Νέα

Η πρώτη μου φορά με άντρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parthenoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ρε τυπε πιπαλεκο ποιο ειναι το προβλημα σου που γελαμε με τον λιλα και τα αλλα πουστρακια;    :S :S :S
ειναι μηπως ο πατερας σου η ο αδερφος σου η ο γιος σου πουστηδες και θιγεσαι;    :2funny: :2funny: :2funny:

σιγουρα μια φορα εσυ εισαι πουστης παντως που ρουφας τραβελισιες ψωλες καθε βραδυ    :grin: :grin: :grin: :effemine: :gay:
εκτος αμα το εχετε οικογενειακο ρε φιλε να ρουφατε παπαρια     :S :S :S :effemine: :gay:
:2funny: :2funny: :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
τυποι ο πιπαλεκος θιχτηκε που γελαμε με τον λιλα    :S :S :S
μαλλον εκαναν αλλαξοκωλιες και του θιξαμε τον γαμια του    :S :S :S :gay: :effemine:

και ο πιπαλεκος εχει αρχισει και εντατικα μαθηματα με τον λιλα στα κουτσουρα    :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Μαλακας2 κουτσουρο στη σουφρα.png
    Μαλακας2 κουτσουρο στη σουφρα.png
    542,9 KB · Εμφανίσεις: 66

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
ο τυπος πιπαλεκος εκτος απο πουστρακι πρεπει να ειναι και τελειως αναπηρος    :S :S :S

Συνημμένα

• Πιπαλεκος αναπηρος.png
    Πιπαλεκος αναπηρος.png
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 70

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Άκρως ρομαντικός ο τύπος,το είχε τεράστια ανάγκη το ξεπαρθένιασμα  :fuck2: :zfuck: :headbaning2: :2funny: :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ρε τυπε πιπαλεκο ποιο ειναι το προβλημα σου που γελαμε με τον λιλα και τα αλλα πουστρακια;    :S :S :S
ειναι μηπως ο πατερας σου η ο αδερφος σου η ο γιος σου πουστηδες και θιγεσαι;    :2funny: :2funny: :2funny:

σιγουρα μια φορα εσυ εισαι πουστης παντως που ρουφας τραβελισιες ψωλες καθε βραδυ    :grin: :grin: :grin: :effemine: :gay:
εκτος αμα το εχετε οικογενειακο ρε φιλε να ρουφατε παπαρια     :S :S :S :effemine: :gay:

νευρακια εχης τυπε μου αποψε γιατι ? χαλαρωσε αποδεξου την ιδιετεροτητα ή το κουσουρι σου και θα σε αποδεχτη και η κενωνια.

στην οικογενια μου κανης δεν εινε πουστης. στη δικη σου δεν ξερω τι παιζη.  νταξ εγω ειμαι λιγο κωλομπος, στα νιατα μου γαμουσα κανα τραβελι και δεν το κρυβω. εσενα παντως βρωμοπουστα δεν σε γαμαω με τιποτα. γιατι εκτος απο καταπιεσμενη κρυφαδελφη εισαι και σκατοψηχος και ζηλιαρης.

αντε τωρα να τον παιξης με τις φοτογραφιες του λιλα που εχης στη συλογη σου κι αυριο μπες στο σιτε να κραξης καναν πουστη :2funny: :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ΠιπΑλεκο λυπησου μας λιγο,φοβομαστε να βγουμε εξω απο το σπιτι μας :'( :S :S :S

εσυ φοβασε? μα εσυ εισε σκληρος χυστης και παλικαρι...ή μηπως οχι :S :S

τι γνωμη εχης για αυτο που εγραψε ο τυπος πιο πανω οτι εσης τα δηθεν μαγκακια που κραζετε της αδελφες στην πραγματικοτητα ηστε καταπιεσμενες πουστρες :gay: ?
θα μας πης τη γνωμη σου σκληρε μυστη :jerking: :jerking: η θα το κανεις αβαββα?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Παιδιά πως κάνετε έτσι. Όπως επίσης είχε πει ο Τζιμάκος, “δεν είναι και τίποτε ... σα να χέζεις προς τα μέσα»

Ε ναι!!!

Βγήκε το παλικάρι να μας εκμυστηρευτεί τα σώψυχα του, κι αμέσως τον βγάλανε πούστη οι αληταράδες...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Εδω και καιρο παρατηρω τα σχολια σας για ανθρωπους που τους αρεσει να μηγαινουν με αντρες τα οποια τις πιο πολλες φορες ειναι ειρωνικα.Σε αντιστοιχα ομως θεματα με αντρες που τους αρεσουν οι τραβεστι δεν βλεπω καποια ειρωνια.Γιατι αυτο?

Tυπε λογω survivor την Κυριακη περιμενουμε απο Πιπαλεκο2 το Σαββατο να ανοιξει κυριακάτικο θεματακι ''πως τον εφαγε απο τραβελο  :effemine: :gay: '' για να τοποθετηθουμε αναλογα.  :S :S :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Εδω και καιρο παρατηρω τα σχολια σας για ανθρωπους που τους αρεσει να μηγαινουν με αντρες τα οποια τις πιο πολλες φορες ειναι ειρωνικα.Σε αντιστοιχα ομως θεματα με αντρες που τους αρεσουν οι τραβεστι δεν βλεπω καποια ειρωνια.Γιατι αυτο?

Έτσι νομίζετε;;;

Για τραβήξτε στο "μέλι", να δείτε τι τραμπούκα τρώει ο κ. Τσιμιμής, που έμπλεξε με "προβοσκίδες"...

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
γιατι εχουμε μερικους μπαχαλακηδες στο σαη τυπε :S

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Το site μπουρδελα λεγεται παντως οχι πουστο-bourdela
Και γραφουμε εδω γιατι η κοινωνια κατακρινει εμας τους γαμιαδες που δεν μενουμε με μια γυναικα αλλα θελουμε να γαμαμε οσες περισσοτερες μπορουμε,μας κατατασουν στους μισογηνιδες..κυριως  αριστεριστες που εχουν τους gay στα οπα οπα.

Εγω δεν εχω θεμα με τους gay αλλα εδω μεσα μιλαμε για γυναικες για gay ειναι το vice
Και οι διαφημισεις του site που βλεπω στα πλαινα γυναικες εχουν οχι αντρες

Εγω πχ δεν κλαιγομαι στο vice,ξερω οτι θα με θεωρησουν σκουπιδι και μισογυνη και δεν γραφω εκει.

Απορω γιατι οι gay κλαιγονται για ρατσισμο αλλα θελουν να γραφουν παντου,γραφω εγω στο vice και στο super κατερινα??

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
νευρακια εχης τυπε μου αποψε γιατι ? χαλαρωσε αποδεξου την ιδιετεροτητα ή το κουσουρι σου και θα σε αποδεχτη και η κενωνια.

στην οικογενια μου κανης δεν εινε πουστης. στη δικη σου δεν ξερω τι παιζη.  νταξ εγω ειμαι λιγο κωλομπος, στα νιατα μου γαμουσα κανα τραβελι και δεν το κρυβω. εσενα παντως βρωμοπουστα δεν σε γαμαω με τιποτα. γιατι εκτος απο καταπιεσμενη κρυφαδελφη εισαι και σκατοψηχος και ζηλιαρης.

αντε τωρα να τον παιξης με τις φοτογραφιες του λιλα που εχης στη συλογη σου κι αυριο μπες στο σιτε να κραξης καναν πουστη :2funny: :2funny:

αυτο θα κανω τυπε θα σε κραξω και σημερα και αυριο και συνεχεια    :2funny: :2funny: :2funny: :effemine:  :gay:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
εσυ φοβασε? μα εσυ εισε σκληρος χυστης και παλικαρι...ή μηπως οχι :S :S

τι γνωμη εχης για αυτο που εγραψε ο τυπος πιο πανω οτι εσης τα δηθεν μαγκακια που κραζετε της αδελφες στην πραγματικοτητα ηστε καταπιεσμενες πουστρες :gay: ?
θα μας πης τη γνωμη σου σκληρε μυστη :jerking: :jerking: η θα το κανεις αβαββα?

θα σου απαντησω εγω τραβελογαμημενε    :grin: :grin: :grin: :effemine: :gay:

εχετε μαζευτει ολες οι κραγμενες σκατοπουστες στο σαϊτ μπας και βρειτε ψωλες να βαλετε στη σουφρα σας και επειδη εισαστε σιχαματα και γελαμε μαζι σας εχετε σκασει απο τη λυσσα σας    :S :S :S :effemine: :gay:
αυτος ειναι ο λογος που κοιτατε να βγαλετε ολους τους αλλους πουστηδες εκτος απο εσας το οποιο ειναι συνηθισμενο κολπο των πουστηδων    :S :S :S
αλλα εισαστε τοσο σιχαματα που τα ρεζιλικια σας τα λετε οι ιδιοι και δεν μπορειτε να κρυφτειτε    :2funny: :2funny: :2funny:
ο ενας βαζει κουτσουρα στη σουφρα του,ο αλλος ανοιγει θρεντ και ψαχνει για πουτσο,και εσυ παραδεχεσαι οτι πας με τραβελια,αλλα λες οτι δεν εισαι πουστης  :effemine: :gay:

ενταξει τυπε οτι πεις  :2funny: :2funny: :2funny:

ο νασος γραφει κριτικες για γαμησια ολη την ωρα.ποιος ειναι λοιπον πουστης; αυτος που γαμαει ολη την εβδομαδα,η εσυ που ρουφας ψωλες τραβελισιες ολη την εβδομαδα και το παραδεχεσαι κι ολας;    :2funny: :2funny: :2funny: :effemine: :gay:

πουστρακι τραβελογαμημενε μην κανεις τον αντρα γιατι δεν σε παιρνει.στο ειπα ξανα πηγαινε η στη μυκονο,η σε κανενα σαϊτ για πουστηδες να βρεις αυτο που ψαχνεις.εδω για εσενα και τα αλλα πουστρακια σαν και σενα εχει μονο μπαχαλεμα    :2funny: :2funny: :2funny:

κανενας δεν ασχοληθηκε μαζι σου τοσο καιρο,αλλα εσυ στεναχωρηθηκες που καναμε ρομπα τον γαμια σου τον λιλα και γιαυτο πεταχτηκες σαν την κλανια απο το πουθενα    :S :S :S
η βγαλε λοιπον τον σκασμο,η ετοιμασου να φας την απαξιωση που εφαγε και ο γαμιας σου ο λιλας    :2funny: :2funny: :2funny:

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
ρε μη χαλιεστε με τις γοργονες του BOU
Αν δεν ειχαμε κι αυτες με τι θα γελαγαμε???
Στην τελικη μακρια απ' τον κωλο μας κι οπου θελει ας μπαινει....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
θα σου απαντησω εγω τραβελογαμημενε    :grin: :grin: :grin: :effemine: :gay:

εχετε μαζευτει ολες οι κραγμενες σκατοπουστες στο σαϊτ μπας και βρειτε ψωλες να βαλετε στη σουφρα σας και επειδη εισαστε σιχαματα και γελαμε μαζι σας εχετε σκασει απο τη λυσσα σας    :S :S :S :effemine: :gay:
αυτος ειναι ο λογος που κοιτατε να βγαλετε ολους τους αλλους πουστηδες εκτος απο εσας το οποιο ειναι συνηθισμενο κολπο των πουστηδων    :S :S :S
αλλα εισαστε τοσο σιχαματα που τα ρεζιλικια σας τα λετε οι ιδιοι και δεν μπορειτε να κρυφτειτε    :2funny: :2funny: :2funny:
ο ενας βαζει κουτσουρα στη σουφρα του,ο αλλος ανοιγει θρεντ και ψαχνει για πουτσο,και εσυ παραδεχεσαι οτι πας με τραβελια,αλλα λες οτι δεν εισαι πουστης   :effemine: :gay:

ενταξει τυπε οτι πεις  :2funny: :2funny: :2funny:

ο νασος γραφει κριτικες για γαμησια ολη την ωρα.ποιος ειναι λοιπον πουστης; αυτος που γαμαει ολη την εβδομαδα,η εσυ που ρουφας ψωλες τραβελισιες ολη την εβδομαδα και το παραδεχεσαι κι ολας;     :2funny: :2funny: :2funny: :effemine: :gay:

πουστρακι τραβελογαμημενε μην κανεις τον αντρα γιατι δεν σε παιρνει.στο ειπα ξανα πηγαινε η στη μυκονο,η σε κανενα σαϊτ για πουστηδες να βρεις αυτο που ψαχνεις.εδω για εσενα και τα αλλα πουστρακια σαν και σενα εχει μονο μπαχαλεμα     :2funny: :2funny: :2funny:

κανενας δεν ασχοληθηκε μαζι σου τοσο καιρο,αλλα εσυ στεναχωρηθηκες που καναμε ρομπα τον γαμια σου τον λιλα και γιαυτο πεταχτηκες σαν την κλανια απο το πουθενα     :S :S :S
η βγαλε λοιπον τον σκασμο,η ετοιμασου να φας την απαξιωση που εφαγε και ο γαμιας σου ο λιλας    :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom