Νέα

Η πιο όμορφη ιερόδουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα αλάνι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
footjob δεν της έχω ζητήσει ποτέ και δεν ξέρω αν το κάνει. Εμένα βασικά αυτό δεν με τρελλαίνει κιόλας. Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το γλύψιμο. Σε άλλα σημεία του σώματος αποφεύγω να την γλύφω, γιατί νομίζω ότι την ενοχλεί λιγάκι. Τα πόδια της όμως της τα γλύφω κάθε φορά. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να καταλάβω αν το γουστάρει το γλύψιμο στα πόδια ή όχι. Πάντως όταν της γλύφω τα πόδια χαλαρώνει, είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα. Ποτέ δεν έχει δείξει να ενοχλείται. Πως μπορώ να καταλάβω αν το γουστάρει;
Aν την ακουσεις να ροχαλιζει τοτε της αρεσει  :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
βανεσσα απο φυλης 59 για οσους δε ξερουν...

για μενα η πιο ομορφη λογω υπηρεσιων(καλη ειναι και αντικειμενικα απλως οχι κουκλαρα)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eυκολα η Αφροδιτη απο Τριγγετοαλυσιδα !!!
Εχουν κανει καλη δουλια βλεπεις τα Doctoria !!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βανεσσα απο φυλης 59 για οσους δε ξερουν...

για μενα η πιο ομορφη λογω υπηρεσιων(καλη ειναι και αντικειμενικα απλως οχι κουκλαρα)
Aλλου γραφουμε βρε Παιχτη για τις υπηρεσιες !!!
Εδω μονο το Look κοιταμε !!!
Αλλιως θα μας παρει το ποταμι !!

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
ΒΙΚΥ από Κασσάνδρας

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Για τους ίδιους λόγους που είπε πριν και ο Πρόεδρος!!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Συγγνώμη που σας το χαλάω αλλά το section αναφέρεται σε ιερόδουλες εκ Θεσσαλονίκης!!!  ;) ;) ;)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαρια,μια ρωσιδα πανεμορφη κυριολεκτικα που δουλευε φυλης πριν κανα χρονο.ξανθια γαλανοματα ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ σιγουρα την ξερετε,ειναι αυτη που μολις εβγαζε τα τακουνια κονταινε καμμια 20αρια ποντους και το βυζι της ηταν χαρακτηριστικα μεγαλο αλλα μολις εβγαζε σουτιεν επεφτε μεχρι την κοιλια αν και ηταν πολυ νεα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδες για σαλονικη ειναι το θρεντ.....

η πιο ομορφη που ειχε περασει ηταν η αννα μαρια με τα δικα μου γουστα γυναικας για οποιον την ηξερε....δευτερη η σαρα,τριτη η μαρια η σλοβακα πιο νεα,η μαιρουλα εχει σιγουρα μια αξιοπρεπη θεση αλλα οχι και τοπ.....το εφακι επισης χτυπα κορυφη οπως και η νταρντανα αφροδιτη που περασε απο κωλετη και ερως 2008(οχι η αφρουλα) και η χριστινα η πολωνεζα αλλα κι αυτη παλιοτερα ,οχι τωρα που εσπασε καπως....ΑΥΤΑ....

ΓΕΝΙΚΑ τωρα εχει πεσει το επιπεδο απο θεμα ομορφιας....αυτες οι παλιες ηταν γαμευσιμες επιπεδου μοντελου λεμε(εστω επαρχιας)....τωρα.... :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom