pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
αυτα ειναι μουνακια για γλυψιμο κυριοι!
Αυτα θελουν κηπουρο.
Εγω παντως αυτο το πραγμα δε το γαμαγα. Σαν αρκουδα ειναι
αυτα ειναι μουνακια για γλυψιμο κυριοι!
εμενα μου εχει τυχει να κλασει και να πεταχτει και σκατο μαζι.Ειμασταν σπιτι της και εκανε το κρεβατι κυριολεκτικα σκατα.την παρατησα ετσι σηκωθηκα και απο την αηδια βγηκα με το μποξερακι απο το σπιτι...
...λέω τα καθέκαστα στον καλύτερο φίλο μου την επόμενη μέρα και τον ξορκίζω να μην αναφέρει τίποτα ΠΟΥΘΕΝΑ!!Περνούν 2 λεπτά μετά το κλέισιμο του τηλεφώνου και με παίρνει τηλ ένας άλλος φίλος...«Φίλε τι έμαθα, βγήκε σκατουλί?????»....... :S :S :S
εγω αγαπητοι συναδελφοι γουσταρα πολυ μια γκομενα 30χ...πολυ ωραιο σωμα...αδυνατη και με ωραιο βυζι(ετσι φαινοταν...)μετα απο 2-3 ραντεβου κι αφου ειχαν πεσει ΤΑ μπαλαμουτια πηγαμε σε ξενοδοχειο...ειχαμε οπως ηταν λογικο την αμηχανια της πρωτης φορας..αφου βγαζει το παντελονι αποκαλυπτοντας τον εκπληκτικο κ@λο της μενει με το σουτιεν...παω να το βγαλω κ μολις το βγαζω φιλοι μου βλεπω 2 βυζια σαν της 80χρονης γιαγιας μου!!!!εφαγα τρελη ξενερα... απο μονη της μετα μου ειπε οτι θελει να παει να κανει επεμβαση....
......Σας εχει τυχει να παρετε ακαποτα κουλουρι και να τον βγαλετε μεσα στη σοκολατα?
χεχεχεχε.
Εμενα οχι ευτυχως
παιδια μια φορα που γαμουσα μια με δυναμη και πιεση πολυ κανω ετσι τον βγαζω, της σηκωνω τα ποδια μεχρι τους ωμους σχεδον,κανω να της το γλυψω και ρε πουστη μου εκλασε απο το μουνι! ! !αληθεια σας λεω.αργοτερα που το συζητησα με φιλους μου ειπαν οτι συμβαινει αυτο
μαλλον αυτο με το μουνι καποιος αερας θα ειναι που βγαινει