Νέα

Η πιο όμορφη ιερόδουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα αλάνι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτό ακριβώς. Φυσικές βυζάρες, τόσο πανέμορφες σαν της Μαιρούλας δεν έχει πουθενά αλλού. είναι ένα από τα πράγματα που την κάνουν ακαταμάχητη.
Όσο για τα πόδια της, τα έχεις προσέξει ποτέ πόσο όμορφα είναι;

στα παπαρια μας ρε αντε τραβα γλυψε τα ποδια της και οτι σκατα θες και μη μας πρηζεις ταρχιδια δεν τη γαμαμε την μπουρουχα σου

OP
OP
Α

αλάνι

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ΗΡΕΜΗΣΤΕ... Ούτε προμόσιον κάνω ούτε σας δουλεύω. Κουβέντα κάνουμε, και σε όποιον δεν αρέσει να μην απαντήσει.
Εγώ απλά ψάχνω να βρώ άλλους συναθλητές που να έχουν πάρει την συγκεκριμένη κοπέλα και να μοιραστώ την άποψή μου μαζί τους. να βρώ άλλους που να έχουν τα ίδια γούστα και να κάνουν τα ίδια πράγματα με εμένα και να μάθω αν έχουν τις ίδιες προτιμήσεις. ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ! ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ! ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΑΙΣΧΟΣ!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Παιδιά ΗΡΕΜΗΣΤΕ... Ούτε προμόσιον κάνω ούτε σας δουλεύω. Κουβέντα κάνουμε, και σε όποιον δεν αρέσει να μην απαντήσει.
Εγώ απλά ψάχνω να βρώ άλλους συναθλητές που να έχουν πάρει την συγκεκριμένη κοπέλα και να μοιραστώ την άποψή μου μαζί τους. να βρώ άλλους που να έχουν τα ίδια γούστα και να κάνουν τα ίδια πράγματα με εμένα και να μάθω αν έχουν τις ίδιες προτιμήσεις. ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ! ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ! ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΑΙΣΧΟΣ!
βρε σαλτα κ γαμησου που θα μας πεις τι θα λεμε εδω μεσα
με το που μπηκες κανεις προμοσιο για μια πουτανα
ολοι την γαμησαμε ρε
εχεις κανενα προβλημα?
ειναι μια μετρια γκομενα
κ μην λες οτι δεν κανεις προμοσιον γιατι το μονο που λες ειναι για τα ωραια ποδαρακια της,για τις φυσικες τελεις βυζαρες της κτλ κτλ
δες τα ποστ σου κ θα καταλαβεις
η εισαι ανωμαλος,η μαλακας κ σπας πλακα η νταβας
το μπουλο σου τωρα

Επισκέπτης
αχαχαααααχα! καλό! έχω λιώσει στο γέλιο! (όλως τυχαίως, το τραγουδάκι αυτό μου αρέσει πολύ)

images

OP
OP
Α

αλάνι

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
βρε σαλτα κ γαμησου που θα μας πεις τι θα λεμε εδω μεσα
με το που μπηκες κανεις προμοσιο για μια πουτανα
ολοι την γαμησαμε ρε
εχεις κανενα προβλημα?
ειναι μια μετρια γκομενα
κ μην λες οτι δεν κανεις προμοσιον γιατι το μονο που λες ειναι για τα ωραια ποδαρακια της,για τις φυσικες τελεις βυζαρες της κτλ κτλ
δες τα ποστ σου κ θα καταλαβεις
η εισαι ανωμαλος,η μαλακας κ σπας πλακα η νταβας
το μπουλο σου τωρα
Ξέρεις κάτι, εσύ μάλλον είχες κάποιο πρόβλημα τελευταία, και ψάχνεις να μαλώσεις με κάποιον για να εκτονώσεις τα νεύρα σου. Δεν θα σου κάνω αυτή τη χάρη. Μόνο ο τρόπος που εκφράζεσαι που λες ότι είμαι νταβάς κ.τ.λ. δείχνει την κακία σου. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από τέτοιους σαν εσένα. Εγώ δεν σε πείραξα ούτε σε έβρισα. Θα μπορούσες να είχες εκφραστεί πιο ευγενικά και κόσμια. Δεν είμαι ούτε νταβάς ούτε διαφήμιση κάνω. Μπουρδελιάρης είμαι.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ξέρεις κάτι, εσύ μάλλον είχες κάποιο πρόβλημα τελευταία, και ψάχνεις να μαλώσεις με κάποιον για να εκτονώσεις τα νεύρα σου. Δεν θα σου κάνω αυτή τη χάρη. Μόνο ο τρόπος που εκφράζεσαι που λες ότι είμαι νταβάς κ.τ.λ. δείχνει την κακία σου. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από τέτοιους σαν εσένα. Εγώ δεν σε πείραξα ούτε σε έβρισα. Θα μπορούσες να είχες εκφραστεί πιο ευγενικά και κόσμια. Δεν είμαι ούτε νταβάς ούτε διαφήμιση κάνω. Μπουρδελιάρης είμαι.
οκ φλωρε μου
οτι πειτε φιλτατε μπουρδελιαρη
ετσι ακριβως ειναι
αλλα προσεχε γιατι μιλας με τον προεδρο σου τωρα κ πρεπει να δειχνεις εναν σεβασμο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Α

αλάνι

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ο φιλος μας πασχει απο το γνωστο σε ολους συνδρομο της πουτανοκαψουριασης...το εχω περασει και γω με καποιες καλες κοπελες του χωρου...δεν ειναι απαραιτητα κακο απλα σε βγαζει απο την λογικη να δοκιμασεις νεες εμπειριες και σε καθηλωνει λιγο με την ιδια και την ιδια με την οποια ομως μπορει να περνας και καλα!!τωρα οτι η μαιρουλα ειναι αρκετα καλη εμφανισιακα ειναι ...οχι και η πιο ομορφη βεβαια...οσο για τα ποδαρακια ειναι μουρλια και αφηστε τις μαλακιες στο παιδι για πλυσιματα και μικροβια...σαν υστερικες παστρικες γεροντοκορες μην κανετε...

Ευγε φιλε μου...προχωρα!αχαχαχ
Νά 'σαι καλά φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ!

Επισκέπτης

ρε μαιρουλα δεν κοβεις την πλακα εχει αναδουλεια και το ριξες στο ιντερνετ καντο 20 ευρω για να σε γαμησω  :fuck2:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε μαιρουλα δεν κοβεις την πλακα εχει αναδουλεια και το ριξες στο ιντερνετ καντο 20 ευρω για να σε γαμησω  :fuck2:
καλα ρε δεν ντρεπεσαι να λες τετοια πραγματα για το αλανι?
δεν σου ξαναμιλαω
:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

ΒΡΩΜΑΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΙΛΑ.

παρτε την κωλιλα μεχρι τελους ... πεσαν αναδουλειες και μπηκε να μας πριξει... που δουλευει αυτη?

OP
OP
Α

αλάνι

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
οκ φλωρε μου
οτι πειτε φιλτατε μπουρδελιαρη
ετσι ακριβως ειναι
αλλα προσεχε γιατι μιλας με τον προεδρο σου τωρα κ πρεπει να δειχνεις εναν σεβασμο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μάλιστα κύριε. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν, εις το εξής να κάνουμε συζήτηση σε φιλικό και ευγενικό επίπεδο.

OP
OP
Α

αλάνι

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ο φιλος μας πασχει απο το γνωστο σε ολους συνδρομο της πουτανοκαψουριασης...το εχω περασει και γω με καποιες καλες κοπελες του χωρου...δεν ειναι απαραιτητα κακο απλα σε βγαζει απο την λογικη να δοκιμασεις νεες εμπειριες και σε καθηλωνει λιγο με την ιδια και την ιδια με την οποια ομως μπορει να περνας και καλα!!τωρα οτι η μαιρουλα ειναι αρκετα καλη εμφανισιακα ειναι ...οχι και η πιο ομορφη βεβαια...οσο για τα ποδαρακια ειναι μουρλια και αφηστε τις μαλακιες στο παιδι για πλυσιματα και μικροβια...σαν υστερικες παστρικες γεροντοκορες μην κανετε...

Ευγε φιλε μου...προχωρα!αχαχαχ
Αυτό το σύνδρομο που λες νομίζω ότι λέγεται "σεξουαλική εξάρτηση".

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
εγω τη δινω και 30 μιας κ ειμαι χουβαρντας αλλα

κ αυτη θα μου δωσει το κωλαρακι της  :2funny: :2funny:

the real joker

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στην κατηγορια μιλφ πρωτη ειναι η λινα του παλαιου σταθμου

Stories