tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Γενικά οτιδήποτε σε μαύρο δεν το πάω...
Προτιμώ τα κόκκινα!!!
γιαυτό μωρή φοράς συνε΄χεια κόκκινα στριγκάκια...
Γενικά οτιδήποτε σε μαύρο δεν το πάω...
Προτιμώ τα κόκκινα!!!
You don't know the power of the DARK SIDE (ΥΠΟΓΑ)!
θα σε πάρουμε μαζί με τον Ισιούλη να κάνουμε κουαρτέτο....
Ποίοι; Οι της αντιδεκσάς θα πάρετε εμένα και τον ισιούλη; Να κάνουμε τί όλοι μαζί;;;
Θα κατεβείτε στην ΥΠΟΓΑ να μετάσχετε των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την επέτειο της 28η Οκτωβρίου;
Θα σου στείλω πρόσκληση. Κάθε παιδάκι δικαιούται να φέρει τους γονείς του. Εγώ θα παρουσιάσω εσένα. Βάψε μαλλί γκρίζο κι έλα!
ΥΓ: Θα πας να καλοπιάσεις και τους καθηγητές; Όλο με μισό μάτι με βλέπουν
Ποίοι; Οι της αντιδεκσάς θα πάρετε εμένα και τον ισιούλη; Να κάνουμε τί όλοι μαζί;;;
Θα κατεβείτε στην ΥΠΟΓΑ να μετάσχετε των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την επέτειο της 28η Οκτωβρίου;
Θα σου στείλω πρόσκληση. Κάθε παιδάκι δικαιούται να φέρει τους γονείς του. Εγώ θα παρουσιάσω εσένα. Βάψε μαλλί γκρίζο κι έλα!
ΥΓ: Θα πας να καλοπιάσεις και τους καθηγητές; Όλο με μισό μάτι με βλέπουν
Ας έρθουν, πάπιος, φεθροπάπιος, ποντικός....που ξέρεις, ίσως να συγκινηθούν στη παρέλαση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ στη Θεσσαλονίκη..... ίσως να αναπτερωθεί το εθνικό τους φρόνιμα βρε αδερφέ…
ΥΓ. Ελληνική Μακεδονική Ιστορία θα διδάξω εγώ…
τι να διδάξεις βρε καγκουρόπουλό μου εσύ;
http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/files/news/2009-01-15/analatos/1232040428_kangaroo.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τι εξυπνάδα θεέ μου.....μου θύμησες τον πρασινοφρουρό βολταιροσάβρα που με "κατατρόπωσε" τρομάρα του με το διάβολο της τασμανίας...
....ίδια μυαλά βλέπεις….τι να περιμένεις από αριστερούς.... :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking:
Τι εξυπνάδα θεέ μου.....μου θύμησες τον πρασινοφρουρό βολταιροσάβρα που με "κατατρόπωσε" τρομάρα του με το διάβολο της τασμανίας...
....ίδια μυαλά βλέπεις….τι να περιμένεις από αριστερούς....
θα μας πεις για τους μακεδόνες;
http://[URL unfurl="true"]www.nakratzas.com/pic/pic5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
κάργα αντικειμενικότητα λέμε.
ο αλβανός μας λέει για την μακεδονία.
σαν να βάλεις τον λύκο να φιλάει τα έρμα.
λιθοξόου λέμε
Ας δούμε ποιος γνωρίζει το Μακεδονικό κατά πάπιο....είναι ο Δημήτρης Λιθοξόου....ιδού το βιογραφικό του
Δημήτρης Λιθοξόου
αρα δεν ειναι ΣλαβομακεδοναςΑς δούμε ποιος γνωρίζει το Μακεδονικό κατά πάπιο....είναι ο Δημήτρης Λιθοξόου....ιδού το βιογραφικό του
Δημήτρης Λιθοξόου
Ο Δημήτρης Λιθοξόου (Taşçı) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954, από μητέρα Αρβανίτισα της Αττικής και πατέρα πρόσφυγα Ρωμιό από τις Σαράντα Εκκλησιές (Kırklareli) της Ανατολικής Θράκης.
μάλιστα άλλος ένας γραφικός ερασιτέχνης αλλά και επικίνδυνος αριστερος...
αρα δεν ειναι Σλαβομακεδονας
και το ονομα Taşçı που κολλαει?
...αριστερό σταγονίδιο θα έλεγα...θα μπορούσε όμως να είναι και μια ακόμα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ....κάθε ψήφος μετράει.....
μη γελάς δυνατά...θα μας ακούσει ο πάπιος.....
Οι πάπιοι θες να πεις.
Ο φερθι κι ο κλώνος του
kim gametler bıraktı tasak...