Νέα

Η νέα μου γκόμενα γουστάρει σαδομαζοχιστικά.Ρίξτε καμμιά ιδέα...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epinefelous
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

villyboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
οταν τη φιλας να της ρουφας τη γλωσσα και να τη δαγκωνεις, και να της τραβας τα μαλλια προς τα πισω...οχι με πολυ δυναμη, ισα που να γυρει το κεφαλι της..

οταν της τριβεις το μουνακι να το κανεις με ενταση και τα το φτυνεις με παθος....

μπατσακια στο κολαρακι μεχρι να δεις τη παλαμι σου πανω του!!

οταν πιανεις τα βυζακια να τα πιεζεις με αρκετη δυναμη προς το κεφαλι και να τα ζουλας, και τις ρωγες να τισ δαγκωνεις απαλα, δεν σπανε.....

μη βαζεις ερωτικα παιχνιδια στο γαμηση γιατι παιρνουν την προσοχη απο πανω σου..

OP
OP
E

epinefelous

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με το ποστ μου, αλλά ουσιαστικά μόνο ο Villy είπε 2-3 πράγματα.Τα υπόλοιπα σε γενικές γραμμές τα ξέρω κι εγω( δεν είμαι κανένα παιδάκι...)
Αυτό που ζητάω είναι πιο συγκεκριμένα πράγματα και ιδέες...
Οσο για ενα φίλο που αμφισβητεί την ειλικρίνεια του μυνήματος μου, του λεω οτι μπορεί να ειμαι γραμμένος εδω απο το 2008 αλλά εχω πάνω απο 1,5 χρόνο να μπω και μπηκα τώρα γιατί πραγματικά ψάχνω ιδέες...( δεν βρίσκεις κάθε μέρα γυναίκα πρόθυμη για όλα...!!!)

ikaros86

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2010
Κριτικές
28
Like
34
Πόντοι
10
φιλε προσεχε ομως γιατι ειχα και εγω μια γκομενα περσυ που γουσταρε ξυλο και τετοια ωσπου μια μερα τησ ειχα σκασει τοσα χαστουκια στον κολο καθως την ειχα στα 4 που κουραστηκα ο ανθρωπος και αυτη φωναζε,ουρλιαζε βασικα,κ αλλο πιο δυνατα ε και της εσκασα ενα πλαινο και εφυγε κατω απο το κρεβατι!πως δεν βρηκε πανω σε κανα κομοδινο!
το θειικο ηταν οτι καβλωσε περισσοτερο η ανωμαλαρα  :bounce-glasses:

OP
OP
E

epinefelous

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε προσεχε ομως γιατι ειχα και εγω μια γκομενα περσυ που γουσταρε ξυλο και τετοια ωσπου μια μερα τησ ειχα σκασει τοσα χαστουκια στον κολο καθως την ειχα στα 4 που κουραστηκα ο ανθρωπος και αυτη φωναζε,ουρλιαζε βασικα,κ αλλο πιο δυνατα ε και της εσκασα ενα πλαινο και εφυγε κατω απο το κρεβατι!πως δεν βρηκε πανω σε κανα κομοδινο!
το θειικο ηταν οτι καβλωσε περισσοτερο η ανωμαλαρα  :bounce-glasses:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΈΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΙ-ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΜΠΑς ΚΑΙ ΝΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΠΟΝΕΣΕΙ Η ΠΑΛΑΜΗ ΜΟΥ!!!)

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΈΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΙ-ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΜΠΑς ΚΑΙ ΝΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΠΟΝΕΣΕΙ Η ΠΑΛΑΜΗ ΜΟΥ!!!)
  Το καλυτερο μαστιγιο ειναι η βοιδοπουτσα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Φιλε το θεμα ειναι η ψυχολογια.

Τα ατομα που επιζητουν τον πονο στο σεξ, δεν ηδονιζονται αποκλειστικα και μονο απο αυτον. Ειναι ο συνδυασμος της ικανοτητας σου να τα κανεις να θελουν ακομα παραπανω πονο επειδη ξερουν οτι αν το κανεις εσυ θα τους αρεσει.

Ξαφνιασε την, χωρις να της εχεις πει κατι συγκεκριμενο για αυτο που θα ακολουθησει, βαλτην να σου μιλαει στον πληθυντικο και να λεει ευχαριστω οταν της σκας σκαμπιλια, να μην μιλαει χωρις να σε ρωτησει και παρα πολλα αλλα.

Η ψυχολογια ειναι το θεμα, τιποτα αλλο. Αν της παρεις την ψυχολογια, μεσα σε μια νυχτα μπορεις να την μελανιασεις σε ολοκληρο το σωμα και να σε ευχαριστει για μια ζωη η τυπισσα.

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Συζητώντας ερωτικά με την νέα μου σχέση η οποία δεν ζει ακόμα μόνιμα κοντά μου(έχουμε βρεθει αρκετές φορές ομως)
ανακάλυψα οτι γουστάρει πολύ να δοκιμάσει οτιδήποτε extreme στο σεξ( βία, αξεσουάρ, φαντασιώσεις κλπ), χωρίς όμως και η ίδια να έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε αυτό.
Επείδη και εμένα δεν μου έχει ξανατύχει γυναίκα τόσο πρόθυμη για όλα και με δεδομένο οτι σε λίγο καιρό θα συγκατοικούμε, για ρίξτε ιδέες....

Εφοσον θα συγκατοικισετε θα πρεπει να διαμορφωθει και ο χωρος αναλογα, δερματινους καναπεδες, τηλεοραση που θα παιζει 70 πορνο, βρυσες, τουαλετες κουζινικα κτλ αλα κουκλακι και υπηρετρια αλα Μαρκισα Ντε Σαντ, προθυμη να εκπληρωνει σαδομαζοχιστικα trio παιχνιδια με γαλλοιταλικες επιρροες ευροπαικου κινηματογραφου Μαρκ Ντορσελ και private :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :zfuck: :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Συζητώντας ερωτικά με την νέα μου σχέση η οποία δεν ζει ακόμα μόνιμα κοντά μου(έχουμε βρεθει αρκετές φορές ομως)
ανακάλυψα οτι γουστάρει πολύ να δοκιμάσει οτιδήποτε extreme στο σεξ( βία, αξεσουάρ, φαντασιώσεις κλπ), χωρίς όμως και η ίδια να έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε αυτό.
Επείδη και εμένα δεν μου έχει ξανατύχει γυναίκα τόσο πρόθυμη για όλα και με δεδομένο οτι σε λίγο καιρό θα συγκατοικούμε, για ρίξτε ιδέες....

φίλε μου.... δοκιμάστε ό,τι γουστάρετε αφού τα βρίσκετε στο σεξ..... χωρίς όρια...
μη το σκέφετστε... απλά ό,τι σας έρθει κάντε το... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom