Εδώ βαράμε πιστόνια ρε φιλάρα, τι ενέσεις με λες?σε λιγο θα βαρατε ενεσεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η πουτάνα ξαδέρφη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Όχι - οι πουτάνες είναι πιο ξαδέρφες κι απ' τις ξαδέρφες.αν ηξερα πως γραφουμε θα εγραφα.Τελικα οι ξαδερφες ειναι πιο πουτανες κι απο τις πουτανες!
θα το εξετασω κι αυτο.απο το προφιλ μπες εκει που λεει στειλε μια ιστορια
πω πω τι μου θυμισε η πουτανα ξαδερφη.απο τα καλυτερα παρτουζογαμησακια εβερ!
η κοτα εκανε πρωτα το αυγο η το αυγο τη κοτα?Όχι - οι πουτάνες είναι πιο ξαδέρφες κι απ' τις ξαδέρφες.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η ξαδερφη μου η πουτανα που την πετυχα στο μπουρδελο ....ή η πουτανα ξαδερφη μου που παιρνεται με ολους εκτος απο μενα;Όχι - οι πουτάνες είναι πιο ξαδέρφες κι απ' τις ξαδέρφες.
γιατι εσενα δε σου καθεται η ξαδερφη σου;ανωμαλη ειναι;η ξαδερφη μου η πουτανα που την πετυχα στο μπουρδελο ....ή η πουτανα ξαδερφη μου που παιρνεται με ολους εκτος απο μενα;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
oxi εγω λεω οτι ειμαι ομαλος ακομη....γιατι εσενα δε σου καθεται η ξαδερφη σου;ανωμαλη ειναι;
καλα ετσι λενε ολοι στην αρχη και μετα τους αρεσει.oxi εγω λεω οτι ειμαι ομαλος ακομη....
ξαδερφο εχεις?εγω δεν εχω ξαδελφη :o
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ξαδερφο cdξαδερφο εχεις?
για να ειμαστε μεσα στο θεμα.η ιστορια ειναι φοβερη και ναι η ξαδερφες γαμιουνται σαν πουτανες!δε θελω να σας το χαλασω αλλα το γαμησατε το θεμα κ επισης δεν μπορω να καταλαβω πως βγηκε ο τιτλος....γιατι πουτανα το κοριτσι?επειδη τον πηρε απο τον ξαδερφο της η επειδη το γουσταρε κ ελεγε κ κανενα προστυχολογο?
μισο λεπτο ρε μαγκες.εχει σημασια κ για τι ξαδερφη μιλαμε.αν ειναι πρωτη,ειστε ανωμαλοι,αν ειναι δευτερη,ειστε σχετικα ανωμαλοι,αν ειναι τριτη ειστε μια χαρα νορμαλ.το λεω γιατι πριν χρονια σε διακοπες στο χωριο μου κ σε εξοδο στο διπλανο χωριο εδωσα πιπα μια γκομενα την οποια ηξερα λιγες μερες κ μετα εμαθα οτι ηταν τριτη ξαδερφη οποτε δεν εγινε κ τιποτα κ το δωσαμε συνεχεια....
σε περιπτωση που αλλαξεις γνωμη απλα πες το μαςοχι ειπαμε....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γεια σου ανηψιε...Μεχρι σημερα εγω και η ξαδερφη το ξεραμε αλλος κανεις
και σημερα εσεις
κατσε να την παρω ενα τηλ....Μεχρι σημερα εγω και η ξαδερφη το ξεραμε αλλος κανεις
και σημερα εσεις
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γεια σου θειεγεια σου ανηψιε...
Ακομη δεν την πηρες και εχω μια ορεξη σημερακατσε να την παρω ενα τηλ....
περιμενε,θα σε παρει σε λιγοΓεια σου θειε Ακομη δεν την πηρες και εχω μια ορεξη σημερα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K