psolaras19
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Από την πρώτη δημοτικού μέχρι την τρίτη λυκείου καθόμουν στο ίδιο θρανίο με την ξαδέρφη μου την Κατερίνα. Η Κατερίνα, πέραν ότι ήταν και είναι από τις καλύτερες μαθήτριες της Ελλάδας, είναι και μια γκομενάρα... Όλα ήταν μια χαρά μέχρι και τη β γυμνασίου που άρχισα να τη βλέπω ερωτικά βλέποντας τον τέλειο κώλο και στήθος που είχε, και ήταν η αιτία να χύσω πολλές φορές πάνω σε χάρακες που μου δάνειζε, ξέροντας ότι τους ακούμπαγε απαλά στο στόμα της για να σκέφτεται...
Φέτος, τελειώνοντας το λύκειο αποφασίσαμε να πάμε διακοπές στο χωριό που είχαμε επιθυμήσει τα τελευταία 2 χρόνια.
Πήγαμε να μείνουμε στη γιαγιά και μας έδωσε 1 δωμάτιο με 2 κρεβάτια.
Τα πρωινά για μπάνιο μέχρι το απόγευμα, και το βράδυ στα μπαράκια της γειτονικής πόλης μέχρι πρωίας με χορό και πολύ ποτό.
Ένα πρωί λοιπόν, η Κ. μου ζητάει να της μάθω μηχανάκι, και εγώ δυσανασχετημένος νομίζοντας ότι θα φάμε όλο το πρωί, της είπα ναι...
Παρόλα αυτά, το Κατερινάκι έμαθε πιο γρήγορα απ’ ότι φανταζόμουν αν και φοβόταν στις στροφές και στην αλλαγή ταχύτητας.
Φόραγε μόνο ένα μαύρο καυτό μαγιό και εγώ κόλλησα πάνω της για να τη «βοηθήσω»!
Ύστερα σηκώθηκε και ο μεγάλος φίλος που είχα στο μαγιό και κόλλησε στον κώλο και την τέλεια μέση της.
Το κατάλαβε αμέσως, αλλά δεν την πείραξε.
• Έλα πιο κοντά γιατί φοβάμαι.
Μου είπε και τότε λίγο έλειψε η πούτσα μου να εκραγεί!
Κόλλησα πάνω της, και με τα χέρια μου έπιασα τη μέση της. Της ζήτησα να σταματήσει γιατί δεν άντεχα άλλο…
Κατεβαίνουμε από το μηχανάκι, της πιάνω το χέρι και την τραβάω στο παιδικό μας στέκι. [ένα παλιό αλλά πολύ καλό και καθαρό σπίτι].
Η πόρτα όπως πάντα ξεκλείδωτη…
Την κολλάω με την πλάτη στον τοίχο, λέγοντας της ότι περίμενα αυτή τη στιγμή από το γυμνάσιο…
Της κατεβάζω το μπικίνι και το μαγιό μου, και της χώνω την πούτσα μου στον κώλο ενώ της δαγκώνω το λαιμό και της χουφτώνω τα βυζιά…
Στην αρχή φρικάρει, αλλά μετά αρχίζει και το απολαμβάνει…
Αφήνω τα βυζιά και χουφτώνω τον κώλο και τα μπούτια της…
• Έτσι ρε μαλάκα! Γάμα με!
Οι πρώτες κουβέντες που βγαίνουν από το στόμα της, ενώ εγώ συνεχίζω πιο άγρια από πριν. Τα χύσια μου ήταν έτοιμα να πεταχτούν.
• Ρούφα τα χύσια μου μωρό μου! Ρούφα τα στο κωλαράκι σου‼!
Και τα χύσια μου γέμισαν τον σκισμένο κώλο της…
Γυρίζει και πέφτει στα γόνατα για να μου πάρει πίπα…
Έγλυφε σιγά-σιγά τα αρχίδια και μου έπαιζε μαλακία…
Της τραβάω το κεφάλι στην πούτσα μου και τον βάζει όλο μέσα, ενώ εγώ της σπρώχνω το κεφάλι ακόμα πιο βαθειά.
• Χύνωωωωω‼‼‼‼ Φωνάζω εγώ και της τα πετάω στο στόμα.
Τα περισσότερα τα κάταπιε, και τα άλλα έπεσαν στα βυζιά της…
Μετά πήγαμε για μπάνιο, και το απόγευμα που η γιαγιά ήταν στο χωράφι, ξαναπηδηχτήκαμε..
Ποιά η γνώμη σας ; Εγώ έχω παρόμοιες φαντασιώσεις αλλά με συμμαθήτριες μου και όχι με ξαδέρφες μου .