Νέα

Η πιο ξενέρωτη στιγμή που ζήσατε όταν επιτέλους τη γδύσατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειχα την ατυχια να αντικρυσω το θεαμα της τρυπιας κυλοτας :idiot:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα ψωμίσει από το δρόμο ένα ωραίο μουνί (έτσι νόμιζα) κάπου στην Ιταλία.
Τελικά, …  είχε προσόντα.
Μόλις το κατάλαβα σκέφτηκα να της δώσω μία πίπα. Τελικά όμως δεν μπόρεσα να λειτουργήσω. Της είπα ότι έκανα λάθος και ότι δε γίνεται. Τα λεφτά τις τα είχα ήδη δώσει και τα κράτησε.

Είναι από τις μεγαλύτερες ξεφτίλες μου.

Επισκέπτης
Με μια 30άρα πριν 1-2 χρόνια. Φορούσε ένα ΚΑΡΑ-στενό τζην και φαινόταν ότι είχε κωλάρα! Με το που το έβγαλε όμως... η κωλάρα άπλωσε κανονικότατα σαν τραχανάς και παραλίγο να ακουμπήσει τους αστράγαλους!!! Αυτή έπρεπε να φοράει κιλότα με τακούνια!!!

Ξενέρα εντελώς... την γάμησα στο ανάσκελο έτσι στα γρήγορα και... άντε γεια!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εχουμε και λεμε:
εχω πετυχει σκατομενο βρακι και μασχαλη που μιριζε ψοφια γατα!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
λοιπων:κιτρινο βρακι απο κατουρα αλλα το μεγαλύτερο ξενερωμα ειναι αν το μουνι της γκομενας μυρίζει ψαριλα :headbang:βεβαια για να ειμαι δικαιος δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο την απλυσιά,σε μερικες γκομενες ειναι ετσι απο την φυση του.ειχα μια γκομενα που με το που την εβγαζα απο το μπανιο το μουνι μυριζε.και εχω την εντύπωση οτι κυρίως στις μελαχρινες(σκουρόχρωμες)γκομενες παιζει αυτο.κατι με τις ορμονες της γκομενας ειναι τι να πω δεν ξερω :S

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
κατι μυριζει εδω!!!!δωσε σκατο στο λαοοοοοοοοοοο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
και μετα ειχαμε κλαματα μουρμουρα επειδη ολα πεσανε

λοιπων:κιτρινο βρακι απο κατουρα αλλα το μεγαλύτερο ξενερωμα ειναι αν το μουνι της γκομενας μυρίζει ψαριλα :headbang:βεβαια για να ειμαι δικαιος δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο την απλυσιά,σε μερικες γκομενες ειναι ετσι απο την φυση του.ειχα μια γκομενα που με το που την εβγαζα απο το μπανιο το μουνι μυριζε.και εχω την εντύπωση οτι κυρίως στις μελαχρινες(σκουρόχρωμες)γκομενες παιζει αυτο.κατι με τις ορμονες της γκομενας ειναι τι να πω δεν ξερω :S
κατι ξερω γω κ λεω Ξανθες και παλι Ξανθες! φιλε οχι μονο σαν ψαρι αλλα σαν τον Θερμαικο στα πολυ χαλια του βρωμανε μερικα μουνια

Thanassis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Παιδιά,εμένα αυτό που με ξενερώνει πιο πολύ είναι να βρωμάει το στόμα της κοπέλας :headbang:...Κάποτε είχα  μια γκόμενα που το στόμα της μύριζε σαν καμπινές σε τυράδικο!Κάθε φορά που κάναμε σεξ μου ερχόταν λιποθυμία και της έλεγα "Μωρό μου μη μιλάς,μη χαλάς τη στιγμή"... :S

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εχει τυχει σε φιλο αυτο της εδινε τσιχλα και την αρχιζε τα γλωσσοφιλα μεχρι να σταματησει να επιδρα η τσιχλα ωσπου μια μερα πανω στα νευρα του την ειπε:
-Ρε Αννα ποιος χεζει στο στομα σου; το σκατο σου και το στομα σου την ιδια μποχα εχουνε

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
εχει τυχει σε φιλο αυτο της εδινε τσιχλα και την αρχιζε τα γλωσσοφιλα μεχρι να σταματησει να επιδρα η τσιχλα ωσπου μια μερα πανω στα νευρα του την ειπε:
-Ρε Αννα ποιος χεζει στο στομα σου; το σκατο σου και το στομα σου την ιδια μποχα εχουνε

χαχαχαχαχα ανεκδοτο ειναι αυτο?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
οχι καθολου στιγμη αγανακτησης και ξεσπασματος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

:2funny:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κάποτε είχα  μια γκόμενα που το στόμα της μύριζε σαν καμπινές σε τυράδικο!

Αν μυρίζουν είναι ελλεεινές οι γκόμενες.Και μετά πάς σε κάτι άλλες που μοσχοβολάνε και που να γυρίσεις πίσω μετά....

jokeridis

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η βρωμικη αναπνοη μπορει να προερχεται απο απλυσια η' απο προβλημα μεταβολισμου ( κετονες )....
Οτι και να κανει η γκομενα θα βρωμαει μια ζωη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom