Νέα

Η πουτάνα ξαδέρφη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Όχι - οι πουτάνες είναι πιο ξαδέρφες κι απ' τις ξαδέρφες. :boobies: :dancing:
η ξαδερφη μου η πουτανα που την πετυχα στο μπουρδελο ....ή η πουτανα ξαδερφη μου που παιρνεται με ολους εκτος απο μενα;

xaouk

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
10
η ξαδερφη μου η πουτανα που την πετυχα στο μπουρδελο ....ή η πουτανα ξαδερφη μου που παιρνεται με ολους εκτος απο μενα;
γιατι εσενα δε σου καθεται η ξαδερφη σου;ανωμαλη ειναι;  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δε θελω να σας το χαλασω αλλα το γαμησατε το θεμα κ επισης δεν μπορω να καταλαβω πως βγηκε ο τιτλος....γιατι πουτανα το κοριτσι?επειδη τον πηρε απο τον ξαδερφο της η επειδη το γουσταρε κ ελεγε κ κανενα προστυχολογο?

xaouk

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
10
δε θελω να σας το χαλασω αλλα το γαμησατε το θεμα κ επισης δεν μπορω να καταλαβω πως βγηκε ο τιτλος....γιατι πουτανα το κοριτσι?επειδη τον πηρε απο τον ξαδερφο της η επειδη το γουσταρε κ ελεγε κ κανενα προστυχολογο?
για να ειμαστε μεσα στο θεμα.η ιστορια ειναι φοβερη και ναι η ξαδερφες γαμιουνται σαν πουτανες! :zfuck:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πανε αρκετα χρονια γαμουσα την ξαδερφη μου για αρκετο διαστημα αλλα μονο απο κωλο μιας και φοβοτανε απο το μουνι να μην μεινη εγκυος
αυτο εγινε που λεμε απο μπροστα παρθενα και απο πισω μπαινουν τρενα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μισο λεπτο ρε μαγκες.εχει σημασια κ για τι ξαδερφη μιλαμε.αν ειναι πρωτη,ειστε ανωμαλοι,αν ειναι δευτερη,ειστε σχετικα ανωμαλοι,αν ειναι τριτη ειστε μια χαρα νορμαλ.το λεω γιατι πριν χρονια σε διακοπες στο χωριο μου κ σε εξοδο στο διπλανο χωριο εδωσα πιπα μια γκομενα την οποια ηξερα λιγες μερες κ μετα εμαθα οτι ηταν τριτη ξαδερφη οποτε δεν εγινε κ τιποτα κ το δωσαμε συνεχεια....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν χρειαζεται να ειναι εξυπνη....τη δουλεια της πρεπει να κανει

Stories

Νέο!

Stories