Νέα

Gay Η πρώτη μου εμπειρία με έναν έμπειρο gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
γαμησες τον πουσταρο τον μπλερ και τελικα δεν γαμησες το μοθτανακι την θατσερ?
ε εισαι πολυ τραχανας
πας να μας αποπροσανατολισεις και να μας βαλεις ολους στο τρυπακι να παμε κμε κατι πουστηδες σαν εσενα.το κολπο με  το μουναρο διπλα ειναι παλιο.και δεν αξιζει να χαλαστουμε για ενα μουνι.
εχω φαει χιλιομετρα και χιλιομετρα οδικως,εχω καταπιει θαλασσες,εχω πεταξει με αεροπλανα και με κινδυνους να φαω φυλακες αργοντας στην πρωινη αναφορα στο στρατο για  μουνια....
αλλα τετοια δοκιμασια δεν αξιζει.
και για να σου λυθει η απορια,δοκιμασα να παω με μια τρανς ενχειρισμενη  γνωστη στην  αθηνα.και δε μου σηκωνοταν.αλλα γουσταρα που δε μου σηκωθηκε.γιατι καταλαβα οτι δεν το γουσταρω.
εσυ αν θες,σταματα να γαμας μουνια και πηγαινε μονο με αντρες, να μας μηνει και εμας καμια....
αλλα εγω γουσταρω που υπαρχουν πουστηδες γιατι γαμαμε και εμεις οι ασχημοι κανενα μουνι που και που......... :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
"ε εισαι πολυ τραχανας"...thanks PAOKι μου.
Το λεώ κι εγω καμιά φορά αυτό και μ' αρέσει.
Ορμάτε όλοι αδέλφια μου. Δεν ιδρύετε και την Ενωση Συντηριτικών Γαμιάδων Ελλάδος λέω εγώ... :birdman:
Κατά τα άλλα, όλοι απελευθερωμένοι το παίζετε.
Ούτε αδερφάρα είμαι, ούτε ποτέ θα γίνω φιλαράκια μου (και όντως έτσι σας νιώθω).
Απλά είμαι σκληρός περιπατητής με οδηγό τον πούτσο μου και τις γκάβλες μου.
Και αν θέλετε να ξέρετε στον κόσμο του δροσερού έρωτα (που λεει και ο μέγας Πιτσιλιστής) υπάρχει πολύ ηδονή.
Και όταν έχω χρόνο θα σας κάνω μια άλλη περιγραφή συνεύρεσής μου με γυναίκα για να γουστάρετε και να δείτε ποιός είναι ο Σπίνος ο φιλαράκος σας.
Και βέβαια μαγιά σας και καπρίτσιο σας να κάνετε τις σεξουαλικές επιλογές σας.
Προχωράτε και γαμάτε αβέρτα αδέλφια.
Και ο καθένας ας κάνει τα κουμάντα του, γεναίοι εραστές και σκληρά αντράκια της ηδονής.

Απ΄όλα έχει το πανέρι του έρωτα. Στις επιλογές μας είναι να απλώσουμε το χέρι μας και να πάρουμε αυτό που γουστάρουμε.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν είσαι πούστης η όχι, καλά κάνεις και κάνεις ότι κάνεις και μπράβο σου που το λές και το χαίρεσαι, αλλα ένα πράγμα έχω να σου πώ φίλε:

Είσαι νούμερο 1 στο γράψιμο ! Ο πλούτος στις περιγραφές σου και το πλούσιο λεξιλόγιο σου είναι αρετές που θα ζήλευε ακόμα και ο Καζαντζάκης !

Χωρίς πλάκα, δεν σου κρύβω οτι διαβάζοντας το κείμενο σου, σκέφτηκα προς στιγμή μήπως χάνω που δεν έχω ακόμα γαμήσει αντρικό κώλο και γλυκοκοίταξα τον συνάδελφο που κάθεται στο απέναντι γραφείο (να ξερε τι τον περιμένει...), αλλα μετά σκέφτηκα που να αρχίσω τα γλωσσόφιλα μαζί του μέσα μεσημέρι στο γραφείο.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
τι να πω.....εγω τους πουστηδες τους σιχαινομαι,το ιδιο με τραβελια και τρανσεξουλα που λεει και ο παπα-τσακαλος.Σκεψου οταν ημουν φανταρος πρεπει να ημουν ο μονος απο το ταγμα που δεν πηδηξε την χειλουδακη στην ροδο.μια μερα γνωρισα ενα τραβελι,σα γυναικα.ομορφο με γυναικειο προσωπο με ωραιες βυζαρες αλλα στη σκεψη οτι εχει πουτσα κωλοσα

Επισκέπτης
Κοίτα φίλε μου το πουστριλίκι δεν είναι βάρος. Πάρε και ένα τηλέφωνο τον βαλιανάτο να γραφτείς στον σύλλογο να εκδόσετε και κανένα θεατρικό μιας και το πας το γράμμα.Αν όμως νοιώθεις βάρος θα σου πρότεινα την βοήθεια ενός ειδικού, ο οποίος θα σε μάθει να αποδέχεσαι την πραγματική σου ταυτότητα. Τώρα αν θεωρείς ότι είσαι άντρας (εξού και η ερώτηση σου) τότε τα έχεις χαμένα πράγματι. Τέλος αν πειράξουν τα σχόλια μου η οποιουδήποτε άλλου - γλυκιά μου - να μην τα λες δημόσια...αλλη φορά.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγώ δεν είχα παρόμοια εμπειρία, αλλά βλέπω είσαι παιδί της νύχτας, κι έχεις πολλές σεξουαλικές επιλογές (αλήθεια τι δουλειά κάνεις και είσαι όλο με μπαρόβιες?)

Μήπως αυτός με το τιγρέ, η λούγκρα, ήταν αυτός????????

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
και γιατι τον φυστικωσες τον τυπακο?ας γραφατε μαζι ενα μυθιστορημα να τα κονομαγατε και οι δυο..μετα μπορουσες να χωσεις το φραγκα απο το βιβλιο στην γκομενα και να την γαμισεις χαλαρα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:αλλα οποιος δεν εχει μυαλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Φίλε SpermBob σ΄ ευχαριστώ.
Αναζητώ πάντα την ηδονή από ένα φρέσκο ανοιξιάτικο κορμί. Όταν μου κάνει κέφι βουτάω και στις άγριες και στις ήμερες θάλασσες, για να ανακαλύπτω τις γεύσεις από τα εντυπωσιακά και πολύχρωμα όστρακα που καυλωμένα ανοίγουν για μένα.
Αν ο διπλανός σου, σε φουρτουνιάζει το μέσα σου, λύσε τα δεσμά της προκατάληψης και βούτα στο πελαγίσιο στήθος του για να γευτείς τα εντυπωσιακά, πλούσια και γευστικά όστρακα που σου προσφέρει η ηδονική θάλασσά του. Εκτόνωσε μαζί του τη χαρούμενη διάθεσή σου και δεν θα χάσεις.

Επιστρέφοντας μετά από το αμαρτωλό αλλά δροσερό αυτό ταξίδι θα ανακαλύψεις ότι η άνοιξη ενός κορμιού, γυναικείου ή αντρικού, με το δικό της μοναδικό τρόπο θα σε παροτρύνει για λίγη ακόμα "απόλαυση".
Και εμείς και πολλοί άλλοι υποκύψαμε στον πειρασμό.
Και ο πειρασμός της ηδονής είναι έρημος.
Σε κάνει να διψάς, σε κάνει να ιδρώνεις, σε κάνει να εξατμίζεσαι από την κάψα της σάρκας σου.

Επισκέφθηκα κάποτε μέχρι και ένα νεκροταφείο, αναζητώντας την ηδονή από τη φρέσκια σάρκα μιας παιδούλας τσιγγανοπούλας, που την είδα κάπου  σ΄ ένα φανάρι και δεν κώλωσα γιατί ήταν οδηγός μου η γκαύλα.
Και σας παρακινώ να το κάνετε κι εσείς το ίδιο, όσο και αν σας φαίνεται κάτι τέτοιο λίγο μακριά από τις καθημερινές συνήθειές σας.
Είναι τρόπος ερωτικής ζωής η επίσκεψη σε ένα μπουρδέλο ή η αναζήτηση του υπέρτατου χύσιμου μέσω της επί χρήμασι πρόσκληση μιας πορνοστάρ. Το λατρεύω το call girling και αν δείς την υπογραφή μου αριστερά είναι η γκαύλα μου.
Όμως ως πιστός και ταπεινός υπηρέτης της ηδονής, αναζητώ πάντα και το διαφορετικό.
Εκεί στο διαφορετικό ανακαλύπτω πάντα ένα διαφορετικό ερωτικό θησαυρό, αντίστοιχο με τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Υπέροχο, έκθαμβο, λαμπερό, να χύνεις και να δημιουργείς γαλαξίες, να σπαράζεις από καύλα και να προκαλείς σεισμούς.
Έχω χύσει μουνάρα φίλοι μου που ήταν μια κορυφαία εμπνεύστρια του πούτσου και είχε τεκμήριο που αδυνατούμε να το καλύψουμε εμείς οι κοινοί θνητοί.
Όταν όμως ανέπτυξα επάνω της, όλες τις εμπειρίες της ηδονής που μάζεψα προσκυνώντας ερωτικά, από τον πούστη μέσα στο κλουβί, μέχρι το μικρό άβγαλτο τσιγγανάκι ανάμεσα στους τάφους, τότε η συγκεκριμένη Αρχόντισσα του σπέρματος αφέθηκε επάνω μου και αν οι σηκωμένοι από την ερωτική ανατριχίλα πόροι της ήταν στρατός, τότε εγώ είχα μετατραπεί σε αρχιστράτηγό τους.
Χαίρομαι που έγινα κι εγώ μέλος της παρέας του πιο αμαρτωλού και ερωτικού διαδικτυακού ιστοχώρου, του υπέργκαυλου, ζουμερού, αισθησιακού, σουπερ ντούπερ .
Εσείς είστε η έμπνευσή μου φίλοι μου αγαπημένοι, ερωτιάρηδες γαμιάδες μου, ταπεινοί υπηρέτες της Αφροδίτης.
Να σας δώσω τη γνώμη μου, συναγωνιστές πουτσαράδες μου.
Να είστε πάντα επιρρεπείς στα σεξουαλικά πάθη και στις ηδονές, να ακολουθείτε άφοβα την ηδονή της εξάρτησης.  Αν οι αισθήσεις είναι η πηγή του έρωτα, τότε το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει εκεί. Στην πηγή της γκαύλας .Τολμήστε, να πιείτε από εκεί!
Σας τιμώ και σας χαιρετώ όλους σας.

gambit(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
68
Πόντοι
1
ο αγαπητος φιλος παει για Πουλιτζερ χαλαρα..

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Φιλε οι περιγραφες σου μου εφεραν εμετο και δε διαβασα ολα οσα γραφεις.Παντως η προσπαθεια σου να στρεψεις υποσυνειδητα καποιους στο να γινουν γκει,εστω και ενεργητικοι ειναι καταπληκτικη.Μοστραρεις στην αρχη τραγουδιστριες,χωρια,γαμισια με λεπτομερειες ωστε να καβλωσεις τους αντρες,και υστερα πετας με λεπτομερειες πως τελικα γαμησες εναν αντρα,ωστε υποσεινηδητα να κανει καποιος σεξουαλικο συσχετισμο,και να μεινει στο κεφαλι του η ιδεα.
Ο τιτλος του θρεντ σου δε,ακρως τραβηκτικος,ωστε καποιος εστω και απο περιεργεια να σε διαβασει.
Το εχεις μελετησει πολυ το θεμα,κυριως απο ψυχολογικης πλευρας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
             Ο αντρας που στην ιστορια σου τον γαμανε,εισαι εσυ ο ιδιος με μια διαφορα.Δε σου εχει κατσει τετοιο πραγμα και εγραψες την φαντασιωση σου,με μια κρυφη ελπιδα καποιος να στην πραγματοποιηση.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Σημερινος Κολομπαρας αυριανος πουστης :-
Αληθεια ξερει κανεις απο που προηρθαν οι λεξεις αυτες? :huh:

virusam

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
στην αρχη εισαι ενεργητικος, βλεπεις τον αλλο που γουσταρει και λες....''δε δοκιμαζω καιεγω?'' και μετα  :dancing: σου αρεσει ε??

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δηλαδη καποιος ο οπιος εχει την περιεργια να δοκιμασει κατι τετιο!!!!!!να πηδηξει εναν αντρα πως δεν εχει την αναλογη περιεργια να πηδηχτει οταν τον βλεπει να λιωνει απο ηδονη....!!!>??????????

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Γι'αυτο λεμε Σημερινος κολομπαρας αυριανος Πουστης. Νομιζω οτι ετσι και μπεις στη διαδικασια να ''νοικιαζεις ποδηλατο'' θα τον φας αργα ή γρηγορα. :boff:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Spinos
πραγματικα μ εχει εντυπωσιασει ο τροπος γραφης σου...!!!εχεις ενα ποιητικο στυλ και ενα χαρισμα οπου ταξιδευει τον αναγνωστη....!!!
εγω δεν θα σου πω αν σε πιστεψα η οχι....αυτο ειναι δικαιωμα του καθενος οπως και παραπανω που διαβασα οτι περι οεξεως κολοκυθοπιτα και οντως ετσι ειναι....!
αλλα λυσε μου μια απορια σε παρακαλω...!!οταν τον πηδηξες τον τυπα και ενιωσες αυτα που ενιωσες και επειδη απο τα παρα πανω λεγομενα σου εχω καταλαβει οτι εισαι ενας ανθρωπος που του αρεσει να εξευρευνει...!!και να ζει κατι πιο εξτρειμ..δεν σου γενηθηκε ποτε η απορια να γινεις παθητηκος βλεποντας την ευχαριστηση που εδινες σε κεινον τον τυπα....???δεν θα ηθελες να νιωσεις την ιδια ευχαριστηση????
εγω π.χ. δεν μου περασε ποτε κατι τετιο απο το μυαλο και ουτε προκειται...!!και μονο στην ιδεα........
εγω το θεωρω Θειο δωρο να μπορεισ να γαμας....
μπορει εσυ να πιστευεις στον αλαχ στον βουδα στη μοιρα...!!

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και που να σου πω την δική μου ιστορία όταν γάμησα για πρώτη φορά ένα πρόβατο απο το κοπάδι του πεθερού μου. Θα γκαβλώσεις και θα τον παίξεις...

Φυσικά η πιο γκάβλα ιστορία ήταν όταν γάμησα τον ίδιο τον πεθερό μου, αλλά αυτήν θα την πώ αργότερα...
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ολα τα λεφτα!χαχαχαχαχαχαχα...δεν πιστευω να λες αληθεια?

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Α ρε και να ρε πάρει πρέφα ο Gayboy...

Stories