Αν τύχει σε κανέναν γυναίκα νυμφομανή, μπορεί στην αρχή (εννοώ της σχέσης) να είναι διασκεδαστικό ,αλλά μετά καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα "ζορίζουν"! Θυμάμαι, μου είχε τύχει τέτοια περίπτωση αρκετά χρόνια πριν, όταν ήμουν ελεύθερος και ωραίος, λίγο μετά το φοιτητηλίκι, έκανα και εγώ μία σχέση με μία κοπέλα που ήταν νυμφομανής. Είναι να μη σου τύχει! Ήθελε να το κάνουμε συνέχεια και παντού. Βγαίναμε για καφέ, πήγαινα στη τουαλέτα, ακολουθούσε μετά από λίγο και έμπαινε στη καμπίνα, έπαιρνε πίπα και ήθελε γαμήσι. Το ίδιο και σε ταβέρνες αλλά και σε κλαμπάκια. Στις δε εκδρομές μας με το αμάξι, εκτός του ότι ενώ οδηγούσα, μου χάιδευε το πούτσο, στις περισσότερες περιπτώσεις ενώ βρισκόταν το αυτοκίνητο σε κίνηση, μου κατέβαζε το φερμουάρ και μου τον έπαιρνε στο στόμα. Αφού καύλωνε, απαιτούσε μετά να κάνω στην άκρη σε κα΄ποιο parking ή κάποιο χωραφόδρομο, να τη γαμήσω, κάτι που φυσικά, έκανα. Η νυμφομανία, λοιπόν, έχει τα καλά΄ της, αλλά και τα κακά της. Πιστεύω, ότι όλο αυτό έχει να κάνει και με τις ορμόνες της γυναίκας. Φυσικά, δεν είναι φυσιολογικό για κα΄ποιον (είτε άνδρας ή γυναίκα) να σκέφτεται συνέχεια το σεξ. Έχει τη πλάκα του, αλλα΄ τα άτομα αυτά έχουν ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης και θεραπείας...