Καλά περνάω.Αν είσαι τρανς έχει κάποιους σκληρούς χύστες τρανς εδώ που θα περάσεις καλά....
Ούτε ψάχνομαι ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ, μια χαρά τρανς είμαι, ανθρώπινα και μόνο ποστάρω στο bou
Καλά περνάω.Αν είσαι τρανς έχει κάποιους σκληρούς χύστες τρανς εδώ που θα περάσεις καλά....
Ανθρώπινα μιλάμε....Καλά περνάω.
Ούτε ψάχνομαι ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ, μια χαρά τρανς είμαι, ανθρώπινα και μόνο ποστάρω στο bou
an exei valei vyzakia tha ginei proskimimaΑνθρώπινα μιλάμε....
Να ξέρεις υπάρχουν τύποι εδώ(τρανσόφιλοι εννοείται) που ξεροχύνουν άσχημα με την πάρτη σου....
Λαϊκό σαν του κυρίου Παύλου.an exei valei vyzakia tha ginei proskimima
Να ξέρεις υπάρχουν τύποι εδώ(τρανσόφιλοι εννοείται) που ξεροχύνουν άσχημα με την πάρτη σου....
Μην μου πείτε....an exei valei vyzakia tha ginei proskimima
Εντάξει καλά είσαι...Μην μου πείτε....
Ας ανεβάσω τότε μια πρόσφατη φωτό μου με τα νέα μου βυζάκια.
Εάν είναι όντως νυμφομανης,Ποσο συχνο φαινονενο ειναι αυτο?
Σχεσεις ειχα αρκετές, η δικια μου ομως η τελευταια δεν υπάρχει.
Συνεχώς στο μυαλο της εχει να γαμηθει,να με πιπωνει,να τη γυρναω βιντεο να τα βλεπει όταν λειπω και να τραβαει μαλακια.
Προσωπικα δεν μου εχει ξανατυχει τοσο ερωτικο ατομο.
Εμπειριες απο αλλους παιχτες?
Και μιλαω για κοπελα σε σχεση,οχι εσκορτ
Γιατί ;;;Σκορπιός στο ζώδιο;
Αν έχει και λεβιέ εκεί να δεις προσκύνημα αδερφέ Αθηνέζε....an exei valei vyzakia tha ginei proskimima
Μια ηλίθια και μισή ήταν η Λιθουανή...τέτοιες αποβλακωμενες κυκλοφορούν παντού όχι μόνο στην Ελλάδα.παραδέξου το φίλε, ήθελες απλά να το μοιραστείς, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, έτσι δεν είναι;
Μια χαρά όλα ρε παικτούρα, αν κάποια στιγμή βαρεθείς ή δε μπορείς άλλο, στείλτην - μια φορά αγάμητη δε θα μείνει. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα ζήλειας θα σου έλεγα ότι έχεις μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσεις ομαδικές εμπειρίες, με άλλους άντρες, άλλες γυναίκες, παρτούζες. Λογικά η νυμφομανής δε θα έχει πρόβλημα. Εκτός αν δε θέλεις εσύ, οπότε respect και συγγνώμη αν σε πρόσβαλλα.
Το καλοκαίρι μέσω tinder μου είχε κάνει match μια Λιθουανή (6,5-7/10) που με το που ξεκινήσαμε στο τσατ μου είπε να πάρω άλλον ένα άντρα και να πάω να τη γαμήσω. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι ήταν 10 το πρωί και στις 11 έπρεπε λόγω δουλειάς να βρίσκομαι στο Χαλάνδρι (εκείνη έμενε πλατεία Βικτωρίας σε airbnb) και επειδή ήταν τελευταία στιγμή δε μπορούσα να μην πάω. Της δίνω ραντεβού για αργότερα και της προτείνω το βράδυ να πάμε σε swingers club. Δυστυχώς πριν προλάβω να παω σε αυτήν μου έστειλε μήνυμα και μου το ακύρωσε. Έστειλα πολλά μηνύματα αλλά δε μου απάντησε ποτέ. Τώρα τρολιά ήταν , gay με ψεύτικο προφίλ, τρελή για τον ψυχίατρο, βρήκε άλλον ή συνέβη κάτι άλλο δε θα μάθω ποτέ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
άντε πάλι με το γάμο, είπαμε νυμφομανής είναι η κοπέλα όχι νυφομανής.
Οι Σκορπιοί θεωρούνται το πιο σεξουαλικό ζώδιο...Γιατί ;;;
Οι Σκόρπιοι γαμάνε περισσότερο ;
Αφτερσε'ι'β να βάλει η θα παρα-δειχνει ανδρας;Εντάξει καλά είσαι...
Βάλε περούκα,ξύρισμα κοιλιάς και στέρνου και ξύρισμα μουστάκι με Noxzema red και έτοιμος!
Νιβέα μπάλσαμ καλύτερα.Αφτερσε'ι'β να βάλει η θα παρα-δειχνει ανδρας;
Μαλλον θα βγάλει πιο πολλές γκόμενες από έμας αν βγούμε έξω μαζί....Νιβέα μπάλσαμ καλύτερα.
Έλα πες, κοκκινιστό η στιφάδο έφαγες χθες αργά το βράδυ;Ποσο συχνο φαινονενο ειναι αυτο?
Σχεσεις ειχα αρκετές, η δικια μου ομως η τελευταια δεν υπάρχει.
Συνεχώς στο μυαλο της εχει να γαμηθει,να με πιπωνει,να τη γυρναω βιντεο να τα βλεπει όταν λειπω και να τραβαει μαλακια.
Προσωπικα δεν μου εχει ξανατυχει τοσο ερωτικο ατομο.
Εμπειριες απο αλλους παιχτες?
Και μιλαω για κοπελα σε σχεση,οχι εσκορτ
Άσε ρε οι Σκόρπιοι θεωρούνται το πιο σεξουαλικο ζώδιο….Μια ηλίθια και μισή ήταν η Λιθουανή...τέτοιες αποβλακωμενες κυκλοφορούν παντού όχι μόνο στην Ελλάδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι Σκορπιοί θεωρούνται το πιο σεξουαλικό ζώδιο...