Νέα

Η πιο ξενέρωτη στιγμή που ζήσατε όταν επιτέλους τη γδύσατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
εμενα μου εχει τυχει να κλασει και να πεταχτει και σκατο μαζι.Ειμασταν σπιτι της και εκανε το κρεβατι κυριολεκτικα σκατα.την παρατησα ετσι σηκωθηκα και απο την αηδια βγηκα με το μποξερακι απο το σπιτι...

Χαχα θεικο.
Εμενα μου εχει τυχει να βγει στην ακρη με σοκολατα το προφυλακτικο (ευτυχως φορουσα).

Σας εχει τυχει να παρετε ακαποτα κουλουρι και να τον βγαλετε μεσα στη σοκολατα?
χεχεχεχε.
Εμενα οχι ευτυχως

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ρε σεις, κλο γαματε, τι περιμενετε? Αμα δε "στεψεις" τον αυτοκρατορα με το καφε του στεφανι ειναι σα να γαμησες μουνι, εδωσες πιπα, τραβηξες μαλακια.
Η γαμας κωλο ή δε γαμας καθολου.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ρε συναγωνιστες ελεος!! ακομα παιρνω το πρωινο μου!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :headbang: :dancing:

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
και εγώ είχα μια τέτοια τραυματική «σοκολατί» εμπειρία με μια κοπέλα και μάλιστα άνευ προφυλακτικού :cussing: :cussing:!!Το αποτέλεσμα ήταν να προσπαθώ να την ξεφορτωθώ όσο γίνεται πιο γρήγορα προκειμένου να πεταχτώ σε κάποια τουαλέτα καταστήματος για να σκουπίσω τον βρωμισμένο «μερακλή μου» από τη σκατίλα (δεν είχα χαρτομάντηλα στο αυτοκίνητο) :headbang: :headbang:. Αυτή δεν κατάλαβε τίποτα και ήθελε αγκαλίτσες και φυλάκια γιατί ένιωσε «φθηνή» και «βρώμικη» που την πήρα από τον κώλο!!.....λέω τα καθέκαστα στον καλύτερο φίλο μου την επόμενη μέρα και τον ξορκίζω να μην αναφέρει τίποτα ΠΟΥΘΕΝΑ!!Περνούν 2 λεπτά μετά το κλέισιμο του τηλεφώνου και με παίρνει τηλ ένας άλλος φίλος...«Φίλε τι έμαθα, βγήκε σκατουλί?????»....... :S :S :S

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...λέω τα καθέκαστα στον καλύτερο φίλο μου την επόμενη μέρα και τον ξορκίζω να μην αναφέρει τίποτα ΠΟΥΘΕΝΑ!!Περνούν 2 λεπτά μετά το κλέισιμο του τηλεφώνου και με παίρνει τηλ ένας άλλος φίλος...«Φίλε τι έμαθα, βγήκε σκατουλί?????»....... :S :S :S

Να χαίρεσαι τους φίλους σου...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Kαλα ρε παιδια,με γκομενες τα φτιαχνετε ή με γουρουνια?..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εδω ρε φιλε ειναι βρωμιαρες στην ψυχη δεν θα ναι στο κορμι; που να πηγαινανε και φανταροι θα τους τρωγανε οι κροκοδειλοι απο την βρωμα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πριν πεστε της να εχει κανει κανα κλισμα......

Που να ηξεραν οι κοπελες........

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Συναγωνιστές διαβάζοντας ολο αυτο το αγλάισμα της σύσκατης,δύσοσμης και γαστρεντερολογικής καβλοκαβάλας καταλαβα τι ειχε στο μυαλό του ο στιχουργός του τραγουδιού "παραπονιέσαι οτι εγινα μπεκρής"

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Όταν ήμουν στο στρατό είχα γνωρίσει ένα ντόπιο γκομενάκι. Κοντούλι, ομορφούλι με ματάρες και απίστευτες βυζάρες πέτρα (ακόμα τις θυμάμαι κ κ@$#λώνω).

Δεν το είχαμε κάνει εκτός από κάτι πίπες που είχαν πέσει στο δρόμο και μία Κυριακή πήγαμε για ουζάκι και ψαράκι στη θάλασσα.

Μετά από μερικά ουζάκια, λιώμα πάμε σε κάτι ξαπλώστρες στο τέλος της παραλίας και ξεκινάει το παιχνίδι.

Βγαίνουν τα ρούχα και μένει το μωρό με το string. Κάνω ένα φραπ να της το βγάλω και από μέσα φορούσε άλλο ένα string-γουνάκι.

Όσο ήταν το βρακάκι άλλο τόση ήταν και η τρίχα, αλλα όχι σε φυσιολογικό μήκος. Μιλάμε για δάσος τριχωτό μπούκλα, δεν περιγράφω άλλο.

Όπως ήμουν λιώμα μου πήρε 2-3 λεπτά για να καταλάβω τι είχε παιχτεί, ίσως ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω πάθει πάνω στο sex. 

Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκα, βρήκα το δρόμο και μπήκα.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
εγω αγαπητοι συναδελφοι γουσταρα πολυ μια γκομενα 30χ...πολυ ωραιο σωμα...αδυνατη και με ωραιο βυζι(ετσι φαινοταν...)μετα απο 2-3 ραντεβου κι αφου ειχαν πεσει ΤΑ μπαλαμουτια πηγαμε σε ξενοδοχειο...ειχαμε οπως ηταν λογικο την αμηχανια της πρωτης φορας..αφου βγαζει το παντελονι αποκαλυπτοντας τον εκπληκτικο κ@λο της μενει με το σουτιεν...παω να το βγαλω κ μολις το βγαζω φιλοι μου βλεπω 2 βυζια σαν της 80χρονης γιαγιας μου!!!!εφαγα τρελη ξενερα... απο μονη της μετα μου ειπε οτι θελει να παει να κανει επεμβαση....

Μου χει τύχει και μένα αντίστοιχη φάση με γκόμενα 30 φεύγα... Βέβαια είχε επίγνωση της κατάστασης και δεν έβγαζε το σουτιέν παρά έβγαζε τα βυζιά της από πάνω ώστε το σουτιέν να τα στηρίζει.. Εγώ κλασσικός μαλάκς θεωρούσα ότι το κάνει για να με καβλώσει παραπάνω και στον δεύτερο γύρο της το έβγαλα τελείως με αποτλέσματα σαν του φίλου... Όταν χαλαρώναμε μου είπε ότι θα πήγαινε σε πλαστικό για να βάλει σιλικόνη...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ πάντως στο σύγγραμμά του «Η φιλοσοφία στο μπουντουάρ» λέει ότι ο κώλος είναι φτιαγμένος για να τον γαμάς. Μεταξύ των άλλων επιχειρημάτων του είναι και το ότι υπάρχει μέσα το σκατό που κάνει το πουτσοκέφαλο να βρίσκεται στα μαλακά όταν πιάνει πάτο και αυτό το έβρισκε γκαυλοτικό. Και εσείς τώρα παλιόπαιδα διαμαρτύρεστε. Άντε από ‘δώ …  :dunno:

:dancing: :dancing: :dancing: :helpplea: :booty: :dancing: :dancing: :dancing:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
......Σας εχει τυχει να παρετε ακαποτα κουλουρι και να τον βγαλετε μεσα στη σοκολατα?
χεχεχεχε.
Εμενα οχι ευτυχως

Μου χει τύχει φίλε και είναι μεγάλη σιχαμάρα!! Η πιο μεγάλη, η απόλυτη σιχαμάρα όμως είναι να γαμάς γκόμενα που σε έχει διαβεβαιώσει πως της έχει τελείωσει η περίοδος και αφού της τον βάλεις δυο τρεις φορές να αρχίσει να τρέχει ποτάμι.. Μου χει τύχει μια φορά και δεν μου σηκωνόταν για τρεις μέρες... Φρίκη μιλάμε.. ούτε με τσόντα, ούτε με μαλακία, ούτε με πίπα... με τίποτα !! 

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
οταν ημουν φοιτητης στην θεσσαλονικη εβγαινα με ενα 19αρικο μωρο που με ειχε συναρπασει το στηθος του (στην οψη παντα)...καναμε ολα τα σχετικα, αλλα θυμαμα που δε με πολυαφηνε να της το χουφτωνω....
Με τα πολλα τη ριχνω στο κρεβατι, κανω να της βγαλω το σουτιεν οπου μετα λυπης διαπιστωσα οτι αυτο ζυγιζε περιπου 4 κιλα κανω μια να το πεταξω στην καρεκλα και η καρεκλα εκανε 5 ποντους πισω απο το βαρος. Η κοπελα ηταν παντελως αβυζη και το σουτιεν ολο φουσκωμενα μπαλωνακια. Δηλαδη ρε παιδες οχι μονο ηταν αβυζη η γυναικα, αλλα ηθελε να το παιξει κ ΠΑΜΕΛΑ να πουμε .ΕΛΕΟΣ.....Οχι αλλη απατη πια...

Περιττο να πω οτι μου επεσε απαξ δια νυκτος και το μονο που καταφερα ηταν να εξασκησω λιγο την αφη μου στα αποκρυφα σημεια της...

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
παιδια μια φορα που γαμουσα μια με δυναμη και πιεση πολυ κανω ετσι τον βγαζω, της σηκωνω τα ποδια μεχρι τους ωμους σχεδον,κανω να της το γλυψω και ρε πουστη μου εκλασε απο το μουνι! ! !αληθεια σας λεω.αργοτερα που το συζητησα με φιλους μου ειπαν οτι συμβαινει αυτο :think:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
παιδια μια φορα που γαμουσα μια με δυναμη και πιεση πολυ κανω ετσι τον βγαζω, της σηκωνω τα ποδια μεχρι τους ωμους σχεδον,κανω να της το γλυψω και ρε πουστη μου εκλασε απο το μουνι! ! !αληθεια σας λεω.αργοτερα που το συζητησα με φιλους μου ειπαν οτι συμβαινει αυτο :think:

φιλε αυτο μου συνεβει και εμενα σχετικα προσφατα με πουτανα ιεροδουλο,μουναρα του θανατα / καθονταν απο πανω μου και ακουω ενα κλασιμο απο το μουνι που με πιασανε τα γελια / ψιλοξενερωσα λιγο αλλα ηταν τοσο μουναρα η κοπελα που και σκατα στα μουτρα μου να εκανε εγω δεν θα εβγαζα ουτε κιχ ..... / μαλλον αυτο με το μουνι καποιος αερας θα ειναι που βγαινει / ειναι αυτο που λεμε : πηρε το μουνι της "αερα" ....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μαλλον αυτο με το μουνι καποιος αερας θα ειναι που βγαινει

Έχει δίκιο ο Υπουργός. Είναι αεροδυναμικό το φαινόμενο και οφείλεται στον εγκλωβισμό/ παγίδευση αέρα στον χώρο του κόλπου. Είναι γνωστή η φράση "το μουνί της έκλανε αέρια". Δεν είναι τίποτα, μην ανησυχείτε.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
Σου μιλαει το μουνι ρε παιδια :boobies:

Stories