ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.006
- Πόντοι
- 5.006
εχουνε παρει φωτια τα αλανια απο το αρνι της λαμπρης και δεν κρατιονται
εχουνε παρει φωτια τα αλανια απο το αρνι της λαμπρης και δεν κρατιονται
Στο avatar εσάς έχεις βάλει?Ποσο συχνο φαινονενο ειναι αυτο?
Σχεσεις ειχα αρκετές, η δικια μου ομως η τελευταια δεν υπάρχει.
Συνεχώς στο μυαλο της εχει να γαμηθει,να με πιπωνει,να τη γυρναω βιντεο να τα βλεπει όταν λειπω και να τραβαει μαλακια.
Προσωπικα δεν μου εχει ξανατυχει τοσο ερωτικο ατομο.
Εμπειριες απο αλλους παιχτες?
Και μιλαω για κοπελα σε σχεση,οχι εσκορτ
Ήρεμα μανΤυπε βιταμίνες να παίρνεις.
Πες τα ρε τυπεΝα μην βρει ένας άνθρωπος μια καλή νυμφομανή να κάνει σχέση, αμέσως να κοροϊδέψετε...ζηλιάρηδες!
Αυτό δεν είναι σχέση είναι κάτεργα...Να μην βρει ένας άνθρωπος μια καλή νυμφομανή να κάνει σχέση, αμέσως να κοροϊδέψετε...ζηλιάρηδες!
Σκορπιός στο ζώδιο;Ποσο συχνο φαινονενο ειναι αυτο?
Συνεχώς στο μυαλο της εχει να γαμηθει,να με πιπωνει,να τη γυρναω βιντεο να τα βλεπει όταν λειπω και να τραβαει μαλακια.
Μην το λες...μπορείς να πας να δεις μπάσκετ με τους φίλους σου ...δεν θα σου τα πρήζει για να κάθεσαι μαζί της.Αυτό δεν είναι σχέση είναι κάτεργα...
Αν δεν την γνωρίσει στους φίλους του μπορεί να μακροημερευσουν τα παιδιά.οποιος πιστευει οτι μπορει να κανει σχεση με νυμφομανη πλαναται πλανην οικτραν....
ΔΕΝ παιζει στο υπογραφω να μεινει με μια πουτσαΑν δεν την γνωρίσει στους φίλους του μπορεί να μακροημερευσουν τα παιδιά.
Αρκεί ο συναγωνιστής να παίρνει κάνα συμπλήρωμα γιατί δεν τον βλέπω καλά....
Δλδ τι θα ακολουθήσει σε αυτή την σχέση που έχει ο άνθρωπος????οποιος πιστευει οτι μπορει να κανει σχεση με νυμφομανη πλαναται πλανην οικτραν....
οποιος πιστευει οτι μπορει να κανει σχεση με νυμφομανη πλαναται πλανην οικτραν....
οχι εγω ενας φιλος μου που ειχε γνωρισει 2 νυμφο θα σου πω σκηνικο απο την μια...πρωι πουτσα απο τον εναλλακτικο γαμια,μεσημερι απο τον φιλο μου ας πουμε ,βραδακι παρτουζα....κανε αναγωνες κλπΔλδ τι θα ακολουθήσει σε αυτή την σχέση που έχει ο άνθρωπος????
Παρτούζες με κάθε πιθανό συνδυασμό...Δλδ τι θα ακολουθήσει σε αυτή την σχέση που έχει ο άνθρωπος????
Ξέρεις εσύ
Πρέπει να είσαι ήρωας ... γιατί είδα ότι γαμας ασταμάτητα και εσκορτ....και την γυναίκα σου που θέλει συνεχώς .....!!!!!!Ποσο συχνο φαινονενο ειναι αυτο?