Νέα

Η πρώτη μου φορά με άντρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parthenoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
γιατι αυτοι ειναι κρυφοι πουστηδες και ντρεπονται και για να κρυψουν την ντροπη τους κραζουν τους αλλους.

ενω εσυ δεν τους κραζεις τους πουστηδες τυπε;    :S :S :S :birdman:

γιατι δεν γαμιεστε μεταξυ σας να γλυτωσετε και τα λεφτα?

λες να ειναι κανενα πουστρακι που ζηταει γαμια τυπε και καλα οτι νιωθει μοναξιες?

πουτσα θες να φας τυπε?Δεν νηστευεις?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
Τυπε μην τα βαζεις με τον δυνατο πεοφορο γιατι θα φουσκωσει και αλλο με φωτοσοπι τη πουτσα του και θα ερθει να σε βρει... :S :S :S

τυπε αφου ειναι τοσο μεγαλη η πουτσα του να την βαλει στον κωλο του και να παει να γαμηθει ο τυπος    :grin: :grin: :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
Φωτοσοπι ειναι τυπε... :S :S :S

τυπε καλυτερα να βαλει αυτη τη φωτο στο αβαταρ του ο τυπος    :grin: :grin: :grin:

floating_cheetos_fries_3.png

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
θα σου απαντησω εγω τραβελογαμημενε    :grin: :grin: :grin: :effemine: :gay:

...................

ο νασος γραφει κριτικες για γαμησια ολη την ωρα.ποιος ειναι λοιπον πουστης; αυτος που γαμαει ολη

βλακα, σ΄ενα θεμα στην κατηγορια gay εχεις γραψει, μονο σε αυτο το συγκεκριμενο θεμα 21 απαντησεις. και θες να πιστεψουμε οτι δεν εισαι κρυφο-πουστας ?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
βλακα, σ΄ενα θεμα στην κατηγορια gay εχεις γραψει, μονο σε αυτο το συγκεκριμενο θεμα 21 απαντησεις. και θες να πιστεψουμε οτι δεν εισαι κρυφο-πουστας ?

τυπε οχι 21 απαντησεις θα γραψω,521 απαντησεις θα γραψω για να κανω ακομα περισσοτερο χαβαλε με εσενα και τα υπολοιπα πουστρακια σαν και εσενα   :2funny: :2funny: :2funny:

νομιζεις οτι επειδη εσυ εισαι ενα ανωμαλο σιχαμα που ρουφαει ψωλες τραβελων,και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε ιδιοι με εσενα;    :S :S :S

100 φορες στο εχω πει οτι σας εχουμε για να γελαμε.αλλα εισαι τοσο στοκος που ουτε αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις    :2funny: :2funny: :2funny:
εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου μωρη τραβελογαμημενη πουστρα;    :2funny: :2funny: :2funny: :effemine: :gay:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656

τυπε πιπαλεκο κανε δικο σου σαϊτ να μαζευτειτε εκει ολοι οι πουστηδες και να διωχνετε οποιον θελετε και δεν σας αρεσει   :S :S :S :birdman:

και αντε και γαμησου σιχαμενη πουστρα    :2funny: :2funny: :2funny:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Tυπε ο Πιπαλεκος2 ειναι αυτος που γουσταρει τραβελια και ατριχα αγορακια αλλα δεν θεωρει τον εαυτο του πουστη.  :S :S :S  :effemine: :gay:
αυτο το ξερει αυτος τυπε μου...ο καθενας οτι δηλωσει ειναι...εγω κ συ ξερουμε καλα τι ειναι...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
εγω και βεβαια τους βριζω αλλα δεν ποσταρω οτι παω με τραβελια τυπε....

Tυπε ο Πιπαλεκος2 ειναι αυτος που γουσταρει τραβελια και ατριχα αγορακια αλλα δεν θεωρει τον εαυτο του πουστη.  :S :S :S  :effemine: :gay:

νταξ εγω ειμαι λιγο κωλομπος, στα νιατα μου γαμουσα κανα τραβελι και δεν το κρυβω....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506

Εσύ τελικά είσαι ΦΑΝΕΡΟ-πουστας;

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Τυπε μην τα βαζεις με τον δυνατο πεοφορο γιατι θα φουσκωσει και αλλο με φωτοσοπι τη πουτσα του και θα ερθει να σε βρει... :S :S :S
στη φωτο προφανως και δεν ειμαι εγω...και η πουτσα προφανως και δεν ειναι δικια μου...εισαι τοσο χαζος που νομιζες οτι μπορουσα να βαλω δικια μου φωτο εδω μεσα και να τη φουσκωσω με φωτοσοπ ωστε να προσελκυσω πουστηδες σαν και σενα???τσιμπησες παντως,σιγουρα τη γευεσαι στα χειλη σου λουγκριτσα...

Επισκέπτης
στη φωτο προφανως και δεν ειμαι εγω...και η πουτσα προφανως και δεν ειναι δικια μου...εισαι τοσο χαζος που νομιζες οτι μπορουσα να βαλω δικια μου φωτο εδω μεσα και να τη φουσκωσω με φωτοσοπ ωστε να προσελκυσω πουστηδες σαν και σενα???τσιμπησες παντως,σιγουρα τη γευεσαι στα χειλη σου λουγκριτσα...

Τελικα τυπε εισαι και κρυφοπουστας βασει των λεγομενων σου αφου βριζεις τους πουστηδες και αρχιμαλακας που δεν εχεις τα αρχιδια να παραδεχτεις οτι πεταξες μια μαλακια χωρις νοημα...οσο για τα κρυφολουγκριτσα κτλ μαλλον κατι τυπακια σαν και σενα ειναι και πουστρακια και μικροτσουτσουνοι και εχουν αναγκη να το παιζουν γαμικουλες και ψωλαραδες σε ενα σαι στο ιντερνετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom