Νέα

Η πιο όμορφη ιερόδουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα αλάνι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αυτοκίνητο δεν οδηγάω. Και ούτε πρόκειται.
Έξω δεν βγαίνω συχνά. Λιγότερο από μια φορά την εβδομάδα.
Δεν πίνω. 2-3 ποτά κάθε 15 μέρες.
Γκόμενα δεν έχω.
Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ .......
μην μασας σε πειραζουμε ........

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
Είναι γενικώς πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Λεπτή, ψηλή, σφιχτό κορμί, καθόλου κυτταρίτιδα, ωραίο δέρμα, ωραία φατσούλα, κ.τ.λ.

Μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια.! Ενταξει υπαρχουν και ομορφοτερες. Για μενα η Μαρια ειναι απλα ωραια δεν την λες ασχημη αλλα ουτε ομορφη. Τωρα απο το κεφαλι και κατω η κοπελα εχει πολλα σημεια για να παρει Οσκαρ.! Πρωτων, τις καλυτερες και ομορφοτερες Φυσικες βυζαρες.! Σωματακι ωραιο καλο, για Αλβανιδα τα μιλαει τα Ελληνικα σφαιρα, εγω την μπερδεψα για Ελληνιδα. Εξυπηρετηση καλη για μια φορα που την πηρα.
Τωρα απο θεμα υγειηνης στον βαρδαρη αν γλυφεις και πατουσακια χωρις να εχεις δει αν τα πλενει...ειναι σαν να σερφαρεις στο ιντερνετ σε hackersites χωρις antivirus.!

OP
OP
Α

αλάνι

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δε μου λες ρε αλανι αυτη το γουσταρει αυτο γενικα ποδοκατασταση footjob κιετσι
footjob δεν της έχω ζητήσει ποτέ και δεν ξέρω αν το κάνει. Εμένα βασικά αυτό δεν με τρελλαίνει κιόλας. Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το γλύψιμο. Σε άλλα σημεία του σώματος αποφεύγω να την γλύφω, γιατί νομίζω ότι την ενοχλεί λιγάκι. Τα πόδια της όμως της τα γλύφω κάθε φορά. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να καταλάβω αν το γουστάρει το γλύψιμο στα πόδια ή όχι. Πάντως όταν της γλύφω τα πόδια χαλαρώνει, είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα. Ποτέ δεν έχει δείξει να ενοχλείται. Πως μπορώ να καταλάβω αν το γουστάρει;

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
ζητα τη σε γαμο!

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
footjob δεν της έχω ζητήσει ποτέ και δεν ξέρω αν το κάνει. Εμένα βασικά αυτό δεν με τρελλαίνει κιόλας. Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το γλύψιμο. Σε άλλα σημεία του σώματος αποφεύγω να την γλύφω, γιατί νομίζω ότι την ενοχλεί λιγάκι. Τα πόδια της όμως της τα γλύφω κάθε φορά. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να καταλάβω αν το γουστάρει το γλύψιμο στα πόδια ή όχι. Πάντως όταν της γλύφω τα πόδια χαλαρώνει, είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα. Ποτέ δεν έχει δείξει να ενοχλείται. Πως μπορώ να καταλάβω αν το γουστάρει;

μόνο γι αυτό ε? :huh:

Επισκέπτης
σιγα το πραγμα που κανεις ρε αλανι και να μην γουσταρει αυτο που δεν γουσταρουν ειναι το ξεσκισμα  του κωλου τους :2funny: :fuck2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Χωσου τυπε... πηγαινε την ποδαριλα ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Μήπως είσαι υπερβολικά σιχασιάρης;ή εγώ υπερβολικά κολλημένος με το συγκεκριμένο μωρό;

φίλε μου σιχασιάρης όπως λες δεν είμαι απλά δεν ρισκάρω να γλείψω ένα κορμί που το γλείφουν πολλοί συναγωνιστές καθημερινά.....

με το συμπάθειο κι όλας

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι μαλακιες ειναι αυτες ρε?
μας δουλευει ενας νταβας η ενας ανωμαλος κ εμεις καθομαστε κ δινουμε αξια στο θεμα αυτο
ειναι πολυ καλη η γκομενα,γαμιεται χρονια οποτε το κανει καλα,εχει βυζαρες,μουνακι στενο οτι αλλο θελετε αλλα φτανει τετοιο προμοσιον
κ ρε φιλε κατι ακομα,αν της γκυφεις τα πατουσακια κ χαλαρωνει λες να μην της αρεσει?
τι θες για να το καταλαβεις?
να στο πει ξεκαθαρα παντρεψουμε γιατι μ αρεσει να μου γλυφεις τις πατουσες?
ελεος ρε

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
μας δουλευει ενας νταβας η ενας ανωμαλος κ εμεις καθομαστε κ δινουμε αξια στο θεμα αυτο
ειναι πολυ καλη η γκομενα,γαμιεται χρονια οποτε το κανει καλα,εχει βυζαρες,μουνακι στενο οτι αλλο θελετε αλλα φτανει τετοιο προμοσιον
κ ρε φιλε κατι ακομα,αν της γκυφεις τα πατουσακια κ χαλαρωνει λες να μην της αρεσει?
ελεος ρε

μέχρι και διεύθυνση έδωσε...

Επισκέπτης
ελεος ρε

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  συμφωνω  διαφημιση βρωμαει

OP
OP
Α

αλάνι

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια.! Ενταξει υπαρχουν και ομορφοτερες. Για μενα η Μαρια ειναι απλα ωραια δεν την λες ασχημη αλλα ουτε ομορφη. Τωρα απο το κεφαλι και κατω η κοπελα εχει πολλα σημεια για να παρει Οσκαρ.! Πρωτων, τις καλυτερες και ομορφοτερες Φυσικες βυζαρες.! Σωματακι ωραιο καλο, για Αλβανιδα τα μιλαει τα Ελληνικα σφαιρα, εγω την μπερδεψα για Ελληνιδα. Εξυπηρετηση καλη για μια φορα που την πηρα.
Τωρα απο θεμα υγειηνης στον βαρδαρη αν γλυφεις και πατουσακια χωρις να εχεις δει αν τα πλενει...ειναι σαν να σερφαρεις στο ιντερνετ σε hackersites χωρις antivirus.!
Αυτό ακριβώς. Φυσικές βυζάρες, τόσο πανέμορφες σαν της Μαιρούλας δεν έχει πουθενά αλλού. είναι ένα από τα πράγματα που την κάνουν ακαταμάχητη.
Όσο για τα πόδια της, τα έχεις προσέξει ποτέ πόσο όμορφα είναι;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αυτό ακριβώς. Φυσικές βυζάρες, τόσο πανέμορφες σαν της Μαιρούλας δεν έχει πουθενά αλλού. είναι ένα από τα πράγματα που την κάνουν ακαταμάχητη.
φτανει
το καταλαβαμε
εισαι ανωμαλος νταβας κ κανεις προμο στο σπιτακι σου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο φιλος μας πασχει απο το γνωστο σε ολους συνδρομο της πουτανοκαψουριασης...το εχω περασει και γω με καποιες καλες κοπελες του χωρου...δεν ειναι απαραιτητα κακο απλα σε βγαζει απο την λογικη να δοκιμασεις νεες εμπειριες και σε καθηλωνει λιγο με την ιδια και την ιδια με την οποια ομως μπορει να περνας και καλα!!τωρα οτι η μαιρουλα ειναι αρκετα καλη εμφανισιακα ειναι ...οχι και η πιο ομορφη βεβαια...οσο για τα ποδαρακια ειναι μουρλια και αφηστε τις μαλακιες στο παιδι για πλυσιματα και μικροβια...σαν υστερικες παστρικες γεροντοκορες μην κανετε...

Ευγε φιλε μου...προχωρα!αχαχαχ

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom