Νέα

Η πρώτη έκθεση κάνναβης στην Αθήνα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
Άσχετα ότι ανήκουμε σε διαφορετικά πολιτικά στρατόπεδα με τον wagon, αυτό που λέει περί νομιμοποίησης προφανώς θα κόψει πολύ μαύρο και βρώμικο χρήμα. Βέβαια δεν είμαστε κι Ολλανδία εδώ είτε ένα κράτος με νόμους που να εφαρμόζονται, να γιατί είμαι καχύποπτος.
Όσο για τα ναρκωτικά (προς νικο πλατ) έχω κάνει 3 φορές χορτάρι (το έχω γράψει κάπου στο θρεντ της σεξοΧατζή) μια μαλακία ήτανε δε μου άρεσε, αστο διάολο λέω........
Και δεν το έχω μετανοιώσει ΚΑΘΟΛΟΥ, άντε φουμάρω το πούρο μου λες κι είμαι ο Μάκαρος ο μακαρίτης και τέλος. Ούτε τσιγάρο, άστο διαολο λεω κι εσύ πριν χρόνια.....
Και πώς θα μπορούσα να ήμουνα μαστούρης τη στιγμή που κοιτάζω 300 αριθμούς και πίνακες (εννοώ τα στοιχηματικά)........

παιδια περα από την πλακα, το μαυρακι να νομιμοποιηθεί και η χρηση του να επιτραπει σε συγκεκριμένα μερη. Αλλα όχι τα αλλα σκληρα.  Η αληθεια είναι ότι εκανα μια φορα στα 16 αλλα δεν μου αρεσε. από τοτε ουτε τσιγαρο ουτε πουρο ουτε ποτο, μονο κανενα κρασακι. σε λιγο θα κοψουμε και το πηδημα
Τωρα θα μου πειτε σε φιλε γιατι ζεις;

είναι σαν το ανεκδοτο οπου παει ο ενας στο γιατρο  και τον ρωτάει εάν θα ζησει μεχρι τα 100. ο γιατρος του λεει: πινεις, όχι
καπνιζεις, όχι, πηδας και διαφορετικη κάθε βραδυ, όχι, παιζεις χαρτια, όχι, κανεις κανενα μαυρο, όχι. τοτε του λεει ο γιατρος, τι θελεις να ζησεις μεχρι τα 100?

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
συμφωνώ το χασίς δεν είναι ναρκωτική ουσία ποιο βλαβερή από τη νικοτίνη η το αλκοόλ
Οποτε πανεξυπνε την επομενη φορα ανεβα σε λεωφορειο  η αεροπλανο που το οδηγαει καποιος που κανει μπαφους :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :effemine: :boobies:

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86

Φούμαρο μεγάλο το ότι δηθεν το χασίσι δεν ειναι βλαβερό. Οποιος θελει να καταστρέψει τη ζωή του,την υγεία του,το σπιτι του  και τις σχέσεις του με τον υπόλοιπο κοσμο, άς το παιρνει . ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, τιποτε άλλο. Οι παλιοι χασικληδες έλεγαν "το χασίσι ειναι ο ρουφιάνος της ηρωίνης" . ΜΑΚΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥς παλιοπουστες, δήθεν "ΓΙΑΤΡΟΥς", ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ "ΑΘΩΟ ΧΑΣΙΣΆΚΙ",  μια και μονη ερωτηση εχω να τους κανω : ΡΕ μπινεδες,στα παιδιά σας (και ξερω καλα τι λεω) θα το δινατε ποτε,γαμώ το μουνι που σας πεταγε,μουνοπανα? [ ουτε ενας απο αυτους,ΠΟΤΕ , σας πληροφορώ ...ΜΗ ΧΑΦΤΕΤΕ φουμαρα,έλεος!]

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.264
Πόντοι
2.456

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Χασικληδες αριστεροι... εχετε γαμησει τη χωρα μας!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η ινδικη καναβη ειναι αντικαρκινογονα και το κρυβουν τα καθαρματα του παγκοσμιου οργανισμου υγιειας

το ποιο υγιες ειναι το χασις

κανει καλο στον οργανισμο σε μια σειρα πολλων θεματω και οι αλητες δεν αφηνουν να το εξετασουν να δουν τα ωφελοι

εχει πεσει συρμα ,τις προαλλες εβλεπα ντομιμαντερ του βαις οπου σε καποιες πολιτειες λειτουργουν φαρμακεια καναβης οπου με συνταγογραφουμενη καρτα πας και ψωνιζεις για ιατρικους λογους

ειναι πολλα τα συμφεροντα μαλλνον

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
η ινδικη καναβη ειναι αντικαρκινογονα και το κρυβουν τα καθαρματα του παγκοσμιου οργανισμου υγιειας

το ποιο υγιες ειναι το χασις

κανει καλο στον οργανισμο σε μια σειρα πολλων θεματω και οι αλητες δεν αφηνουν να το εξετασουν να δουν τα ωφελοι

εχει πεσει συρμα ,τις προαλλες εβλεπα ντομιμαντερ του βαις οπου σε καποιες πολιτειες λειτουργουν φαρμακεια καναβης οπου με συνταγογραφουμενη καρτα πας και ψωνιζεις για ιατρικους λογους

ειναι πολλα τα συμφεροντα μαλλνον

τυπε μπας και την εχεις πιει τωρα που γραφεις;    :S :S :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605