giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ποια ξαδερφηπεριμενε,θα σε παρει σε λιγο
ποια ξαδερφηπεριμενε,θα σε παρει σε λιγο
η θεια ειμαι γιωργο και τα ακουσα ολα για την κορη μου...deker ποσα εχασες, που ελειπες ,απο γελιο...ο προκοπιος ειναι ενας μικρος που μπαινοβγαινει 16 φορες την μερα με αλλο νικ και τον κοβουν συνεχεια...αλλα μεγαλη φαση το ατομο...εχει γαμησει τα μισα θρεντ του σαιτ..τον παω με χιλια τον μπαγασα.... απλα παιζουμε ....Γεια σου θειε Ακομη δεν την πηρες και εχω μια ορεξη σημερα
Καλως την θειαη θεια ειμαι γιωργο και τα ακουσα ολα για την κορη μου...deker ποσα εχασες, που ελειπες ,απο γελιο...ο προκοπιος ειναι ενας μικρος που μπαινοβγαινει 16 φορες την μερα με αλλο νικ και τον κοβουν συνεχεια...αλλα μεγαλη φαση το ατομο...εχει γαμησει τα μισα θρεντ του σαιτ..τον παω με χιλια τον μπαγασα.... απλα παιζουμε ....
γαμα οποια θες...μονο σεβασου τα θεια και την θεια...Καλως την θεια
θεια μπορω να και την αλλη ξαδερφη μου
αυτος ο προκοπιος με ποια αλλα ονοματα μπηκε; τριανταφφυλος και κατι αλλα δεν τα θυμαμε
Καλως την θεια
θεια μπορω να και την αλλη ξαδερφη μου
αυτος ο προκοπιος με ποια αλλα ονοματα μπηκε; τριανταφφυλος και κατι αλλα δεν τα θυμαμε
Μην φοβασε θεια μου εσενα δεν σε πειραζω κ'ας η παλλια κοτα εχει το ζουμιγαμα οποια θες...μονο σεβασου τα θεια και την θεια...
αστα φιλε ειμαστε πουτανοσοι...ντροπή σου! ντροπή σου!
θα μου γνωρίσεις το σόι σου;
Ρεεεεεεεεε γιατι βριζης το σοι μου .......ντροπή σου! ντροπή σου!
θα μου γνωρίσεις το σόι σου;
παλιοκοτα ειμαι οχι παλια κοτα...αντε ποτε θα ανοιξουν τα αλλα θρεντ να παμε εκει να βριζουμε ελλεηνιδες;Μην φοβασε θεια μου εσενα δεν σε πειραζω κ'ας η παλλια κοτα εχει το ζουμι
Ρεεεεεεεεε γιατι βριζης το σοι μου .......
γεια σου φιλε
να σε δωσω μια ανηψια;δώσε μια ξαδέρφη και σε μένα μπάρμπα!
Να της δοκιμασω πρωτα και μετα τι οτι να ειναι θα σε δωσοδώσε μια ξαδέρφη και σε μένα μπάρμπα!
εγω μεγαλε θα σου δωσω 5 ανηψιες αστον αυτονέτσι, να είσαι καλος χριστιανός...ο έχων δύο ξαδέρφες να μου δίνει τη μία.
Αυτο ειπα και εγω αλλα πρωτα δοκιμη να ξερω τι θα σου δωσοέτσι, να είσαι καλος χριστιανός...ο έχων δύο ξαδέρφες να μου δίνει τη μία.
Βρε θεια που της ειχες κρυμενες της αλλες 3εγω μεγαλε θα σου δωσω 5 ανηψιες αστον αυτον
εμ τι ολες θα τις αφησω να τις πηδας;τις κρυβω στην υπογα....Βρε θεια που της ειχες κρυμενες της αλλες 3
εγω μεγαλε θα σου δωσω 5 ανηψιες αστον αυτον