...εγω κ συ ξερουμε καλα τι ειναι...Tυπε ο Πιπαλεκος2 ειναι αυτος που γουσταρει τραβελια και ατριχα αγορακια αλλα δεν θεωρει τον εαυτο του πουστη. :S :S :S
εγω και βεβαια τους βριζω αλλα δεν ποσταρω οτι παω με τραβελια τυπε....
νταξ εγω ειμαι λιγο κωλομπος, στα νιατα μου γαμουσα κανα τραβελι και δεν το κρυβω....
βλακα, σ΄ενα θεμα στην κατηγορια gay εχεις γραψει, μονο σε αυτο το συγκεκριμενο θεμα 21 απαντησεις. και θες να πιστεψουμε οτι δεν εισαι κρυφο-πουστας ?
μην κρινεις απο εσενα...εγω δεν ειμαι πουστης...ολοι οι πουστηδες τα ιδια λετε τυπε :S :S :S
στη φωτο προφανως και δεν ειμαι εγω...και η πουτσα προφανως και δεν ειναι δικια μου...εισαι τοσο χαζος που νομιζες οτι μπορουσα να βαλω δικια μου φωτο εδω μεσα και να τη φουσκωσω με φωτοσοπ ωστε να προσελκυσω πουστηδες σαν και σενα???τσιμπησες παντως,σιγουρα τη γευεσαι στα χειλη σου λουγκριτσα...Τυπε μην τα βαζεις με τον δυνατο πεοφορο γιατι θα φουσκωσει και αλλο με φωτοσοπι τη πουτσα του και θα ερθει να σε βρει... :S :S :S
απαντησα πιο κατω ...η απαντηση ισχυει και για σενα...τυπε αφου ειναι τοσο μεγαλη η πουτσα του να την βαλει στον κωλο του και να παει να γαμηθει ο τυπος
στη φωτο προφανως και δεν ειμαι εγω...και η πουτσα προφανως και δεν ειναι δικια μου...εισαι τοσο χαζος που νομιζες οτι μπορουσα να βαλω δικια μου φωτο εδω μεσα και να τη φουσκωσω με φωτοσοπ ωστε να προσελκυσω πουστηδες σαν και σενα???τσιμπησες παντως,σιγουρα τη γευεσαι στα χειλη σου λουγκριτσα...
απαντησα πιο κατω ...η απαντηση ισχυει και για σενα...