gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
κυριλε σκετο φιλε τα αλλα τι τα βαλες διπλα;;Ο Συριζα ειναι κυριλε αναρχοκομμουνιστες καπιταλιστες.
κυριλε σκετο φιλε τα αλλα τι τα βαλες διπλα;;Ο Συριζα ειναι κυριλε αναρχοκομμουνιστες καπιταλιστες.
ειχε κανει και ιδιωτικοποιησεις φιλε;Αλλο φιλελευθερη και αλλο νεοφιλελευθερη.
Φιλελευθερος ηταν και ο Βενιζελος.
ειχε κανει και ιδιωτικοποιησεις φιλε;![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις που αρέσουν στα παλικάρια του λάος που μπαίνουν μέρα νύχτα στα μπουρδέλα.
Διεθνιστής, Νεοταξίτης κλπ
Πως το λέει το άλλο ο Λάκης33?
Αναρχοπούστρες των Εξαρχείων που τον παίρνουν από Πάκηδες....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ηξερα εναν βενιζελο με κομμα φιλελευθερων,αντιβασιλικο,αγγλοφιλο,με κατι νομους για ιδιωνυμα κατα των κομμουνιστων στην δευτερη φαση της διακυβερνησης του.φιλο με τον κωνσταντινο τον πρωτοΣοβαρα τωρα μιλας?
Δεν το ηξερες αυτο?
Ο Βενιζελος ειναι ο μεγαλυτερος εκφραστης του φιλελευθερισμου στην συγχρονη Ελλαδα.
Επαναλαμβανω. Αλλο φιλελευθερος και αλλο νεο-φιλελευθερος.
ηξερα εναν βενιζελο με κομμα φιλελευθερων,αντιβασιλικο,αγγλοφιλο,με κατι νομους για ιδιωνυμα κατα των κομμουνιστων στην δευτερη φαση της διακυβερνησης του.φιλο με τον κωνσταντινο τον πρωτο![]()
![]()
κλπ αυτον λες οχι τον χοντρουλη ετσι;
ε κι αλλοι πολεμουσαν...Ναι. Αυτον που διπλασιασε την Ελλαδα λεω...
εγω που ειμαι πασοκ πιο κουμπι παταω...
Φιλελευθερος για ΠΑΣΟΚ, Χριστιανοδημοκρατης (φασιστας, βασιλοφρωνας η ακροδεξιος) για ΝΔ.
Και την Άννα τη Σέρβα συμπεριλαμβάνεις ?ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ελλας η τεφρα εξω οι ξενοι
1) δε νομίζω ότι κάποιος "είναι" κάτι που δεν το ξέρει. όλοι γενικά ξέρουμε τι είμαστε.Σοσιαλδημοκράτης είσαι, αλλά δεν το ξέρεις
Ο Αριστερός (μη κομμουνιστής) καλύπτει κυρίως το ΣΥΡΙΖΑ...
Ο φιλελευθερισμός δεν έχει σχέση το ΠΑΣΟΚ (τουλάχιστον έτσι λένε...).
Ως φιλελεύθερο κόμμα στην Ελλάδα θα λέγαμε τη Δράση (Μάνος - Κοντογιαννόπουλος - Μαρκουλάκης - Μπουτάρης) αλλά έχει ελάχιστη επιρροή.
αυτη παει στο ελλας-σερβια συμμαχια,η λυση ειναι μια συνορα με την σερβία και ετσι......μην μπερδευεσαι φιλεΚαι την Άννα τη Σέρβα συμπεριλαμβάνεις ?
κυριως οι βαλκανιοι, πακιστανοι και υπολοιποι λεκεδες..... δεν σου κανει καρδια να διωξεις Τσεχες Σουηδεζες κτλΚαι την Άννα τη Σέρβα συμπεριλαμβάνεις ?
γιαυτο μονο δεν θα παιρνα και ορκο...τα αλλα σωστα...1) δε νομίζω ότι κάποιος "είναι" κάτι που δεν το ξέρει. όλοι γενικά ξέρουμε τι είμαστε.
μας απαντησε ομως ο σεξπιρ ηδη με την απορια του...γιαυτο μονο δεν θα παιρνα και ορκο...τα αλλα σωστα...