apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εμεις τα ομορφοπαιδα εχουμε και τα τυχερα μας τυπεΔεν είναι ξεπέτα η μικρή.
Έχω κάτσει και 20 λεπτά δωμάτιο...........
εμεις τα ομορφοπαιδα εχουμε και τα τυχερα μας τυπεΔεν είναι ξεπέτα η μικρή.
Έχω κάτσει και 20 λεπτά δωμάτιο...........
Εμένα με ειχε ρωτήσει αν είμαι μέλος στο μπου....μάλιστα οταν τελείωσα με την Μαρία μου ειχε πιάσει το χερί και με χαϊδεύε...
Ο τύπος μεγάλη μορφή,μάλιστα μου είπε ότι μαθαίνει τι γράφουμε για αυτόν αφου η μπαρμπορα κάθεται και διαβάζει μανιωδώς το φόρουμ ομοίως και αλλά κορίτσια της αλυσίδας...τυχερούλη τυχρούλη!!!!
Εμένα ο σκατόγερος μόνο από μακριά μου μίλαγε!Έπρεπε να τον πετάξω έξω που ήταν και μελομένος από το χύσιμο και την καποτίλα,να δω τι θα κάνει!!!
λες να ερεθιστηκε τύπε;Εμένα με ειχε ρωτήσει αν είμαι μέλος στο μπου....μάλιστα οταν τελείωσα με την Μαρία μου ειχε πιάσει το χερί και με χαϊδεύε...
εχει οσο σημασια και νοημα εχει και το ποιο ειναι το πιο ομορφο αθηναικο σουβλακι
Η αλήθεια να λέγεται...εμεις τα ομορφοπαιδα εχουμε και τα τυχερα μας τυπε
το καλυτερο κεμπαπ της αθηνας τυπε...Αχαρνών και Νιόβης στο Θεσσαλικό!!!
...κλαίω ρε μλκ...........λες να ερεθιστηκε τύπε;
..αυτη παιζει στις καλυτερες που εμφανιστηκαν στα ελληνικα μπουρδέλα απο το 90 που έπεσε το μπλοκἀρ. 2 Ἀντέλλα, Φωκαίας 25 κάτω. Οἱ παλαιώτεροι (2005 - 2006) ἐνθυμοῦνται.
αυτη που της εγλυφε τα ποδια ο σταμ τυπε?Ιωάννα από Κολωνού αλλά μάλλον δεν θα τη ξαναδούμε :'(
....
για τον κύριο Άρη θα λές σίγουρα!!!!Φιγούρα και ηγετική μορφή στόν μπουρδελόκοσμο των Αθηνών!!!
αυτη που της εγλυφε τα ποδια ο σταμ τυπε?
το καλυτερο μουνιδεν αποκλείεται!
η τύπισσα ήταν μπιμπελό! τη πρώτη φορά που την είδα έμεινα μαλάκας!
...?Όλες οι πουτάνες είναι το ίδιο πολύ όμορφες γιατί:
1. μας προσφέρουν κάθε φορά ένα κομμάτι του εαυτού τους και
2. κάνουν πράξη τα πιο γλυκά μας όνειρα.