Νέα

Η πουτάνα ξαδέρφη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γεια σου θειε  :2funny: :2funny: :2funny:Ακομη δεν την πηρες και εχω μια ορεξη σημερα  :pipa1: :zfuck:
η θεια ειμαι γιωργο και τα ακουσα ολα για την κορη μου...deker ποσα εχασες, που ελειπες ,απο γελιο...ο προκοπιος ειναι ενας μικρος που μπαινοβγαινει 16 φορες την μερα με αλλο νικ και τον κοβουν συνεχεια...αλλα μεγαλη φαση το ατομο...εχει γαμησει τα μισα θρεντ του σαιτ..τον παω με χιλια τον μπαγασα.... απλα παιζουμε ....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
η θεια ειμαι γιωργο και τα ακουσα ολα για την κορη μου...deker ποσα εχασες, που ελειπες ,απο γελιο...ο προκοπιος ειναι ενας μικρος που μπαινοβγαινει 16 φορες την μερα με αλλο νικ και τον κοβουν συνεχεια...αλλα μεγαλη φαση το ατομο...εχει γαμησει τα μισα θρεντ του σαιτ..τον παω με χιλια τον μπαγασα.... απλα παιζουμε ....
Καλως την θεια
θεια μπορω να  :zfuck: και την αλλη ξαδερφη μου  :grin: :grin: :grin:

αυτος ο προκοπιος με ποια αλλα ονοματα μπηκε; τριανταφφυλος και κατι αλλα δεν τα θυμαμε

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Πουτανα Ζωη(ξαδερφη)!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλως την θεια

αυτος ο προκοπιος με ποια αλλα ονοματα μπηκε; τριανταφφυλος και κατι αλλα δεν τα θυμαμε
γαμα οποια θες...μονο σεβασου τα θεια και την θεια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο αλλος μπηκε με ολα τα ονοματα του ορθοδοξου εορτολογιου,των ηρωων του 21,των ηρωων του ομηρου...επονται τα της παλαιας διαθηκης πχ μαλαχιας....αβραμη ακους; :2funny: :2funny: :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Καλως την θεια

ντροπή σου! ντροπή σου!
θα μου γνωρίσεις το σόι σου;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μην φοβασε θεια μου εσενα δεν σε πειραζω κ'ας η παλλια κοτα εχει το ζουμι :2funny: :2funny: :2funny:
παλιοκοτα ειμαι οχι παλια κοτα...αντε ποτε θα ανοιξουν τα αλλα θρεντ να παμε εκει να βριζουμε ελλεηνιδες;

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
έτσι, να είσαι καλος χριστιανός...ο έχων δύο ξαδέρφες να μου δίνει τη μία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom