apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειχα την ατυχια να αντικρυσω το θεαμα της τρυπιας κυλοτας
Ξενέρα εντελώς... την γάμησα στο ανάσκελο έτσι στα γρήγορα και... άντε γεια!
ειχα την ατυχια να αντικρυσω το θεαμα της τρυπιας κυλοτας
εχουμε και λεμε:
εχω πετυχει σκατομενο βρακι και μασχαλη που μιριζε ψοφια γατα!
Tι της εκανες και χεστηκε πανω της η κοπελα?..εχουμε και λεμε:
εχω πετυχει σκατομενο βρακι και μασχαλη που μιριζε ψοφια γατα!
που σαι ρε παιχτη τι κανεις? θελεις κι αλλα; φτιαχτηκες;η συνεχεια..........?
που σαι ρε παιχτη τι κανεις? θελεις κι αλλα; φτιαχτηκες;
ήταν ετοιμοπόλεμη η κοπέλα
και μετα ειχαμε κλαματα μουρμουρα επειδη ολα πεσανεκατι μυριζει εδω!!!!δωσε σκατο στο λαοοοοοοοοοοο
κατι ξερω γω κ λεω Ξανθες και παλι Ξανθες! φιλε οχι μονο σαν ψαρι αλλα σαν τον Θερμαικο στα πολυ χαλια του βρωμανε μερικα μουνιαλοιπων:κιτρινο βρακι απο κατουρα αλλα το μεγαλύτερο ξενερωμα ειναι αν το μουνι της γκομενας μυρίζει ψαριλα βεβαια για να ειμαι δικαιος δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο την απλυσιά,σε μερικες γκομενες ειναι ετσι απο την φυση του.ειχα μια γκομενα που με το που την εβγαζα απο το μπανιο το μουνι μυριζε.και εχω την εντύπωση οτι κυρίως στις μελαχρινες(σκουρόχρωμες)γκομενες παιζει αυτο.κατι με τις ορμονες της γκομενας ειναι τι να πω δεν ξερω :S
εχει τυχει σε φιλο αυτο της εδινε τσιχλα και την αρχιζε τα γλωσσοφιλα μεχρι να σταματησει να επιδρα η τσιχλα ωσπου μια μερα πανω στα νευρα του την ειπε:
-Ρε Αννα ποιος χεζει στο στομα σου; το σκατο σου και το στομα σου την ιδια μποχα εχουνε
εχει τυχει σε φιλο αυτο της εδινε τσιχλα και την αρχιζε τα γλωσσοφιλα μεχρι να σταματησει να επιδρα η τσιχλα ωσπου μια μερα πανω στα νευρα του την ειπε:
-Ρε Αννα ποιος χεζει στο στομα σου; το σκατο σου και το στομα σου την ιδια μποχα εχουνε
Κάποτε είχα μια γκόμενα που το στόμα της μύριζε σαν καμπινές σε τυράδικο!