pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Εγω γεννήθηκα αριστεροχειρας. Είναι σοβαρό?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
αναλογως τους γονεις σου!
By the way, αφού το εξηγήσαμε (που λέει ο λόγος) για τους αριστερούς, δεξιός γεννιεσαι ή γίνεσαι τελικά;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόνο απο το γεγονός πως δε χρήζει ειδικής επιστημονικής μελέτης, η όποια διαδικασία χαρακτηρίζεται ως απείρως πιο φυσιολογική...
οχι απλα εχουν ξεπερασει τα συμπτωμα της εφηβειας ξερεις κοντρα σε ολα, αδικαιολογητα ξεσπασματα, φωνες και μαγκια για να γινουν αναγνωρισιμοι και τετοιαΟι δεξιοί είναι μαμόθρεφτα δηλαδή.
Σωστό κι αυτό!![]()
Εγω έχω δει μόνο αριστερους με το τσιγαρο στο ένα χέρι και τον φραπέ στο αλλό να κατηγορουν το σύστημα για όλα τα κακά. Και μετά πάνε στην μαμα και τον μπαμπά και ζητάνε χαρτζιλίκι.Οι δεξιοί είναι μαμόθρεφτα δηλαδή.
Σωστό κι αυτό!![]()
μη σκας ειμαστε πολλοιΕγω γεννήθηκα αριστεροχειρας. Είναι σοβαρό?
![]()
![]()
![]()
ε το κανουν και δεξιοι αυτο (θα πιασουμε σοβαρη κουβεντα τωρα)Εγω έχω δει μόνο αριστερους με το τσιγαρο στο ένα χέρι και τον φραπέ στο αλλό να κατηγορουν το σύστημα για όλα τα κακά. Και μετά πάνε στην μαμα και τον μπαμπά και ζητάνε χαρτζιλίκι.
Ναι σίγουρα. Αλλα οι αλλοί είναι περισσότεροιε το κανουν και δεξιοι αυτο (θα πιασουμε σοβαρη κουβεντα τωρα)
Χαρακτηρίζεται αυτομάτως! διαβάστε ολόκληρη την πρότασή μου εαν θέλετε, έτσι θα καταλάβετε το συλλογισμό και το συμπέρασμά μου. μη βιάζεστε να θέτετε ερωτήματα που έχουν απαντηθείΑπο ποιους χαρακτηρίζεται;
Ναι σίγουρα. Αλλα οι αλλοί είναι περισσότεροι
![]()
![]()
Υδροχόος με ωροσκόπιο φτου το ξέχασα (μισο να ρωτήσω την μαμα μου)τι ζωδιο εισαι?![]()
![]()
Χαρακτηρίζεται αυτομάτως! διαβάστε ολόκληρη την πρότασή μου εαν θέλετε, έτσι θα καταλάβετε το συλλογισμό και το συμπέρασμά μου. μη βιάζεστε να θέτετε ερωτήματα που έχουν απαντηθεί
Κυρια Κυρια!!!!!! μου κάνει ανήθηκες προτάσεις!!!!!!!!!!Να τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε λοιπόν.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτός είναι μοναδικός. Μετα απο αυτον έσπασε το καλούπι!!!!!!!!!!!!!λιλασ γενιεσαι δεν γινεσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αριστερη υποτιθεται ειναι και η παπαρηγα αλλα τους λογαριασμους δε τους ανοιγε του κκε (μη χεσω)...αριστερη με δεξια τσεπη που λενε![]()
![]()