askeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 674
- Πόντοι
- 86
Άσχετα ότι ανήκουμε σε διαφορετικά πολιτικά στρατόπεδα με τον wagon, αυτό που λέει περί νομιμοποίησης προφανώς θα κόψει πολύ μαύρο και βρώμικο χρήμα. Βέβαια δεν είμαστε κι Ολλανδία εδώ είτε ένα κράτος με νόμους που να εφαρμόζονται, να γιατί είμαι καχύποπτος.
Όσο για τα ναρκωτικά (προς νικο πλατ) έχω κάνει 3 φορές χορτάρι (το έχω γράψει κάπου στο θρεντ της σεξοΧατζή) μια μαλακία ήτανε δε μου άρεσε, αστο διάολο λέω........
Και δεν το έχω μετανοιώσει ΚΑΘΟΛΟΥ, άντε φουμάρω το πούρο μου λες κι είμαι ο Μάκαρος ο μακαρίτης και τέλος. Ούτε τσιγάρο, άστο διαολο λεω κι εσύ πριν χρόνια.....
Και πώς θα μπορούσα να ήμουνα μαστούρης τη στιγμή που κοιτάζω 300 αριθμούς και πίνακες (εννοώ τα στοιχηματικά)........
παιδια περα από την πλακα, το μαυρακι να νομιμοποιηθεί και η χρηση του να επιτραπει σε συγκεκριμένα μερη. Αλλα όχι τα αλλα σκληρα. Η αληθεια είναι ότι εκανα μια φορα στα 16 αλλα δεν μου αρεσε. από τοτε ουτε τσιγαρο ουτε πουρο ουτε ποτο, μονο κανενα κρασακι. σε λιγο θα κοψουμε και το πηδημα
Τωρα θα μου πειτε σε φιλε γιατι ζεις;
είναι σαν το ανεκδοτο οπου παει ο ενας στο γιατρο και τον ρωτάει εάν θα ζησει μεχρι τα 100. ο γιατρος του λεει: πινεις, όχι
καπνιζεις, όχι, πηδας και διαφορετικη κάθε βραδυ, όχι, παιζεις χαρτια, όχι, κανεις κανενα μαυρο, όχι. τοτε του λεει ο γιατρος, τι θελεις να ζησεις μεχρι τα 100?