Νέα

Σχέση με νυμφομανή: όταν δεν τη γαμάς όσο θέλει, αυνανίζεται να ηρεμήσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CoupleNP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

40ara

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
121
Πόντοι
0
Χαχαχαχα , να σε ακολουθήσουν… που ;
Μάλλον για κλειτοριδική σε κόβω…

Εχω χαλάσει τα δόντια μου από μικρός στο σπάτουλαρισμα, αλλά μόνο στις κλειτοριδικές έχει αποτέλεσμα, οι οποίες δεν γαμάνε !

τα αληθινά πριόνια είναι οι κολπικές
Ναι, είμαι κλειτοριδικη.
Αλλά ξέρεις τι; Είμαι αρκετά μεγάλη πια για να ξέρω ποια είναι τα δυνατά μου χαρτιά και να ξέρω που υστερω.

Πάντως τα δόντια σου να τα προσέχεις.

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.191
Πόντοι
3.466
Ποσο συχνο φαινονενο ειναι αυτο?
Σχεσεις ειχα αρκετές, η δικια μου ομως η τελευταια δεν υπάρχει.
Συνεχώς στο μυαλο της εχει να γαμηθει,να με πιπωνει,να τη γυρναω βιντεο να τα βλεπει όταν λειπω και να τραβαει μαλακια.

Προσωπικα δεν μου εχει ξανατυχει τοσο ερωτικο ατομο.

Εμπειριες απο αλλους παιχτες?

Και μιλαω για κοπελα σε σχεση,οχι εσκορτ
Βαλε κανα βιντεο απο αυτα που ειπς οτι τραβηξατε να τη δουμε

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Αυτό κατάλαβες, καλέ μου;
Καμία σχέση....
Είναι τα Vibe που εκπέμπει ο άλλος.
Προσωπικά προτιμώ το δυνατό κ άγριο γαμησι, αλλά δεν μου έχει βγει με όλους τους συντρόφους μου.
Είτε γιατί δεν ένιωθα ότι θα ακολουθήσουν όπως το θέλω, είτε γιατί πολύ απλά δεν το γουστάραν.
Οπότε προσαρμοζομαι σε πιο ήπιους τόνους, αν ο άλλος το αξίζει για κάποιο λόγο πχ μπορεί να κάνει το απόλυτο γλυφομούνι ή να με φτιάχνει εγκεφαλικά.
Όσο για το αν μου τα ακουμπάει, δεν με ενδιαφέρει καν το θέμα. Φτάνει να μου ακουμπάει τον πουτσο του όπως θέλω.
Sapiosexual?
Έχεις ένας βάθος.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Αν περνάνε καλά τα παιδιά, τι μας νοιάζει εμάς τώρα...
Σίγουρα με μια αχόρταγη στο σεξ δε μπορείς να κάνεις κάτι σταθερό γιατί όσο σκληρός χύστης και να είσαι ,τα χρόνια περνάνε και κάποια στιγμή θα εξαντληθείς. Ίσως η λύση τότε είναι να βάλεις και άλλα άτομα στο παιχνίδι, να ικανοποιηθείτε όλοι.

@CoupleNP μη μασάς ρε φίλε, ζηλεύουν την τύχη σου εδώ μέσα για αυτό προσπαθούν να σου βάζουν λόγια. Απόλαυσέ το τώρα που μπορείς. Και φίδια να πουλάς ,αυτές οι ιστορίες είναι πάντα καυλωτικές οπότε συγχωρεμένος.

40ara

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
121
Πόντοι
0
Sapiosexual?
Έχεις ένας βάθος.
Μετά σας φταίνε και καλά οι "ελλεηνιδες" γιατί είναι... κάτσε να δεις πώς το είπατε... υπερεκλεκτικες.
Είτε μαύρο, είτε άσπρο είναι όλα;
Είτε sapio είτε κομπλεξικες αγαμητες;
Να σε ενημερώσω υπάρχει το γκρί, έχει κ 50 αποχρώσεις.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.472
Πόντοι
2.536
Μα, δεν μου αρέσουν οι γλυκές μουνίτσες...
black hole GIF
Και τί σου αρέσει δηλαδή; Γνωρίζεις ότι η ύλη και ο χρόνος εκμηδενίζονται στις μαύρες τρύπες λόγω βαρυτικής έλξης ;
Αυτό κατάλαβες, καλέ μου;
Καμία σχέση....
Είναι τα Vibe που εκπέμπει ο άλλος.
Προσωπικά προτιμώ το δυνατό κ άγριο γαμησι, αλλά δεν μου έχει βγει με όλους τους συντρόφους μου.
Είτε γιατί δεν ένιωθα ότι θα ακολουθήσουν όπως το θέλω, είτε γιατί πολύ απλά δεν το γουστάραν.
Οπότε προσαρμοζομαι σε πιο ήπιους τόνους, αν ο άλλος το αξίζει για κάποιο λόγο πχ μπορεί να κάνει το απόλυτο γλυφομούνι ή να με φτιάχνει εγκεφαλικά.
Όσο για το αν μου τα ακουμπάει, δεν με ενδιαφέρει καν το θέμα. Φτάνει να μου ακουμπάει τον πουτσο του όπως θέλω.
Από αυτά που γράφετε και τον τρόπο που τα γράφετε εξάγω το συμπέρασμα ότι είσθε ταλαντούχος κυρία που σας αρέσει η περιπέτεια. Μήπως θέλετε να καταταγείτε στο εμπορικό ναυτικό;

40ara

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
121
Πόντοι
0
Από αυτά που γράφετε και τον τρόπο που τα γράφετε εξάγω το συμπέρασμα ότι είσθε ταλαντούχος κυρία που σας αρέσει η περιπέτεια. Μήπως θέλετε να καταταγείτε στο εμπορικό ναυτικό;
Καπετανιε, με τιμά η πρόταση σας αλλά είμαι ορεσίβιο ον, με ζαλίζει η θάλασσα.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Ναι, είμαι κλειτοριδικη.
Αλλά ξέρεις τι; Είμαι αρκετά μεγάλη πια για να ξέρω ποια είναι τα δυνατά μου χαρτιά και να ξέρω που υστερω.

Πάντως τα δόντια σου να τα προσέχεις.
Το ξερά !

Υστερεις ; Μάλλον μπέρδευσε… οι κλειτοριδικές έχουν πολύ δυνατούς και εντονους οργασμούς έναντι τον κολπίκων που δεν βρίσκουν σταματημό ικανοποίησης (αυτό είναι καλό μόνο για εμάς τους άντρες , γιατί λυσσάνε) , απλά δεν μπορείς να φτάσεις τα tempo μιας κολπικής

Έχεις αλλά καλά (υποθέτω για σένα και σε βάζω στο group target) στο οτι οι κλειτοριδικές 8 στις 10 δίνουν κωλο… και παίζοντας το μουνακι τους βιώνουν το παραλήρημα στον οργασμο…

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Μετά σας φταίνε και καλά οι "ελλεηνιδες" γιατί είναι... κάτσε να δεις πώς το είπατε... υπερεκλεκτικες.
Είτε μαύρο, είτε άσπρο είναι όλα;
Είτε sapio είτε κομπλεξικες αγαμητες;
Να σε ενημερώσω υπάρχει το γκρί, έχει κ 50 αποχρώσεις.
Τι ακριβώς απο όσα μου καταλογίζεις έχω αναφέρει;
Μίλησα για Sapio γιατι μου αρέσουν οι εγκεφαλικές γυναίκες...δεν ανέφερα τίποτα για καλούπια και στερεότυπα..

40ara

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
121
Πόντοι
0
Το ξερά !

Υστερεις ; Μάλλον μπέρδευσε… οι κλειτοριδικές έχουν πολύ δυνατούς και εντονους οργασμούς έναντι τον κολπίκων που δεν βρίσκουν σταματημό ικανοποίησης (αυτό είναι καλό μόνο για εμάς τους άντρες , γιατί λυσσάνε) , απλά δεν μπορείς να φτάσεις τα tempo μιας κολπικής

Έχεις αλλά καλά (υποθέτω για σένα και σε βάζω στο group target) στο οτι οι κλειτοριδικές 8 στις 10 δίνουν κωλο… και παίζοντας το μουνακι τους βιώνουν το παραλήρημα στον οργασμο…
Επειδή πρέπει να φύγω, ας το αναλύσουμε άλλη στιγμή.

Το θέμα του τύπου το κάψαμε τελείως, πάντως.

40ara

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
121
Πόντοι
0
Τι ακριβώς απο όσα μου καταλογίζεις έχω αναφέρει;
Μίλησα για Sapio γιατι μου αρέσουν οι εγκεφαλικές γυναίκες...δεν ανέφερα τίποτα για καλούπια και στερεότυπα..
Θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε άλλη στιγμή, γιατί πρέπει να δουλέψω κιόλας.

• Like
Αντιδράσεις: Begood

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Επειδή πρέπει να φύγω, ας το αναλύσουμε άλλη στιγμή.

Το θέμα του τύπου το κάψαμε τελείως, πάντως.
Χαχαχα
Δεν χρειάζεται extra ανάλυση
Τα είπα όλα

Τώρα για το νήμα, ποιο πολλά εχω γράψει εγώ από τον TS

Που δεν τον κόβω να έχει μπλέξει με αυτό που λέει

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931
Φιλε σε νιωθω , τα ειχα πριν απο 2 χρονια με μια παντρεμενη (ο θεος να την κανει) η οποια ηθελε συνεχεια σεξ. πηγαμε διημερο Βαρκελονη και η τυπισα δεν ειχε καμια διαθεση να δει την πολη. μονο πουτσα και συνεχως. την κρατησα 3 μηνες γιατι δεν την παλευα αλλο.
Τυπε καλα εκανες και την έδιωξες, πρέπει να γαμησουν και αλλοι:grin::cheesy::buck2:

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Αν τύχει σε κανέναν γυναίκα νυμφομανή, μπορεί στην αρχή (εννοώ της σχέσης) να είναι διασκεδαστικό ,αλλά μετά καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα "ζορίζουν"! Θυμάμαι, μου είχε τύχει τέτοια περίπτωση αρκετά χρόνια πριν, όταν ήμουν ελεύθερος και ωραίος, λίγο μετά το φοιτητηλίκι, έκανα και εγώ μία σχέση με μία κοπέλα που ήταν νυμφομανής. Είναι να μη σου τύχει! Ήθελε να το κάνουμε συνέχεια και παντού. Βγαίναμε για καφέ, πήγαινα στη τουαλέτα, ακολουθούσε μετά από λίγο και έμπαινε στη καμπίνα, έπαιρνε πίπα και ήθελε γαμήσι. Το ίδιο και σε ταβέρνες αλλά και σε κλαμπάκια. Στις δε εκδρομές μας με το αμάξι, εκτός του ότι ενώ οδηγούσα, μου χάιδευε το πούτσο, στις περισσότερες περιπτώσεις ενώ βρισκόταν το αυτοκίνητο σε κίνηση, μου κατέβαζε το φερμουάρ και μου τον έπαιρνε στο στόμα. Αφού καύλωνε, απαιτούσε μετά να κάνω στην άκρη σε κα΄ποιο parking ή κάποιο χωραφόδρομο, να τη γαμήσω, κάτι που φυσικά, έκανα. Η νυμφομανία, λοιπόν, έχει τα καλά΄ της, αλλά και τα κακά της. Πιστεύω, ότι όλο αυτό έχει να κάνει και με τις ορμόνες της γυναίκας. Φυσικά, δεν είναι φυσιολογικό για κα΄ποιον (είτε άνδρας ή γυναίκα) να σκέφτεται συνέχεια το σεξ. Έχει τη πλάκα του, αλλα΄ τα άτομα αυτά έχουν ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης και θεραπείας...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Δηλαδή για αυτό εχω παντρευτεί 3 φορές, επειδή είμαι καυλιαρης ;
Το like σου το δίνω για τη ταυτότητα, ρε τύπε. Πολλά μπράβο που κράτησες τη παλιά ταυτότητα που αναγράφονταν το θρήσκευμα και δεν την άλλαξες με εκείνες του εκσυγχρονιστή και σπυριάρη Σημίτη.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
...εγώ με καμιά 20αρια χρόνια καθυστέρηση και εκ του σημαίνοντος βήματος του μπου :confused:, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χριστινάκι εκ θεσσαλονίκης, που έδινε απίστευτο πόνο στο σεξ τις λίγες φορές που τη συνάντησα στην αθήνα καθώς και τη μία που ανέβηκα ο ίδιος.
φυσικά δεν ικανοποιήθηκε ποτέ πλήρως - νυμφομανής από τις λίγες - αλλά ήταν μια εμπειρία που (για λίγο) είναι must να ζήσει κανείς.
ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ, ΜΑ ΛΙΓΟ λέμε. ΔΕΝ είναι για πολύ αυτά...

• Like
Αντιδράσεις: ALX79

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Το like σου το δίνω για τη ταυτότητα, ρε τύπε. Πολλά μπράβο που κράτησες τη παλιά ταυτότητα που αναγράφονταν το θρήσκευμα και δεν την άλλαξες με εκείνες του εκσυγχρονιστή και σπυριάρη Σημίτη.
Την έβαλα, γιατί λέγανε για Σκόρπιους χθες περί ζωδίων

Και επειδή κουράζει όταν ακούω τις γκόμενες και μου λένε διαφορά… ξέρεις είμαι ζώδιο τάδε… αλλά εχω ωροσκοπο Σκορπιό βέβαια !

Τους λέω πάντα με μεγάλη έκπληξη, έλα μου… τι μας λες Πω πω πω…

και τις πάω στην πουτσο συζήτηση… δηλαδή γαμάνε πολύ όσοι είναι Σκόρπιοι ή έχουν ωροσκόπο Σκορπιό?

Εκεί ξεκινάει και το παραλήρημα.

Πάντως σαν τις Παρθένους γκόμενες, δεν υπάρχουν τέτοιες λυσσασμένες…

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.577
Πόντοι
6.186
Μου έχει τύχει μια φορά! Καλοκαίρι του 2018 για δυο μήνες.
Ήρθε από τον Καναδά η πρώτη ξαδέρφη μια φίλης που κάνουμε παρέα από το δημοτικό, η κοπέλα έρχονταν δεύτερη φορά Ελλάδα κ δυστυχώς δεν έχει ξανά έρθει, μου λέει η φίλη μου να πάμε να την πάρουμε από το αεροδρόμιο. Πάμε λοιπόν κ σκάει μια γκομενα πανέμορφη στο επάγγελμα fitter (ηλεκτροσυγκολιτρια δλδ)! Στα 26 εγώ τότε κ αυτή 31, από την 3η κ ολας μέρα κοιμόταν σπίτι μου. Δεν είχα ξανά κάνει κ ούτε έχω από τότε τόσο πολύ σεξ στη ζωή μου! Όλη την ώρα κ παντού ήθελε , πηγαίναμε για μπάνιο 10 λεπτά με το αμάξι κ μου έπαιρνε πίπα μέχρι να φτάσουμε, είχαμε δώσει τον μύθο παντού, μας είχε πάρει χαμπάρι όλη η παρέα αλλά ήταν το καλύτερο καλοκαίρι ! Δεν ξέρω όμως εάν θα άντεχα αυτούς τους ρυθμούς κ τα ρεζιλίκια για μόνιμη σχέση, καλές είναι αυτές οι κοπέλες για μικρά διαστήματα πιστεύω! Βέβαια εάν ξανά έρχονταν κ ήμουν ελεύθερος θα ξανά χωνόμουν! Τώρα την βλέπω με έναν αραπη ανεβάζει στο IG κ είναι μες στο χαμόγελο ο μαύρος, θα τον έχει ξεζουμίσει :grin::grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: dorcel

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom