gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κυριλε σκετο φιλε τα αλλα τι τα βαλες διπλα;;Ο Συριζα ειναι κυριλε αναρχοκομμουνιστες καπιταλιστες.
κυριλε σκετο φιλε τα αλλα τι τα βαλες διπλα;;Ο Συριζα ειναι κυριλε αναρχοκομμουνιστες καπιταλιστες.
ειχε κανει και ιδιωτικοποιησεις φιλε;Αλλο φιλελευθερη και αλλο νεοφιλελευθερη.
Φιλελευθερος ηταν και ο Βενιζελος.
ειχε κανει και ιδιωτικοποιησεις φιλε;
Υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις που αρέσουν στα παλικάρια του λάος που μπαίνουν μέρα νύχτα στα μπουρδέλα.
Διεθνιστής, Νεοταξίτης κλπ
Πως το λέει το άλλο ο Λάκης33?
Αναρχοπούστρες των Εξαρχείων που τον παίρνουν από Πάκηδες....
ηξερα εναν βενιζελο με κομμα φιλελευθερων,αντιβασιλικο,αγγλοφιλο,με κατι νομους για ιδιωνυμα κατα των κομμουνιστων στην δευτερη φαση της διακυβερνησης του.φιλο με τον κωνσταντινο τον πρωτο κλπ αυτον λες οχι τον χοντρουλη ετσι;Σοβαρα τωρα μιλας?
Δεν το ηξερες αυτο?
Ο Βενιζελος ειναι ο μεγαλυτερος εκφραστης του φιλελευθερισμου στην συγχρονη Ελλαδα.
Επαναλαμβανω. Αλλο φιλελευθερος και αλλο νεο-φιλελευθερος.
ηξερα εναν βενιζελο με κομμα φιλελευθερων,αντιβασιλικο,αγγλοφιλο,με κατι νομους για ιδιωνυμα κατα των κομμουνιστων στην δευτερη φαση της διακυβερνησης του.φιλο με τον κωνσταντινο τον πρωτο κλπ αυτον λες οχι τον χοντρουλη ετσι;
ε κι αλλοι πολεμουσαν...Ναι. Αυτον που διπλασιασε την Ελλαδα λεω...
εγω που ειμαι πασοκ πιο κουμπι παταω...
Φιλελευθερος για ΠΑΣΟΚ, Χριστιανοδημοκρατης (φασιστας, βασιλοφρωνας η ακροδεξιος) για ΝΔ.
Και την Άννα τη Σέρβα συμπεριλαμβάνεις ?ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ελλας η τεφρα εξω οι ξενοι
1) δε νομίζω ότι κάποιος "είναι" κάτι που δεν το ξέρει. όλοι γενικά ξέρουμε τι είμαστε.Σοσιαλδημοκράτης είσαι, αλλά δεν το ξέρεις
Ο Αριστερός (μη κομμουνιστής) καλύπτει κυρίως το ΣΥΡΙΖΑ...
Ο φιλελευθερισμός δεν έχει σχέση το ΠΑΣΟΚ (τουλάχιστον έτσι λένε...).
Ως φιλελεύθερο κόμμα στην Ελλάδα θα λέγαμε τη Δράση (Μάνος - Κοντογιαννόπουλος - Μαρκουλάκης - Μπουτάρης) αλλά έχει ελάχιστη επιρροή.
αυτη παει στο ελλας-σερβια συμμαχια,η λυση ειναι μια συνορα με την σερβία και ετσι......μην μπερδευεσαι φιλεΚαι την Άννα τη Σέρβα συμπεριλαμβάνεις ?
κυριως οι βαλκανιοι, πακιστανοι και υπολοιποι λεκεδες..... δεν σου κανει καρδια να διωξεις Τσεχες Σουηδεζες κτλΚαι την Άννα τη Σέρβα συμπεριλαμβάνεις ?
γιαυτο μονο δεν θα παιρνα και ορκο...τα αλλα σωστα...1) δε νομίζω ότι κάποιος "είναι" κάτι που δεν το ξέρει. όλοι γενικά ξέρουμε τι είμαστε.
μας απαντησε ομως ο σεξπιρ ηδη με την απορια του...γιαυτο μονο δεν θα παιρνα και ορκο...τα αλλα σωστα...