Νέα

Αριστερός... γεννιέσαι, δεν γίνεσαι..!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα c200
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αρχισε ο πόλεμος Δεξιων - Αριστερων, Συναγωνιστες πάρτε θέση και απολαύσε το θέαμα!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.clicksmilies.com/s0105/waffen/violent-smiley-027.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.clicksmilies.com/s0105/waffen/violent-smiley-043.gif[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.ideericette.it/wp-content/uploads/2009/01/pop-corn-dopo-aver-tolto-il-coperchio-350x350.jpg[/img[/URL]]

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ποια αριστερα και δεξια μωρε...μονο οσοι τα παιρνουν χοντρα αξιζει για μενα να λεγονται αριστεροι η δεξιοι...για τον πολυ απλο λογο οτι στη δηθεν ιδεολογια τους βασιστηκαν και εξασφαλισαν ενα μελλον...

ιστορικα να το δεις ο κομμουνισμος στη ρωσια πχ εξυπηρετησε μια ομαδα ολιγαρχων,στην κινα το ιδιο και στην κουβα...

ο απλος λαοτζικος σκατα περναγε και περναει...τα ιδια και με τη δεξια...

για μενα ο ατομισμος ειναι η μονη ''καθαρη''μορφη ιδεολογιας...

Επισκέπτης
ρε μάγκες (και μάγκισσες) ο φίλος μια γνώμη πέταξε σε μια χαλαρή συζήτηση, δεν την έντυσε και με ειδικό βάρος όπως ΘΕΛΕΤΕ να εμφανίσετε...

ρε πάτε καθόλου καλά...

Εσυ ποιον κανεις τωρα? Τον τυπο που μπαινει αναμεσα σε δυο τυπους που τσακωνονται και τρωει ολες τις φαπες?  :2funny: :2funny:

αναξιο ασχολιας θεωρειται το οτι η γη γυριζει γιατι εχει ηδη αποδιχτει, και απο τη στιγμη που εχει επισης αποδειχτει οτι η αριστερη ιδεολογια ειναι αποτηχημενη και μη εφαρμοσημη οι πιστοι της χριζουν επιστημονικης μελετης :grin:

Κι ομως, φιλε παζουζου, υπαρχουν εν εξελιξει ακομα πολλες μελετες γυρω απο την περιστροφη και την τροχια της γης , γιατι ακριβως υπαρχουν ακομα πολλα αναπαντητα ερωτηματα. Οσον αφορα τους δεξιους λαθος κατ'εμε που η επιστημονικη κοινοτητα ισως θεωρει σαναξιο αναφορας το γεγονος οτι καποιοι ανθρωποι φερουν δεξια ιδεολογια. Για μενα εινα πολυ σημαντικο να αναλυθει γιατι καποιοι ανθρωποι ειναι  ατομικιστες και κοιτανε πως και ποσα θα αρπαξει ο κωλος τους , πως καποιοι αλλοι δεν εχου κυριαρχησει ακομα πανω σε ζωωδη ενστικτα και κοιτανε το μεγαλο ψαρι να τρωει το μικρο , φερνοντας το πρωτοτυπο και λογικοτατο επιχειρημα  οτι ετσι γινεται και στη φυση.

Ολα αυτα μου ειναι ακρως ενδιαφεροντα , αλλα δυστυχως δεν ειμαι επιστημον :P

Επισκέπτης
Εσυ τωρα τι βριζεις?  Τι σου ειπε και αρχισες τους χαρακτηρισμους?  :uglystupid:
βλέπετε, το δικαίωμα να λέει κάποιος τη γνώμη του(σωστή ή λάθος) δεν είναι και τόσο σεβαστό από τους ταχα υπέρμαχους της απόλυτης ελευθερίας λόγου.... διπροσωπία και συγκεκαλιμένη φασίζουσα νοοτροπία του κερατά δηλαδή...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειναι στη φυση του ανθρωπου να ειναι ατομικιστης...και μπορει να μην ειναι πρωτοτυπο επιχειρημα αλλα ειναι περα  για περα αληθινο..και αυτο το κανει ατρανταχτο...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
για μενα ο ατομισμος ειναι η μονη ''καθαρη''μορφη ιδεολογιας...

ξεχνάς όμως ότι στην τελική ο ατομισμός ευθύνεται για όλα (γιατί όλοι αυτοί που αναφέρεις το ατομάκι τους σκέφτονταν...)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εσυ ποιον κανεις τωρα? Τον τυπο που μπαινει αναμεσα σε δυο τυπους που τσακωνονται και τρωει ολες τις φαπες?  :2funny: :2funny:

δεν μπήκα ανάμεσα, ετάχθην σαφώς με το μέρος του osooso o οποίος παρέθεσε μια άποψη ξεκάθαρη και πέσανε να τον φάνε  :birdman:

εσένα από την άλλη θα σ' αρέσει να μπαίνεις ανάμεσα σε τύπους  :2on1:

Επισκέπτης
Οσον αφορα τους δεξιους λαθος κατ'εμε που η επιστημονικη κοινοτητα ισως θεωρει σαναξιο αναφορας το γεγονος οτι καποιοι ανθρωποι φερουν δεξια ιδεολογια. Για μενα εινα πολυ σημαντικο να αναλυθει γιατι καποιοι ανθρωποι ειναι  ατομικιστες και κοιτανε πως και ποσα θα αρπαξει ο κωλος τους , πως καποιοι αλλοι δεν εχου κυριαρχησει ακομα πανω σε ζωωδη ενστικτα και κοιτανε το μεγαλο ψαρι να τρωει το μικρο , φερνοντας το πρωτοτυπο και λογικοτατο επιχειρημα  οτι ετσι γινεται και στη φυση.

Ολα αυτα μου ειναι ακρως ενδιαφεροντα , αλλα δυστυχως δεν ειμαι επιστημον :P
Κοιτα οι ιδεολογιες οπως και οι θρησκειες ειναι μεθοδοι ασκησης εξουσιας με βαση κυριως το συμφερων καποιων.... γενικα. Τωρα ο ανθρωπος ειναι και αυτος μελος της φυσης που λες και εκει οντως το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο, δεν μπορειςνα το αλαξεις αυτο γιατι θα χαλασεις την αλυσιδα  ;)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
εχει επισης αποδειχτει οτι η αριστερη ιδεολογια ειναι αποτηχημενη

Εκατο τα εκατο,δικε μου,σωστος!
Και επισης εχει αποδειχτεί οτι στην κοινωνια  αυτη,αν δε γινεις ρουφιανος και χαφιές η νταβατζής,εσβησες,την πούτσισες ,τη γαμισες!
Αρα,γινετε ολοι ρουφιανοι,χαφιεδες και πολιτικοι(μη ξεχναω και τη μεγαλη μου αγαπη,τα μπουρδελα,με πρωτο τη βουλη),αφου  απεδειχθη πλεον επιστημονικααπο τον στρατηγο Παττακο,κι ας τον  λενε ηλιθιο,τον μεγαλο μας γειτονα στρατηγο ΕΒΡΕΝ,απο τη ΜΙΤ,τη CIA,και ολους τους επιστημονες,εκτος απο κατι αναρχ/κομ/στες  τυπου Αινσταιν...

Επισκέπτης
Κοιτα οι ιδεολογιες οπως και οι θρησκειες ειναι μεθοδοι ασκησης εξουσιας με βαση κυριως το συμφερων καποιων.... γενικα. Τωρα ο ανθρωπος ειναι και αυτος μελος της φυσης που λες και εκει οντως το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο, δεν μπορειςνα το αλαξεις αυτο γιατι θα χαλασεις την αλυσιδα  ;)

Μπορεις να το αλλαξεις , οπως εχεις αλλαξει τοσα αλλα που επιβαλλει η φυση. Οπως το να μην γεννοβολας ανεξελεγκτα , να μην πεθαινεις απο αρρωστιες , να μην κυκλοφορεις γυμνος , να μην τρως μονο εποχιακα φαγητα και ριζες , αλλα να καταψυχεις , να αποταμιευεις χρηματα (αυτο φυσικο ειναι αραγε?).

Αρα και ο ατομικισμος κατ'εμενα , απο τη στιγμη που επιλεγεις να ζησεις σε μια κοινωνια , μαζι με αλλους ανθρωπους , πρεπει να περιοριστει στο ελαχιστον και εντελει να παψει να υφισταται. Αλλιως , αφου μας αρεσει τοσο πολυ να επικαλουμαστε τη φυση κατα το δοκουν , ας επιστρεψουμε ολοκληρωτικα σε προτογονες καταστασεις , για να στεκουν και οι δικαιολογιες μας , οχι τπτ αλλο :rolleyes:

Επισκέπτης
Μπορεις να το αλλαξεις , οπως εχεις αλλαξει τοσα αλλα που επιβαλλει η φυση. Οπως το να μην γεννοβολας ανεξελεγκτα , να μην πεθαινεις απο αρρωστιες , να μην κυκλοφορεις γυμνος , να μην τρως μονο εποχιακα φαγητα και ριζες , αλλα να καταψυχεις , να αποταμιευεις χρηματα (αυτο φυσικο ειναι αραγε?).

Αρα και ο ατομικισμος κατ'εμενα , απο τη στιγμη που επιλεγεις να ζησεις σε μια κοινωνια , μαζι με αλλους ανθρωπους , πρεπει να περιοριστει στο ελαχιστον και εντελει να παψει να υφισταται. Αλλιως , αφου μας αρεσει τοσο πολυ να επικαλουμαστε τη φυση κατα το δοκουν , ας επιστρεψουμε ολοκληρωτικα σε προτογονες καταστασεις , για να στεκουν και οι δικαιολογιες μας , οχι τπτ αλλο :rolleyes:
φανταζεσαι μια κοινωνια πλουσιων? ποιος θα δουλεβε για ποιον και γιατι? τι αξια θα ειχε το χρημα και ποιος ο λογος της παραγωγης και της εξεληξης?

Επισκέπτης
δεν μπήκα ανάμεσα, ετάχθην σαφώς με το μέρος του osooso o οποίος παρέθεσε μια άποψη ξεκάθαρη και πέσανε να τον φάνε  :birdman:

εσένα από την άλλη θα σ' αρέσει να μπαίνεις ανάμεσα σε τύπους  :2on1:
Εμενα απο την αλλη δε με ξερεις , γι αυτο σταματα σε παρακαλω να μου πετας σεξουαλικα υπονοουμενα , οταν προσπαθω να συζητησω σοβαρα. Αλλιως μπορω κι εγω να πω "οχι εσενα σου αρεσει να μπαινεις αναμεσα σε δυο αντρες " και να αρχισουμε την κολοκυθια.  

Επισης θα μπορουσα να κανω χαριτομενιες τυπου  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: , αλλα θελω να μεινουμε σε σοβαρο επιπεδο. Ευχαριστω.

:2funny:

Επισκέπτης
φανταζεσαι μια κοινωνια πλουσιων? ποιος θα δουλεβε για ποιον και γιατι? τι αξια θα ειχε το χρημα και ποιος ο λογος της παραγωγης και της εξεληξης?

Αυτο που μου περιγραφεις ειναι φυσικη διαδικασια? Οριζεται καπου στη φυση? Μου τα γυρνας τωρα...

Οσο για το ποιο πανω...εκτος απο το τραπεζικο συστημα που θα κατερρεε , δεν βρισκω γιατι οποιονδηποτε απλο ανθρωπο να τον ενδιεφερε αν εχανε αξια το χρημα. Θα πεθαιναμε λες? Τι ακριβως θα παθαιναμε?

Επισης ενας προχειρος λογος για παραγωγη και εξελιξη που μου ερχεται τωρα , ειναι η καλυτερευση των συνθηκων διαβιωσης.

Ομως δεν καταλαβα που κολαει η αξια του χρηματος με την αναγκη για προοδο :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εμενα απο την αλλη δε με ξερεις , γι αυτο σταματα σε παρακαλω να μου πετας σεξουαλικα υπονοουμενα , οταν προσπαθω να συζητησω σοβαρα. Αλλιως μπορω κι εγω να πω "οχι εσενα σου αρεσει να μπαινεις αναμεσα σε δυο αντρες " και να αρχισουμε την κολοκυθια.  

Επισης θα μπορουσα να κανω χαριτομενιες τυπου  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: , αλλα θελω να μεινουμε σε σοβαρο επιπεδο. Ευχαριστω.

:2funny:

επειδή ακριβώς ούτε και γω σε ξέρω, γι' αυτό ακριβώς και δεν μου άρεσε το "αστειάκι" που λες ότι έκανες (τα "αστειάκια" σου λοιπόν άλλη φορά εκεί που σε παίρνει, οκ? :birdman: )

οπότε καταλαβαίνεις ότι το  :2on1: , δεν ήταν ούτε χαριτωμενιά ούτε αστειάκι.-

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Ξεχασα  να πω οτι και   ο μεγαλος κομουνιστης Μπρεζνιεφ ειχε συλλογη απο 60 λιμουζινες,και αλλοι πολλοι τετοιοι υπήρχαν ,τωρα  αν αυτοι ειναι αριστεροι,εγω ειμαι απο τη  Γη του πυρος.
Παντως οι κνιτες τον θεωρουσαν κομμουνιστη και μας πλακωνανε  στο ξυλο αμα τολμαγαμε να το αμφισβητησουμε,μαλλον δικιο ειχαν,δε λεω,και σημερα  που θεωρουν την κανελλη δικια τους,δικιο εχουν τα παιδια,να της μοιασουν ευχομαι,μονο που μη την κανει κανια ωρα κατα καρατζοφυρερ μερια...
ΚΚΕ Α.Ε, και πασης  ελλαδος,Τετοιους αριστερους,μαλιστα,ετσι τους θελω,να μη λενε για Ροκφελερ ,Μπιλντερμπεργκ και  αηδιες,συνωμοσιολογιες ,να ειναι  κοσμιοι,σαν τους παμιτζιδας,κνιτας κλπ,οχι αναρχικα συνθηματα¨"να καει,να καει,το μπουρδελο η βουλη" και τετοια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επειδή ακριβώς ούτε και γω σε ξέρω, γι' αυτό ακριβώς και δεν μου άρεσε το "αστειάκι" που λες ότι έκανες (τα "αστειάκια" σου λοιπόν άλλη φορά εκεί που σε παίρνει, οκ? :birdman: )

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

προβατακι κανείς; :birdman:

κατα το σοκολατακι κανείς; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο ατομικισμος δε σημαινει οτι ΟΛΟΙ μπορουν να παρουν αυτο που θελουν...μπορει να θελουν αλλα δε μπορουν...

αυτοι που το πετυχαινουν εις βαρος των αλλων θεωρουνται απο τη φυση δυνατοι και επιβιωνουν...ουτε αυτο ομως σημαινει οτι οι αλλοι δεν επιβιωνουν...υπαρχουν πολλοι τροποι επιβιωσης...

κατι χαζα του τυπου ''αν ηταν ολοι πλουσιοι'' η ''να μη γεννοβολας ανεξελεγκτα(στις τριτοκοσμικες χωρες τι νομιζεις οτι κανουν?) η να μη πεθαινεις απο αρρωστιες(χολερα εχουμε ακομα ) απλως δε σχολιαζονται...ο κοσμος δεν εχει αλλαξει και πολυ αν σκεφτεις οτι πρωτογονες καταστασεις υπαρχουν ΑΚΟΜΑ και ειναι και εντονες...

η φυση του ανθρωπου παραμενει ιδια κατα βαση,απλως προοδευσε η τεχνολογια και πλεον το κοστος του πληρους ατομικισμου ειναι δυσαναλογο με το οφελος...ΑΡΑ απλως αλλαζει μορφη και γινεται ειτε αριστερα ειτε δεξια ειτε δε ξερω και γω τι...

Επισκέπτης

Δεν αστειευτηκα καθολου.Ανεφερα πουθενα οτι κανω  αστειακια?  Και αν γελασα ειναι για να καταδειξω το γελοιον της προσπαθειας σου να υπερασπιστεις εναν συνομιλητη καθ'ολα αξιο να μιλησει για τον εαυτο του.  Και ακριβως επειδη με παιρνει σου λεω οτι σου λεω. Δεν σε θεωρω και ιδιεταιρα δυνατο.

*α μισο ξεχασα να χαιρετισω

[move]:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom