Επισκέπτης
Exώ παίξει μπάλα αρκετές φορές γμτ την αγαμία μου με 62-78κιλά και είμαι σε κυβικά 59-62κιλά,άκρως επικίνδυνο,ειδικές αποστολές!!!
Ναι παπαζολ ,αλλα εχεις δυο κιλα αρχιδια ,εισαι αρχιδατος πατηρ.Παντως παρε αρχηγεExώ παίξει μπάλα αρκετές φορές γμτ την αγαμία μου με 62-78κιλά και είμαι σε κυβικά 59-62κιλά,άκρως επικίνδυνο,ειδικές αποστολές!!!
Exώ παίξει μπάλα αρκετές φορές γμτ την αγαμία μου με 62-78κιλά και είμαι σε κυβικά 59-62κιλά,άκρως επικίνδυνο,ειδικές αποστολές!!!
Μια του ύψους μια του βάθους είσαι μεγάλε!!!Στο λυκειο μια 80κιλη, ήταν η πρώτη μου φορά κι είχα τυφλωθεί, ευτυχώς μετά ξεθώλωσα και την πούλεψα.
Στη σχολή μια 40κιλη
βρισκουμε βρισκουμε140+ :o???? Καλά ρε παιδιά που βρίσκετε τρύπα ?????
140+ :o???? Καλά ρε παιδιά που βρίσκετε τρύπα ?????
ρε μπουμπα ολα κουνιουνται στο προφιλ σουτι να τις κάνεις τις τρύπες όταν έχεις ολόκληρα λαγούμια κάτω από τις δίπλες?
Στο λυκειο μια 80κιλη, ήταν η πρώτη μου φορά κι είχα τυφλωθεί, ευτυχώς μετά ξεθώλωσα και την πούλεψα.
Στη σχολή μια 40κιλη
ρε μπουμπα ολα κουνιουνται στο προφιλ σου
ζαλιζομαι
χεχεχε73?????????????????????? :o :o :o :o
χίτμαν???? εσύ???????
όταν ήσουν μικρό κι αθώο και σε παρέσυρε η τοφάλα θα εννοείς, σίγουρα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήγες με τη θέλησή σου, σίγουρα για μια μορφή βιασμού θα μιλάς :o :o
επίσης, πού πήγε το αβαταρ σου?? >
το αβαταρ θα ξαναμπει αν και οταν στο φορουμ αρχισουν να ξαναγραφουν καποια σοβαρα μελη που απεχουν....
τι είναι οι γαλλικες?
έλα έλα, έχω μείνει εγώ /hug
το μαλακα!οταν μια γκομενα εχει λιγο μεγαλυτερο βυζι απο το αλλο ,λεμε την πηρα γαλλικες ;)
δε φοβοσουν μη κανει μια <<ΧΑΠ>>183 kai 112 kila
Epairne mia pipa pou zalizosoun......
ρε τυποι οταν ειναι τοσο χοντρη η αλλη πως μαθαινετε για τα κιλα της?τη ρωτατε?γιατι εγω ντρεπομαι...183 kai 112 kila
Epairne mia pipa pou zalizosoun......