ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.705
- Πόντοι
- 2.356
Για το ότι όταν πολεμάς πρέπει να είσαι έτοιμος να τραυματιστείς κ εσύ.Για ποιον ακριβώς λόγο "πάει έτσι;"
Για το ότι όταν πολεμάς πρέπει να είσαι έτοιμος να τραυματιστείς κ εσύ.Για ποιον ακριβώς λόγο "πάει έτσι;"
Νομίζω πως μόνο εσύ βλέπεις πολέμους...δεν πολεμάει κανείς.Για το ότι όταν πολεμάς πρέπει να είσαι έτοιμος να τραυματιστείς κ εσύ.
Λογικό να δέχετε βία και μπουλινγκ η οικογενειά του, εφόσον ο ίδιος προκαλεί με τις δηλώσεις του την ανοχή της κοινωνίας.Πορτοσάλτε: «Με τη βία και το bullying που ζει η οικογένειά μου πού να βγει η μικρή να πει τα κάλαντα;» (vid)
Να κατεβάσει τη δηλώση του αν δεν φέρει αποδείξεις για αυτό ,αλλιώς να τον καλέσει ο εισαγγελέας για ψευδή
Ώρες ώρες πραγματικό πιστεύω ότι οι αναρχικοί στα Εξάρχεια είναι μεγάλοι φλωροι διότι αν είχαν αρχιδια κ σε άλλες χώρες αντίστοιχοι αναρχικοί θα φύτευαν ένα μολύβι στα μυαλά του πορδογλειφτηΛογικό να δέχετε βία και μπουλινγκ η οικογενειά του, εφόσον ο ίδιος προκαλεί με τις δηλώσεις του την ανοχή της κοινωνίας.
Ποτε δεν μιλησε για δραχμες απλα λεει πως φτασαμε εως εδω για πληθωρισμο ορους οικονομιας κλπ απλαΑσε μας ρε Μενεδημε, βγηκε ειπε τον γλειφτη οπως τον λεει ολοκληρος ο λαος και τον χαρακτηριζουν χιλιαδες ετσι σε λουμπεν, γιουτιουμπ και φόρουμς και θίχτηκε. Οσα είπε ο Μαρινάκης στο βιντεο κρίνε, όχι αν διαφημίζει την φρεεντομ και δεν ξερω γω μιλαει για δραχμες. Λογικες πλανες στα καλυτερα τους.
Γνωστή η λασπολογία των κυβερνητικών παπαγάλων όταν δεν έχουν επιχειρήματα για κάτι πεταν λάσπη για να θολώσουν τα νεράΠοτε δεν μιλησε για δραχμες απλα λεει πως φτασαμε εως εδω για πληθωρισμο ορους οικονομιας κλπ απλα
Απο τα πρωτα βιντεο τον παρακολουθω και ξερω τι λεει .Γνωστή η λασπολογία των κυβερνητικών παπαγάλων όταν δεν έχουν επιχειρήματα για κάτι πεταν λάσπη για να θολώσουν τα νερά
Ασφαλώς κ στο βίντεο δεν είπε ποτέ για δραχμή ...
Είναι το μόνο βίντεο που είχα με δει παλιά αυτού του Κοσμά
Άλλο τι πιστεύω εγώ και τι εσύΔηλαδή σοβαρά πιστεύεις ότι έπρεπε να ακούσουμε το...σοφό λαό και να πάμε στη δραχμή??
Κακώς έγινε και ήταν αντισυνταγματικόΆλλο τι πιστεύω εγώ και τι εσύ
Έγινε δημοψηφισμα
Την Μαρεβα στο ονλυφανσΤωρα μιλας για μια χωρα με κατοικους που κανουν απεργια οταν πεφτει 3ημερο ,
που δεν παει να ψηφίσει επειδη πρεπει να παει για μπανιο παραλία να δει κανα κωλο
και αν κανει κρυο δεν μπορει να κατεβει στους δρόμους γιατι κρυωνει
εσυ τι λες να θελουν να δουν αυτοι ; τον Μαρινακη ή την Μαριγκόνα
Να πάει στον Σκαι να τα πει και στον όμιλο Αλαφούζου, δεν θα την πειράξει κανένας.Πορτοσάλτε: «Με τη βία και το bullying που ζει η οικογένειά μου πού να βγει η μικρή να πει τα κάλαντα;» (vid)
Να κατεβάσει τη δηλώση του αν δεν φέρει αποδείξεις για αυτό ,αλλιώς να τον καλέσει ο εισαγγελέας για ψευδή
Τυπε;Να πάει στον Σκαι να τα πει και στον όμιλο Αλαφούζου, δεν θα την πειράξει κανένας.
Ποια πρώτη ακροαματικοτηυα
Ποια πρώτη ακροαματικοτηυα
Ένα 5% αν έχει
Αν ήταν το κανάλι κανονικό εμπορικό κι όχι βιτρίνα θα είχε προ πολλού αναλάβει καθήκοντα θυρωρου η σπίτι του απλά
Τι περιμένεις δηλαδή, ένας απλός καθημερινός άνθρωπος που έχει τη ζωή του και τη δουλίτσα του στην άλλη άκρη της γης να χάσει χρόνο, χρήμα και ό,τι άλλο συνεπάγεται ένας μεγάλος δικαστικός αγώνας από τον οποίο δεν έχει τίποτα προσωπικό να κερδίσει;Επίσης ο κάθε επίδοξος γενναίος τύπου Μαρινάκη που αναπαράγει λόγο των αγανακτισμένων που μόνο ζημιά έχουν κάνει στον τόπο μας θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον κάθε άνθρωπο που κατηγορεί και στα δικαστήρια. Στη προκειμένη περίπτωση ο ήρωας μας κύριος Κοσμάς απλά απέσυρε το βίντεο και κλασσικά οι "οπαδοί" τον ηρωοποιήσαν. - Και φυσικά άρχισε να λέει περί " εγώ είμαι απλός καθηγητάκος" και άλλα τέτοια.