Νέα

Σχέση με νυμφομανή: όταν δεν τη γαμάς όσο θέλει, αυνανίζεται να ηρεμήσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CoupleNP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Ταλαντούχος, ικανοποιητικά ευφυής, βρίσκω εύκολα και γρήγορα λύσεις, καλός στις συμβουλές, ικανοποιητική ενσυναίσθηση, γαμάτο χιούμορ.
Μιλάς με γρίφους γέροντα...

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Σιγα να μην την παμε και στον εξορκιστη. Δεν χρειαζεται γιατρο.
5 γαμιαδες θελει, να την πηγαινουν εναλλαξ καθε μερα της εβδομαδας, το Σαββατο τους παιρνει ολους μαζι και κυριακη βαζει αλοιφουλα στον κωλο.

Αυτα βεβαια αν ηταν αληθινη γυναικα. Τωρα που ειναι στη σφαιρα της φαντασιας, ας την "χαρει" ο νηματοθετης μονος του :confused:
Υπάρχουν γυναίκες που είναι λυσσασμένες, μπορεί να του έχει κάτσει φάση με μια.
Το μόνο που με κανει να συμφωνώ με σένα είναι ότι δεν γράφει

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Λοιπόν θα ανοίξεις θέμα με το ποιο είναι το ποιο καυλιαρικο ζώδιο (ψηφοφορία) με τις 12 επιλογές.
Να δούμε τι γνώμη υπάρχει.

Για το info , η 1η ήταν Σκορπιός και η 2η Παρθένος η 3η Κριός

η 2η με έστειλε 2 φορές στον γιατρό γιατί αυτό που έχει ανοίξει ο TS και λέει για την γκομενα του, είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που πέρναγα εγώ.

Εχω φάει τηλεόραση στο κεφάλι… όταν με το μουνι της έσπρωχνε το κρεβάτι στην άλλη άκρη του δωματίου και όταν βρήκε συρταριερα… μου ήρθε η TV στο κεφάλι

Δε σου λέω ποσά κρεβάτια έσπασε, μέχρι που αγόρασα μεταλλικό

Οπότε το ζώδιο σχετικό είναι
Καθόλου,οι παρθενες(στο ζωδιο) ειναι οι πιο καβλιαρες ,ακολουθούν οι ταυρινες,αφήνοντας τρίτες τις σκόρπινες!!

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Καθόλου,οι παρθενες(στο ζωδιο) ειναι οι πιο καβλιαρες ,ακολουθούν οι ταυρινες,αφήνοντας τρίτες τις σκόρπινες!!
Παρθένοι ναι σε όλα και μονο στο ζώδιο είμαι παρθένος
Ταύροι οχι , και βαρετές
Σκόρπιοι τα κάνω όλα μέχρι τελικής πτώσεως αν γουστάρω

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Παίχτη τι θα γίνει ρε θα γαμήσουμε και εμείς οι απ έξω,τσάμπα διαβάζω το νήμα σου. Μην είσαι χαραμοφάης βρε κουτέ,να συμπαρασταθούμε αυτήν την δύσκολη ώρα δίπλα στην κοπέλα να γιάνει.
Θα δείς θα γίνει όπως παλιά,μην το λυπάσαι και ζήτα βοήθεια.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
Ποσο συχνο φαινονενο ειναι αυτο?
Σχεσεις ειχα αρκετές, η δικια μου ομως η τελευταια δεν υπάρχει.
Συνεχώς στο μυαλο της εχει να γαμηθει,να με πιπωνει,να τη γυρναω βιντεο να τα βλεπει όταν λειπω και να τραβαει μαλακια.

Προσωπικα δεν μου εχει ξανατυχει τοσο ερωτικο ατομο.

Εμπειριες απο αλλους παιχτες?

Και μιλαω για κοπελα σε σχεση,οχι εσκορτ
Eίναι κάτι το κοινότοπο για τις πορνοστάρ που εμφανίζονται στα πόντ-κάστ της πορνο-παραγωγού και σκηνοθέτιδος Χόλλυ Ράνταλλ στο ΓιουΤιούμπ(Holly Randall Unfiltered)
Oι περισσότερες έχουνε υψηλή σεξουαλική ορμή από μικρή ηλικία.Στην ενήλικη ζωή τους είτε κάνουνε σεξ σε καθημερινή βάση είτε αυνανίζονται γιατί α) τους προσφέρει απόλαυση β) καταπραϋνει την σεξουαλική τους ορμή.
Το σίγουρο είναι ότι θεωρούν το σεξ κάτι απλό και συνηθισμένο όπως το να τρώνε φαγητό ή να πίνουνε νερό...

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
μου εχει κατσει μια τετοια φαση πριν ποοοοοοοολλα χρονια που ημουν και εγω νεοτερος και με περισσοτερα κουραγια..καλη φαση δε λεω αλλα δεν ειναι για σοβαρη φαση ουτε για κατι μονιμο..
την τυπισσα μιλαμε της ελεγες ενα καλο αστειο και της γαμουσες τον κωλο ολη νυχτα και δεν εκανε διακρισης περι εμφανισης!τα εσφαζε ολα!αντρες γυναικες..
γαμιομασταν απο νωρις το απογευμα 6-7,ψοφαγα παραλυτος πλεον κατα τις 2-3 χαραματα και καμια ωρα μετα ξυπνουσα που μαλακιζοταν διπλα μου και με κουναγε!
απο τα δικα της λεγομενα παιζει να εχει γαμησει γυρω στους 300 χωρις υπερβολες!απο τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου σκετη τσοντα αλλα εξετασεις εκανα στο τελος να μαι σιγουρος για κανα παρασημο!

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.471
Πόντοι
2.536
Ωραίος φίλος είσαι...:undecided:
Τι περιμένεις ρε Αγράμματε; Καλό παιδί αλλά πούστης. Του μιλάς για γλυκές μουνίτσες και απαντά με κάτι διαστημικά, κάτι μαύρες τρύπες και σκουληκότρυπες και τέτοια....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
ποσο να γαμησεις... ασε που σε καθε ευκαιρια θα δοκιμαζει και αλλο "φαγητο"

γαμα οσο μπορεις, αλλωστε εσυ θα βαρεθεις πρωτος σε τετοια περιπτωση!!!

Mpixtis99

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
Πάντα θα έχεις αγχος μην φας κέρατο. Και ταυτόχρονα πάντα θα είσαι κουρασμένος. Δεν ειναι ζωή αυτή!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.831
Πόντοι
6.236
Τι περιμένεις ρε Αγράμματε; Καλό παιδί αλλά πούστης. Του μιλάς για γλυκές μουνίτσες και απαντά με κάτι διαστημικά, κάτι μαύρες τρύπες και σκουληκότρυπες και τέτοια....
Μα, δεν μου αρέσουν οι γλυκές μουνίτσες...
black hole GIF

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Συνεχώς στο μυαλο της εχει να γαμηθει,να με πιπωνει,να τη γυρναω βιντεο να τα βλεπει όταν λειπω και να τραβαει μαλακια.

και σα τι σοι βοήθεια θέλεις? Θέλεις ν έρθουμε να σε βοηθήσουμε ? Τουλάχιστον μπορείς να το εκμεταλλεύτεις να βγάλεις και κανένα φράγκο. ....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Απο γυναίκες για κρεβάτι Σκορπίνες πολεμικά σκυλιά,άπληστες με τον πούτσο.Μετά ταυρίνες για σκληρές τσιμπουκομαχίες και πάσης φύσεως ανωμαλίες. Κανενα από τα 2 για σχέση....
Εγώ ο τριμάλακας πως μπλέκω πάντα με Ζυγούς,πως γκένεν αυτό....
:sad2:

Παλιά έμπειρη γυναίκα, σκληρή ψωλοζητιάνα μου είχε πει "αγοράκι αν θέλουμε σέξ θα πάρουμε Σκορπιό για να έχουμε και έρωτες μετά η Δίδυμο για σεξ μέχρι τελικής πτώσης καθώς είναι αγόρια χωρίς ενοχές-αναστολές και φούλ καύλα"...

Cosmopolitan το κάναμε....

:confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Μετά ταυρίνες για σκληρές τσιμπουκομαχίες και πάσης φύσεως ανωμαλίες. Κανενα από τα 2 για σχέση....
Ταυρινες οι απόλυτες ερωμένες. Ηφαίστειο στο κρεβάτι και αν αποφασίσουν ότι ΕΣΎ είσαι αυτός που ψάχνουν, σου κάθησε τζόκερ. Θα περάσεις ζάχαρη. Φοβερά δοτικές σε όλα τους. Μεγάλο πάθος τους η μαγειρική. Να τη βλέπεις να μαγειρεύει στην κουζίνα ή να σου ετοιμάζει κέικ σοκολάτας γυμνή, φορώντας μόνο την ποδιά και να μην ξέρεις τι να πρωτοκανεις. Να γλείφεις τα δακτυλακια της γεμάτα σοκολάτα από το μπωλ του μίξερ, να περιμένεις να βγει το κέικ από το φούρνο όσο σου τον κάνει μπετοβεργα θηλάζοντας, για να σου βάλει παγωτό στα στηθακια και να τα φας κρυο-ζεστο μαζί, να τη στήσεις μπρούμυτα στον πάγκο του νεροχύτη και να ξεβουλωσεις τα σιφώνια, να γεμίσεις αλευρια τον τόπο και να την πάρεις πανω στο φρεσκοανοιγμενο χωριάτικο φυλλο οπως ο Τζακ την Τσεσικα στον Ταχυδρόμο....... ;
Τελειωμό δεν έχουν οι επιλογές που σου δίνει.
Γυναίκα όνειρο ζωής αν σου κάτσει.

Τελευταία τροποποίηση:

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206

Παλιότερα είχα σχέση με κοπέλα που ήταν διπολική, στην αρχή δεν το γνώριζα μετά δεν ήξερα πως να ξεφυγω.
Ενα χαρακτηριστικό γνώρισμα τους ειναι οτι ειναι υπέρσεξουαλικη. Ειναι ομως υπερσεξουαλικη την περίοδο του μήνα
που ειναι στα πάνω της γιατι μερικές ήμερες του μηνα έχουν έντονη κατάθλιψη.
Εγω τοτε ημουν 18-19 και οι ορμόνες στο φουλ, σεξακι ολη ημέρα κλεισμένοι σε ενα δωμάτιο, παρολα αυτα
αυτο δεν της ηταν αρκετο και οταν σταματούσαμε για να πάρουμε μια ανάσα αυνανιζόταν άλλα και ξεκινούσε
και τις πιπες ακόμα και αν εγω δεν ειχα τίποτα άλλο να προσφέρω..

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Παλιότερα είχα σχέση με κοπέλα που ήταν διπολική, στην αρχή δεν το γνώριζα μετά δεν ήξερα πως να ξεφυγω.
Ενα χαρακτηριστικό γνώρισμα τους ειναι οτι ειναι υπέρσεξουαλικη. Ειναι ομως υπερσεξουαλικη την περίοδο του μήνα
που ειναι στα πάνω της γιατι μερικές ήμερες του μηνα έχουν έντονη κατάθλιψη.
Εγω τοτε ημουν 18-19 και οι ορμόνες στο φουλ, σεξακι ολη ημέρα κλεισμένοι σε ενα δωμάτιο, παρολα αυτα
αυτο δεν της ηταν αρκετο και οταν σταματούσαμε για να πάρουμε μια ανάσα αυνανιζόταν άλλα και ξεκινούσε
και τις πιπες ακόμα και αν εγω δεν ειχα τίποτα άλλο να προσφέρω..
Κατάλαβα,έζησες γνωστή κατάσταση πλήρους αφυδάτωσης και μετά μουμιοποίησης....

China Fox GIF by gifnews

40ara

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
121
Πόντοι
0

Για να ξέρουμε για τί ακριβώς μιλάμε... μπορείς να εξηγήσεις την κατάσταση με νούμερα;
Πόσες φορές/ημέρα σου ζητάει κ πόσες από αυτές της δίνεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom