Νέα

Η πιο ξενέρωτη στιγμή με έναν άντρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι σας ξενέρωσε?

• Βρωμάγανε τα πόδια του

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μύριζαν οι μασχάλες του

• Δεν φόραγε ωραίο ρολόι

• Ρεύτηκε

• 'Εκλασε

• Μου μίλαγε για πρώην του

• Είχε σκατωμένο βρακί

• Είχε αξύριστα αρχίδια

• Γουσταρε κωλοδάχτυλο

• Φοραγε τσαντάκι μέσης στο πρώτο ραντεβού

• Μύριζε μπύρα

• Δεν ήταν λεφτάς

• Τον είχε πολύ μικρό

• Τον είχε πολύ μεγάλο

• 'Ολο μίλα για τη μαμά του

• Κλαίει με το παραμικρό

• Δεν πλένει τα πιάτα με AVA

• Εχει βρώμικα νύχια

• Ανακάλυψα πως ήταν λούγκρα

• Μου άφησε λίγα λεφτά φεύγοντας

• Δεν ταίριαζαν τα ζώδια μας

• Ηθελε σαντουιτς με ένα φίλο του

• Είχε λεπτή φωνή

• Είχε στραβό πούτσο

• Είχε στραβά αρχίδια

• Φόραγε στρινγκ

• 'Αλλο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πρώτο ραντεβού, μιλούσε συνεχώς στο κινητό με κάποιο κομματικό στέλεχος προκειμένου να του κανονίσει μια μετακίνηση στη δουλειά του, λέγοντας ότι θα παρείχε λίστα ελεγχόμενων από τον ίδιο ψηφοφόρων (βλέπε ..."κουκιά", "πρόβατα" κλπ)

Επιπλέον επειδή είχα κάποια ζητήματα με τη δική μου δουλειά ...έλεγε κάθε τρεις και λίγο ώς απειλή: "...θές να πάρω τώρα να το κανονίσω? ...θές?..."

Κι ολα αυτά εν έτη 2008!!! αηδία στη ...νιοστή, με (ν) τείνον στο άπειρο!!!
Καλα.εσυ δεν τον εκοψες πριν βγεις ραντεβου?Τετοιοι τυποι φαινονται.

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Συγγνώμη αλλα μηπως εχεις μαλακομαγνήτη?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εκτός θέματος είμαστε, αλλά εν πάσει περιπτώσει είναι "εν έτει". Και εάν δεν είναι, μην το πάρετε και τοις μετρητοίς με τη δοτική πτώση.  :dancing:

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Εκτός θέματος είμαστε, αλλά εν πάσει περιπτώσει είναι "εν έτει". Και εάν δεν είναι, μην το πάρετε και τοις μετρητοίς με τη δοτική πτώση.  :dancing:

Φυλήσυχε έχεις απόλυτο δίκιο για το οτι στην δοτικη το "εν έτει" απλά δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια μιλάμε την νεοελληνική γλώσσα που μας σερβίρουν στα σχολεία της χώρας και δεν εμπεριέχεται δοτική. :headbang: :headbang:
τα κάναμε όλα απλά.......  :idiot: :idiot:

φιλικά και sorry για το off topic :rockon: :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βασικά "off topic" έλεγα για εμένα. Ωστόσο η δοτική μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις να αντικαταστεθεί από το "σε". Στο έτος 2008 δηλαδή. Ή το "εν τοις πλαισίοις" με το "στα πλαίσια" και ούτω κάθε εξής. Τριαντιφυλλίδη έκανα και εγώ στο σχολείο, μην νομίσεις...

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συγγνώμη αλλα μηπως εχεις μαλακομαγνήτη?

Όχι, δεν έχει, είναι απλώς θέμα στατιστικής. Σύμφωνα με μια θεωρία, το συνολικό άθροισμα νοημοσύνης πάνω στον πλανήτη παραμένει σταθερό, ενώ ο πληθυσμός αυξάνεται διαρκώς...

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Βλέπω πως τα ¨αξύριστα αρχίδια" και τα "βρώμικα πόδια" είναι βασικοί λόγοι απώθησης για μια γυναίκα.

Η αλήθεια είναι πως όταν φοράω τις ίδιες κάλτσες πάνω απο 3 μέρες μυρίζουν τα πόδια μου σαν χαλασμένη μερέντα με ροκφόρ, αλλά μπρος στον λαμπρό μου χαρακτήρα, δεν νομίζω αυτό να πειράζει μια γυναίκα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ποια πετυχε γκομενο με στρινγκακι???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω βασικα δεν ειχα μια ξενερωτη στιγμη αλλα 4-5.λοιπον

1 βρωμουσε το στομα του σαν βοθρος!!ειλικρινα ρε παιδια μου ρχοταν αναγουλα :cussing:

2 ερχεται το βραδυ στο σπιτι μου για να μεινει (λειπαν οι γονεις μου),και παιδια .... βγαζει τα παπουτσια!! *P *P
ρε μιλαμε το χαλι που πατησε,η κουβερτα που σκεπαστηκε και οι παντοφλες που φορεσε την αλλη μερα θελανε πεταμα!αλλα επειδη θα το καταλαβαινε η μαμα μου και αντε να της εξηγησεις,τον ξαποστειλα πρωι πρωι και καθισα κ τα πλυνα ολα.οι γονεις μου θα γυρνουσαν την επομενη μερα αλλα του ειπα ψεματα οτι θα γυρνουσανε την ιδια μερα για να μην ξαναρθει το βραδυ.μια μερα που διακριτικα του το ανεφερα ειπε οτι εχει καποιο προβλημα γι αυτο μυριζουνε,το θεμα ειναι οτι δεν εκανε κ κατι για να το αντιμετωπισει ομως!!!

3 τον εκανα μασαζ και τον πηρε ο υπνος.και ριχνει μια κλανια .. :ak: :ak:(γνωριζομασταν 1 μηνα)βρωμοκοπησε ο τοπος!!

4 πηγα να τον πιπωσω κ ο πουτ..ς του μυριζε κατρουλια! *P *P

ξερασατε ή οχι ακομα ??

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
να τα ακουνε οι τυποι με της βρωμικες κυλοτες και καλτσες που φορανε και τους αρεσει η σκατιλα και η κατρουλιλα.χρονια θα εχουν να γαμησουν σωστη και καθαρη γυναικα.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6

1 βρωμουσε το στομα του σαν βοθρος!!ειλικρινα ρε παιδια μου ρχοταν αναγουλα :cussing:

2 ερχεται το βραδυ στο σπιτι μου για να μεινει (λειπαν οι γονεις μου),και παιδια .... βγαζει τα παπουτσια!! *P *P
ρε μιλαμε το χαλι που πατησε,η κουβερτα που σκεπαστηκε και οι παντοφλες που φορεσε την αλλη μερα θελανε πεταμα!αλλα επειδη θα το καταλαβαινε η μαμα μου και αντε να της εξηγησεις,τον ξαποστειλα πρωι πρωι και καθισα κ τα πλυνα ολα.οι γονεις μου θα γυρνουσαν την επομενη μερα αλλα του ειπα ψεματα οτι θα γυρνουσανε την ιδια μερα για να μην ξαναρθει το βραδυ.μια μερα που διακριτικα του το ανεφερα ειπε οτι εχει καποιο προβλημα γι αυτο μυριζουνε,το θεμα ειναι οτι δεν εκανε κ κατι για να το αντιμετωπισει ομως!!!

3 τον εκανα μασαζ και τον πηρε ο υπνος.και ριχνει μια κλανια .. :ak: :ak:(γνωριζομασταν 1 μηνα)βρωμοκοπησε ο τοπος!!

ξερασατε ή οχι ακομα ??
ηρωιδα. :thumbsup:ελπιζω οτι τον ξαποσειλες.φαινεσαι λογικη.

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

ξερασατε ή οχι ακομα ??
Ρε electra μου όλα σε σενα τυχαίνουν.... Με λάθος άντρες μπλέκεις... Και όχι τίποτα και δειχνεις και το stringaki σου 

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Η τρεχουσα σφυγμομετρηση της ψηφοφοριας:
Ερώτηση: Τι σας ξενέρωσε? Βρωμάγανε τα πόδια του  2 (8%)
Μύριζαν οι μασχάλες του  0 (0%)
Δεν φόραγε ωραίο ρολόι  0 (0%)
Ρεύτηκε  1 (4%)
'Εκλασε  0 (0%)
Μου μίλαγε για πρώην του  1 (4%)
Είχε σκατωμένο βρακί  3 (12%)
Είχε αξύριστα αρχίδια  2 (8%)
Γουσταρε κωλοδάχτυλο  0 (0%)
Φοραγε τσαντάκι μέσης στο πρώτο ραντεβού  0 (0%)
Μύριζε μπύρα  0 (0%)
Δεν ήταν λεφτάς  0 (0%)
Τον είχε πολύ μικρό  0 (0%)
Τον είχε πολύ μεγάλο  0 (0%)
'Ολο μίλα για τη μαμά του  1 (4%)
Κλαίει με το παραμικρό  1 (4%)
Δεν πλένει τα πιάτα με AVA  0 (0%)
Εχει βρώμικα νύχια  0 (0%)
Ανακάλυψα πως ήταν λούγκρα  1 (4%)
Μου άφησε λίγα λεφτά φεύγοντας  1 (4%)
Δεν ταίριαζαν τα ζώδια μας  1 (4%)
Ηθελε σαντουιτς με ένα φίλο του  1 (4%)
Είχε λεπτή φωνή  1 (4%)
Είχε στραβό πούτσο  1 (4%)
Είχε στραβά αρχίδια  0 (0%)
Φόραγε στρινγκ  1 (4%)
'Αλλο  7 (28%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 25

Απ οτι φαινεται κατι αλλο ειναι μεχρι στιγμης που ενοχλει τις πιο πολλες(περα απο το σκατωμενο βρακι και τα αξυριστα αρχιδια που ακολουθουν αμεσως μετα :grin:)ενω καμμια δεν ενοχλησαν μεχρι τωρα οι κλανιες,το τσαντακι γυρω απο τη μεση,τα στραβα αρχιδια, η μασχαλιλα,το οικονομικο στατους καθως και το μικρο η μεγαλο μεγεθος της πουτσας... :headbang: :headbang: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

ξερασατε ή οχι ακομα ??

Συγγνώμη αυτά αφορούν τον ίδιο (βρωμύλο) ή διαφορετικούς (βρωμύλους); :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπλιάξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ :headbang: :uglystupid: *P

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συγγνώμη αυτά αφορούν τον ίδιο (βρωμύλο) ή διαφορετικούς (βρωμύλους); :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπλιάξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ :headbang: :uglystupid: *P

τα περιστατικα αφορουν 2 ατομα.περαν αυτων δεν ειχα αλλα τετοια περιστατικα (ΕΥΤΥΧΩΣ) :) :)

Ρε electra μου όλα σε σενα τυχαίνουν.... Με λάθος άντρες μπλέκεις...

δυστυχως οταν παθαινεις μαθαινεις  :headbang:.και πιστευω οτι σχεδον ολοι την πατανε καποια στιγμη.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom