pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Αυτες είναι ωραίες ιδέες.ελα ρε ,θα δεσει αυτον(σαδομαζο και καλα) τη φορτωνεις στ αμαξι και φευγετε
Μπραβο παιδί μου θα πας μπροστα εσυ!!!!!!!!!!!!!
Αυτες είναι ωραίες ιδέες.ελα ρε ,θα δεσει αυτον(σαδομαζο και καλα) τη φορτωνεις στ αμαξι και φευγετε
αστοχησε η τυπισσα ε...
πολυ της μοδος εγινε το σαδομαζοτετοιο, τυχαιο..????Αυτες είναι ωραίες ιδέες.
Μπραβο παιδί μου θα πας μπροστα εσυ!!!!!!!!!!!!!
τοσα που χουν δει αυτοι...να του πεις να αφησει τα αγρια και να πιασει ενα κεντημα ,κατι...Παραλίγο να χάσει το ένα του αρχίδι. Έβαλε 4 ράμματα στην αρχιδοσακούλα. Για να μήν σας πω τι καζούρα έφαγε στο νοσοκομείο από τον γιατρό που τον έραψε.
Δεν νομίζω!!!!!!!!!!!! Εδω δεν γαμ....νε μου θέλουν και σαζομαζο........... πως το πεςπολυ της μοδος εγινε το σαδομαζοτετοιο, τυχαιο..????
τοσα που χουν δει αυτοι...να του πεις να αφησει τα αγρια και να πιασει ενα κεντημα ,κατι...
αστα βελονακια,επικινδυνα λεμε...Ωραία ιδέα. Στη γιορτή του θα του κάνω δώρο μερικά κουβάρια μαλλί και βελονάκια.
σοφα τα λογια σου γεροντα ,γεματα αληθειαΔεν νομίζω!!!!!!!!!!!! Εδω δεν γαμ....νε μου θέλουν και σαζομαζο........... πως το πες
Ρεεεεεεεεεεεε εσυ κάτι ξέρεις?????σοφα τα λογια σου γεροντα ,γεματα αληθεια
ωωωωωω,για πε για πε,αρχισαμε τα τσιλιμπουρδισματα γερο του μορια???Ρεεεεεεεεεεεε εσυ κάτι ξέρεις?????
Ετσι με λεει και το 22χρονο μωρο. Γέροντα την εμπειρία σου θέλω!!!!!!!
αστα βελονακια,επικινδυνα λεμε...
η τυπισσα τελικα που τον αρχιδοκοψε τι απεγινε? (-ειναι η ριτα,αααααχαχαχα-)Δεν έχεις καθόλου άδικο
Να του πάρω ραπτομηχανή ή λες να του έρθει καμιά περίεργη ιδέα για "γάζωμα"?
η τυπισσα τελικα που τον αρχιδοκοψε τι απεγινε? (-ειναι η ριτα,αααααχαχαχα-)
200 μέλη και 100 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.ωωωωωω,για πε για πε,αρχισαμε τα τσιλιμπουρδισματα γερο του μορια???
αστα αυτα,η φιλη του τυπου που τον αρχιδοκοψε ειναι...200 μέλη και 100 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις φτάσουν σε αυτον τον αριθμο θα προβω σε αποκαλύψεις
αποκαλυψεις...ιντριγκες και παθη...Ακόμα την έχει και την λένε Μαργαρίτα. Μωρε λές......