Ρε Συριζοαστεροτρόλ καταλάβετε κάτι.
Εμένα και υποθέτω και του φίλου
@ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ , στα παχιά μας αρχίδια για τον κάθε Μητσοτάκη, Πορτοσάλτε και όλο το συνάφι της ΝΔ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το καλο της χώρας. Ο Μητσοτάκης ξεκίνησε καλά , αλλα δυστυχώς στο τέλος θα καταλήξει να κόβει και τιμολόγιο για τις υπηρεσίες του στην Τερνα και και στον Λάτση αφήνοντας και την χώρα ψιλο-ακυβέρνητη στα χέρια του κάθε μιζαδόρου διεθυντάκου. Αν το ήθλε απ την αρχή αυτό ή θα καταλήξει εκεί λόγω συνθηκών αυτό μόνο αυτός το ξέρει.
Ξέρω πρόσωπα και πράγματα;
Σε εναν μικρό βαθμό που με αφορά ναί αλλά σε μεγαλύτερα μεγέθη πέρα απο τα δικά μου απλά βγάζω συμπεράσματα και δεν μπορώ να αποδείξω το οτιδήποτε.
Απο εκεί κι έπειτα όταν γράφουμε με το ονομά μας και λέμε επώνυμα πράγματα και προσάπτουμε κατηγορίες , οφείλουμε να το κάνουμε με στοιχεία.
Ο Μαρινάκης αν είχε μια στοιχειώδη σοβαρότητα, στα μάτια ενός αμερόληπτου, χωρίς κομματικές παρωπίδες, την έχασε.
Βγήκε να το παίξει έξυπνος χωρίς στοιχεία και καλά κάνανε και τον κυνηγήσανε. Αν ηταν όντως έξυπνος και ήθελε να περάσει μηνύματα θα μίλαγε γενικά, και δεν θα τον άγγιζε κανείς και τα μηνύματα του θα τα πέρναγε. Ο pcsteps το παίζει πιο έξυπνα το παιχνίδι γιατι παραθέτει απλά στοιχεία και δεν μπορεί να του την πεί κανείς.
Σε μια μερίδα ανθρώπων σε αυτή τη χώρα, δεν μας νοιάζει αν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα είναι πράσινη ,μπλέ ή τιρκουάζ, αλλα να κοιτάει το συμφέρον της μέσης Ελληνικής οικογένειας (που είμαστε το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα).